Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

sanane24

Üye

hs-yn41

hs-yn41

Üye
arkadaşlar telefonumda program kurma sorunu olmuştu bende *3 yes gibi bi şekilde format attım ama o zamandan beri youtubeyi be internet radyosunu sbp tv falan açmıyor nasıl düzeltebilirm
telefon e63 teşkkrler
bir dğer sorum ise bazen uygulamarı falan açınca telefon kapanıp geri kendi kendine açılıyor

minik0006

Üye
Merhaba benim yeni bir e63 üm var ve ben bundaki mesajlarımı bilgisayar text formatı ile atmak istiyorum bu nasıl mümkün olabilir acaba buna uygun program varmıdır bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

ufukcekici

Üye
benim bir sorunum var telefona birşey yüklemeyemiyorum donuyor....ve konuyla alakası yok biliyorum ama extradan telefona nasıl rusça attırabilirim?

Xxottomanx

Xxottomanx

Üye
benimde bir sorum olacak bazı uygulamaları yüklüyorum uygulamalara simgesi geliyor aç diyorum hiç bir şey olmuyor açmıyor uygulamayı genelde oyunlarda oluyor sorun oyunlardamıdır telefonda mı bendeki telefon e63

canlisevici

Üye
e52 v052.003 için hack var mı??? şimdiden teşekkürler.

hs-yn41

hs-yn41

Üye
arkadaşlar e63 telefonumda hard formattan sonra real playerim youtube falan açarken çalışmıyor, internet radyom çalışmıyor neden olabilir? tesekkürler

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
bir önceki soruma cvp verdiğin için teşekkür ederim kardeşim,
bi sorum daha olucak,e63 te biriyle konuşurken sesin boğuk uzaktan gibi geliyo diyolar,bununla ilgili bi sorun yaşadın mı ya da bunu halledebilirmiyiz servise göndermeden???

Hocam mıkrafon suya deymş damlamş sanırım ses kaydı yap ve dınle sesını ordada aynımı?

--------------- Ekleme ---------------

mrb telefonu nokia shoptan aldım e63 telefonu alırken windows 7 uyumlu dedi ordaki calışan symbiandan windows mobile iletişim sistemine gecilirmi

okadarını bılmıyorm osu sokup windows mobile taktırana kadar blackbery al daha iyi :D ama w7 gorseli var formda degısıyor tamamen belkı ondan kast etmşlerdır

Alıntı: grsy1453 göndermiş. >
s.a e71' de film izlemek için smart movie yükledim ama filmin üstünde ? işareti var ve başlatmak istediğimdede
---No codec for video format : "avc1" yazıyor yardımLarı bekLİyorum...

Video formatı desteklemıyor hocam

iLgi ve aLakana teşekkürLer mp4 tü yüklediğim nese

peki hangi formatta film indirsem izlerim yada film izleyebilirmiyim film çaLışmaz diyorsam uğraşmayaLım boşuna ???

Coreplayer yukle onu kullan dedıgm gbı mp4un cozunurluklerı yuksek olsa bıle calıstırmaz surucun max. Bı boyutu vardır

arkadaşlar telefonumda program kurma sorunu olmuştu bende *3 yes gibi bi şekilde format attım ama o zamandan beri youtubeyi be internet radyosunu sbp tv falan açmıyor nasıl düzeltebilirm
telefon e63 teşkkrler
bir dğer sorum ise bazen uygulamarı falan açınca telefon kapanıp geri kendi kendine açılıyor

Secili Baglantıların gıtmış tekarardan tercıh etmelisin

Merhaba benim yeni bir e63 üm var ve ben bundaki mesajlarımı bilgisayar text formatı ile atmak istiyorum bu nasıl mümkün olabilir acaba buna uygun program varmıdır bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Nokia suite ile msjlarına bakabılırsın kardeş ordan kopyalarsın

benim bir sorunum var telefona birşey yüklemeyemiyorum donuyor....ve konuyla alakası yok biliyorum ama extradan telefona nasıl rusça attırabilirim?

