Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

degere

Üye
Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma

kerem1000

Üye
Benim N73 ME telim var ve herhangi bir şey yüklemeye çalıştığımda "dosya bozuk" hatası variyor bunu cevaplayabilir misin hocam :)?

ozkan4242

Üye
E63 e msn yükleyemiyorum birtürlü desteklemmiyormuş,yardımcı olabilir misin

airex18

Üye
e71 ile e72 arasında işlemci farkı war daha hızlı 600mhz işlemci var e72 de vede cok hızlı 5mpix kamerası optik yon tusu var normal de var (black berry yon tusu gibi) 4gb hafıza kartı veriyor vede daha güzel tasarımı var ayrıyetten güç tasaarruf modu warr ona aldıgın zaman 3-4 gün kullanım giderr

buzhane

Üye
hocam e63 te resimleri tam ekran olarak duvar kağıdı yapamazmıyız

ugurvuran

Üye
Merhaba Nokia E63 Model bir telefonum var sertifika tarihi eski uyarısı verıyor ancak ben opda dan guncelleştırmek ıstedım ama dosyayı yukle dedıgımde bunuda bır uygulama olarak gordugu ıcın serıfıka tarıhı eskı deyıp yuklemıyor nasıl yukleyebılırım acaba?

Revenge94

Üye
E71 serfitika sorunu var.yardım edebilirmisiniz?

aydin083

Üye
S.a. Dostum.öncelikle yardımcı olma arzundandan dolayı teşekkür ederim.Bir sıkıntım var eğer yardımcı olabilirsen sevinirim aksi taktirde allah razı olsun.
E71'e Nokia Software updater ile güncelleme yaptım ve gördüğüm kadarıyla 2 problem oluştu.
1.internete baplanamıyorum ki çok önemli benim için,ne vodafondan bağlanabiliyorum ne de wireless'dan bağlanabiliyorum.herşeyi denedim,ama bilgim yetmedi.bu arada bağlanmak istediğimde The wirelesslan is already active.close an try again diyor.halbuki o anda internet kullanmıyorum.
2.Telefon ekranında batarya ömrünü gösteren çubuğun altında yıldıza benzer bir şekilde yanındada kilit var ki önceden yoktu böle birşey(ekranın arka planında hiç bir program açık değil)
Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Teşekkürler...!

Krstkyg

Üye
Samsung Omnia i8910 Telefonum var program konusunda çok eksıiğim var bu telefon için neler önerebilirsiniz çok yavan durumda telefon...

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Merhaba hocam. arkadarşım yeni e72 aldı, henüz 2 ay oldu.

dün uzaktan telefonu kilitleme özelliğini aktive etmek için parola oluşturduk ' 22222' mesaj attık telefonu kilitledi. kilit kodu ile ekranı geri açtık.

sonra kilit kodunu değiştirmeye menüye gitik, değiştirdik. telefon kilitlendi ardından restart bastı, fabrika ayarlarına geri dönüp tüm içindeki bilgileri sildi yok etti..
..

uzaktan kilitleme parolasınıda değiştir dediğimizde ' 22222' yenisini kabul etmiyor çünkü eskisi yanlış diyor.
fakat doğru; lakin kontrol için tekrar mesaj atttığımızda telefonu kilitliyor.

telefon versiyonunu güncellemek sorunu çözer mi.* Sorunu ne olabilr?

teşekkürler

tayfa66

Üye
arkadaşlar bendede e63 var youtubeyi izlerken donma yapıyor donma nasıl giderilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

uniwalker

uniwalker

Üye
arkadaşlar foruma çok baktım ama göremedim belkide gözümden kaçmıştır af ola.. sorum şu E72 kutu içeriğinden çıkan kulaklık kulak içi yanlışta hatırlamıosam siyah diye duydum sizde doğrumudur yakın zamnda alan arkadaşlar paylaşırsa bu konuyu sevinirim:)

