AHKE
Üye
alınası bir telefon fena değil gerekli her özellik mevcut ama artok android zamanı diyorumN95 8GB almayı düşünüomda telefonda çok sorun cikıyormu ki şarjı falan nasıl dayanıyorki
dns olayı biraz hikaye gibi opera mini ile girebiliyorum diyenler var dene istersenMerhaba Nokia E66 Symbian S60v3 telefon kullanıyorum ve yasak sitelere girmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ve erişim noktalarından düzenle ve gelişmiş ayarlardan dns girdim ama olmadı bir program flan varsa önerir misiniz?
telefoncuda yapar ama olu telefon yazilimi sitemizde mevcut bi bak eminimki yaparsinreis ieglas ın anlatımıyla phoenix ile telefona flashlamaya çalışıyordum ortada hata verdi iptal ettim telefon açılmıyor ne yapacam ya garantisi de yok ;( telefoncu yapar mı?
Muhtemelen cozunurluk yada surum uyumsuzlugu vardir.s60 v3 os92 oyunlarini yuklemelisin eger tel hackliyse installserver uyumsuzlugu vardir hicbiri degilse formatlaben de 5730 xprees musıc var ama s60v3 oyunlarını acmıyor ndn yukleyemeıyo hata verrıyo
slm forum nokia elimde nokıa c5-00 var içinde güncel ovi suite le güncellediğim 071,005 yazılımı var sitelerde sürekli anna yazılımı çıktı deniliyoır bu anna yada belle yazılımı c5-00 lara çıktımı çıktı ise nasıl yüklenir şu anki yazılımdan ne gibi farkları var teşkler
rica ederim arkadasim umarim yardimim olmusturwaycell usta verdiğin bilgiler için teşkler bu listede benim kullandığım cihaz c5-00 listeye eklenmiş umarım kısa sürede gelir emeklerin için sağolasınız
yunun .jar Dosyasının Üzerine Gelip Sağ Tıklayarak Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve Winrar Arşiv Seçin Daha Sonra Açılan Pencereden Meta-Inf Klasörüne Girin. -Klasör İçindeki Manifest.mf Dosyasını İstediğiniz Yere Çıkarın. -Sonra Çıkardığınız Manifest.mf Dosyasının Üzerine Sağ Tıklayıp Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve N Notepad 'i Seçin.Çıkan Ekran da 'Midlet-Permissions ile Başlayan Satırı Tamamen Silin ve Dosyayı Ka Olarak Ctrl-s. -Jar Dosyası İçindeki Manifest.mf Dosyasını Düzenleyerek Kaydettiğiniz Yeni Manifest.mf Dosyası ile Winrar 'ı Kapatın. Editlediğimiz .jar Dosyasını Telefonunuza Atıp Oyunu Yetkilendirme Başarısız Uyarısı Olmadan yukleyinTelefonum N73, java oyunlarýný yüklerken "Yetkilendirme Hatasý" alýyorum. Bir çözümü yok mu? Teþekkürler..
Monotype Imaging FlipFont™ v3.03(1) S60v3 SymbianOS9.x Signed bu konudan uygulamayı indirdim
yükledim ve telefonu kapadım daha açılmıyor başka bir arızası yok hackmi yedim acaba lütfen yardım edin. telefonumun modeli 5328
Başkan ne zaman geliceksin benim N95 8GB'mi Türkçe yapmaya, İzmit Merkez'ê ? Yada ben geleyim ?
Merhabalar;
Elimde bir E55 telefonum var, her türlü ihtiyacımı da görüyor aslında. Bunun yanında da 8 senedir kullandığım bir 6220 telefonum var. Bu telefon artık miadını doldurdu ancak halen tek bir özelliğini ısrarla kullanmak zorunda kalıyorum. O da M-Cüzdan'ın Kişisel Notlar özelliği. Burda farklı klasörler halinde şifreleme altına alınmış notlarım var. Birçok forumda araştırmama rağmen Symbian özellikli telefonuma uygun bu özelliği barındıran bir program ya da özellik bulamıyorum. Bulduğum gün 6220'yi de artık emekli etme kararı da alacağım.Bu husustaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar ben n95 8gb kullanıyorum forumda dolaşıyorum telefonla giriyorum bu arada. Sis dosyalarını yüklüyorum ama açmıyo sadece jar dosyalarını açıyor. Ama her n95 uygulamaları da sis olarak veriliyor. Ve herkes açtığını söylüyor. Benim telefonda mi hata var. Anlamış değilim yardım ederseniz sevinirim. Bir de ovi nasıl güncellenir bir hatadan dolayı en eski sürümüne geri döndü.
waycell kardeş şu an telefondayım e71 kullanıcısıyım e71 de cihaz yöneticisinden neler yapılabiliyor?Bunun yanı sıra cihaz yöneticisinden yazılımları kontrol edebıleceğimi duydum bunu nasıl yapabilirim cihaz yöneticisinln ayarları bende yok nokia nın kendi sitesinden aldım fakat işlem sunucu tarafından iptal edildi diyor bunu nasıl cozebılırız baska ayarları var mıdır nelerdır yada cıhaz yonetıcısınden baska bır uygulamayla oluyor mu P Sımdıden tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?