aynı seyı yuklerkenmı donuyor cesıtlı seyler yuklerkenmi? Bıde rusca ve çince zor diye duymustum suite ıle atılıyormuş tam bılgım yok servıse sorarsan yardımcı olurlar

grsy1453

grsy1453

Üye
Coreplayer yukle onu kullan dedıgm gbı mp4un cozunurluklerı yuksek olsa bıle calıstırmaz surucun max. Bı boyutu vardır

peki telefon için film bulabiLirmiyim yada fiLmLeri çeviri programaLrı oLuyorya ne kadar sağLıkLı oLur öLe bir program kuLLansam nasıL oLur.(görüntü ve ses kaLitesi bakımından) ???

bu arada gerçekten yardımLarın için sağoL emeğine eLLerine sağLık...

asas07

asas07

Üye
nokıa E52 almıştım fakat modem olarak kullanamıyorum sebebi ne olabilir gerekli tüm prığramları kullanıyorum ama bağlanmıyo yanii modem olarak görmüyo pc ???

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi

peki telefon için film bulabiLirmiyim yada fiLmLeri çeviri programaLrı oLuyorya ne kadar sağLıkLı oLur öLe bir program kuLLansam nasıL oLur.(görüntü ve ses kaLitesi bakımından) ???

bu arada gerçekten yardımLarın için sağoL emeğine eLLerine sağLık...

wwm aac tarzı formatlardan cevırirsen calısmaz telefonda windows suruculerının calıstırdıklarının yarısı yani mp4flm bulup 700x600 yaparsan calıstırabılırsın hocam.

hack lemeden olmuyor mu acaba?

Sılmeyı dene sıstem tarafından korunaklı dersen hackleyıp sıl

nokıa E52 almıştım fakat modem olarak kullanamıyorum sebebi ne olabilir gerekli tüm prığramları kullanıyorum ama bağlanmıyo yanii modem olarak görmüyo pc ???

Usb denmi denedın datadanmı?

benimde bir sorum olacak bazı uygulamaları yüklüyorum uygulamalara simgesi geliyor aç diyorum hiç bir şey olmuyor açmıyor uygulamayı genelde oyunlarda oluyor sorun oyunlardamıdır telefonda mı bendeki telefon e63

Yukledıgın oyun arızalıdır veya desteklemıyordur java oyunlarda olur o yogunlukla

e52 v052.003 için hack var mı??? şimdiden teşekkürler.

Malesef e52de bıldıgım hack işlemiyormuş

bloodsheld

Üye
kardes bn bu skyfire nerden yuklicem okadar sitesine girdim yukleme yeri yook yardim edersen sevinirim.

bloodsheld

Üye
kardes bnde realplayer var sonra coreyi yükledim simdide reali silemiom bide corede izledigim videolar niye ters yardım edersen sevinirim

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
coreplayerda key1 yaparsan ekran doner arkadasım bıde real playerı silemezsin

hs-yn41

hs-yn41

Üye

Secili Baglantıların gıtmış tekarardan tercıh etmelisin

ilgin için teşekkürler
bağlantı türünü kastediyorsunuz sanırım, ama mesela radyoda seçiyorum modemimim ismini yapıyorum ama her radyoda ekranda ikon dönüp dönüp yükleniyor yazıyor ama istasyona bağlanamadı hatası veriyor, spb tvde de kanala tıklıyorum reklam olan ekran çıkıyor ama kanal açılmadan kanal listesine geri dönüyor, real playerda modemim yapıyorum seçiliği olmuyor, default yapıyorum sorsun diye yine youtube dan yada başka yerden video açıp real playeri yönlendirdiği zaman açmıyor videoları, nasıl düzeltmem gerektiğini biraz daha açık anlatırsanız çok sevinirim
Teşekkürler

bloodsheld

Üye
kardes youtubeden video izledigim zaan realden acio nasl coreden izlicem???

airex18

Üye
arkadaşım selam lar sorunum e72 cihazımı update yaptım üst wersiyona v53.01 tabi ingilizceydi türkce versiyonuda en son v31.23 var şimdi geri türkce yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim

aliyan

Üye
Merhabalar arkadaşlar. Nokia E72 kullanıcısıyım. Çoğu kişide olduğu gibi son yazılım sürümüyle alakalı sorunları bende yaşadım. Sizlere asıl sorum telefonum için kullanabileceğim bir facebook uygulaması yok mu? Forumun altını üstüne getirdim denediğim bir iki uygulama sorunlu çıktı. Telefonu aldığımda içinde çıkan facebook yer işaretinide sildim tekrar geri yükleyemiyorum.

Üst Alt