sanane24
Üye
Şebekeden kaynaklanıyor sanırı hard format duzeltemedyse surım at
Güncelleme Yaptım Ama Yanı Sorun Devam Ediyor Bu Genel Bir Problemmidir Nedir Anlamadım Gitti :S
Şebekeden kaynaklanıyor sanırı hard format duzeltemedyse surım at
bir önceki soruma cvp verdiğin için teşekkür ederim kardeşim,
bi sorum daha olucak,e63 te biriyle konuşurken sesin boğuk uzaktan gibi geliyo diyolar,bununla ilgili bi sorun yaşadın mı ya da bunu halledebilirmiyiz servise göndermeden???
mrb telefonu nokia shoptan aldım e63 telefonu alırken windows 7 uyumlu dedi ordaki calışan symbiandan windows mobile iletişim sistemine gecilirmi
ama w7 gorseli var formda degısıyor tamamen belkı ondan kast etmşlerdırAlıntı: grsy1453 göndermiş. >
s.a e71' de film izlemek için smart movie yükledim ama filmin üstünde ? işareti var ve başlatmak istediğimdede
---No codec for video format : "avc1" yazıyor yardımLarı bekLİyorum...
Video formatı desteklemıyor hocam
--------------- Ekleme ---------------
iLgi ve aLakana teşekkürLer mp4 tü yüklediğim nese
peki hangi formatta film indirsem izlerim yada film izleyebilirmiyim film çaLışmaz diyorsam uğraşmayaLım boşuna ???
arkadaşlar telefonumda program kurma sorunu olmuştu bende *3 yes gibi bi şekilde format attım ama o zamandan beri youtubeyi be internet radyosunu sbp tv falan açmıyor nasıl düzeltebilirm
telefon e63 teşkkrler
bir dğer sorum ise bazen uygulamarı falan açınca telefon kapanıp geri kendi kendine açılıyor
Merhaba benim yeni bir e63 üm var ve ben bundaki mesajlarımı bilgisayar text formatı ile atmak istiyorum bu nasıl mümkün olabilir acaba buna uygun program varmıdır bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
benim bir sorunum var telefona birşey yüklemeyemiyorum donuyor....ve konuyla alakası yok biliyorum ama extradan telefona nasıl rusça attırabilirim?
X-plorer yukle ve c/catalog klosru olsmssa sil yoksa hack yapıp sil
Coreplayer yukle onu kullan dedıgm gbı mp4un cozunurluklerı yuksek olsa bıle calıstırmaz surucun max. Bı boyutu vardır
peki telefon için film bulabiLirmiyim yada fiLmLeri çeviri programaLrı oLuyorya ne kadar sağLıkLı oLur öLe bir program kuLLansam nasıL oLur.(görüntü ve ses kaLitesi bakımından) ???
bu arada gerçekten yardımLarın için sağoL emeğine eLLerine sağLık...
hack lemeden olmuyor mu acaba?
nokıa E52 almıştım fakat modem olarak kullanamıyorum sebebi ne olabilir gerekli tüm prığramları kullanıyorum ama bağlanmıyo yanii modem olarak görmüyo pc ???
benimde bir sorum olacak bazı uygulamaları yüklüyorum uygulamalara simgesi geliyor aç diyorum hiç bir şey olmuyor açmıyor uygulamayı genelde oyunlarda oluyor sorun oyunlardamıdır telefonda mı bendeki telefon e63
e52 v052.003 için hack var mı??? şimdiden teşekkürler.
kardes bn bu skyfire nerden yuklicem okadar sitesine girdim yukleme yeri yook yardim edersen sevinirim.