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Merhaba hocam. arkadarşım yeni e72 aldı, henüz 2 ay oldu.

dün uzaktan telefonu kilitleme özelliğini aktive etmek için parola oluşturduk ' 22222' mesaj attık telefonu kilitledi. kilit kodu ile ekranı geri açtık.

sonra kilit kodunu değiştirmeye menüye gitik, değiştirdik. telefon kilitlendi ardından restart bastı, fabrika ayarlarına geri dönüp tüm içindeki bilgileri sildi yok etti..
..

uzaktan kilitleme parolasınıda değiştir dediğimizde ' 22222' yenisini kabul etmiyor çünkü eskisi yanlış diyor.
fakat doğru; lakin kontrol için tekrar mesaj atttığımızda telefonu kilitliyor.

telefon versiyonunu güncellemek sorunu çözer mi.* Sorunu ne olabilr?

teşekkürler

bordo68

bordo68

Üye
Merhaba hocam ben e63 telefonuma varmisin yokmusunu bir turlu calistiramadim yarismaci ismi yaz diyor ama yazamiyorum...sende calisan bir linki varsa yolla ltf...

fıratturan

Üye
e63 kullanıyorum fakat sbp tv yüklenmio rar dosyası dosta türü desteklemio dio daha önce telefonumda vardı hafıza kartımı şifreleme yaparken tel kapandı ve bütün programlar gitti şimdide olmuo bi yardım iütfen

amerty95

amerty95

Üye
benim telefonum e55, konuda telefon modelimi yazmamışsın ama ben yine de sorayım sonuşta e serisi e serisidir. :D
telefonu aldığımdan beri sağ üst köşede mesaj sembolü yanıp sönüyor bütün mesajlarım okunmuş olmasına rağmen. Hatta e-postama gelen tüm mailleri de okunmuş olarak işaretledim ama buna rağmen o sembolden kurtulamıyorum, çok önemli bir şey değil ama kafama takıldı belki bir şey önerebilirsin.

NUSRET44

Üye
Sn. amerty95
Bende c5 var bendede aynı problem vardı. Sağ üst köşede sürekli mesaj sembolü yanıp sönüyordu. Sebebi simkart mesaj hafızasının dolu olmasıymış. Sim kart mesaj hafızasını silince durum düzeldi

amerty95

amerty95

Üye
Sn. amerty95
Bende c5 var bendede aynı problem vardı. Sağ üst köşede sürekli mesaj sembolü yanıp sönüyordu. Sebebi simkart mesaj hafızasının dolu olmasıymış. Sim kart mesaj hafızasını silince durum düzeldi

teşekkürler sonunda kurtuldum :D

ama bi sorum daha var sis ve jar uzantılı oyunlar arasındaki fark ne
benim telefonumda (e55) jar çalışıyor sis çalışmıyor?????????

ayhanfa

Üye
benim telefonum e55, konuda telefon modelimi yazmamışsın ama ben yine de sorayım sonuşta e serisi e serisidir. :D
telefonu aldığımdan beri sağ üst köşede mesaj sembolü yanıp sönüyor bütün mesajlarım okunmuş olmasına rağmen. Hatta e-postama gelen tüm mailleri de okunmuş olarak işaretledim ama buna rağmen o sembolden kurtulamıyorum, çok önemli bir şey değil ama kafama takıldı belki bir şey önerebilirsin.

Arkadaş sim
kartındaki mesajlar dolu 1 2 tanesini sil geçer neticeyi de bildir.

hs-yn41

hs-yn41

Üye
e63 kullanıyorum fakat sbp tv yüklenmio rar dosyası dosta türü desteklemio dio daha önce telefonumda vardı hafıza kartımı şifreleme yaparken tel kapandı ve bütün programlar gitti şimdide olmuo bi yardım iütfen
winrar yada freeunrar kurarak açabilirsin .rar dosyaları

:oke:

Üst Alt