Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

AHKE

Üye
N95 8GB almayı düşünüomda telefonda çok sorun cikıyormu ki şarjı falan nasıl dayanıyorki

Merhaba Nokia E66 Symbian S60v3 telefon kullanıyorum ve yasak sitelere girmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ve erişim noktalarından düzenle ve gelişmiş ayarlardan dns girdim ama olmadı bir program flan varsa önerir misiniz?

waycell

Üye
N95 8GB almayı düşünüomda telefonda çok sorun cikıyormu ki şarjı falan nasıl dayanıyorki
alınası bir telefon fena değil gerekli her özellik mevcut ama artok android zamanı diyorum

----------Eklendi @ 23:23:11 ---------- Yazıldı @ 23:17:27 ----------

dns olayı biraz hikaye gibi opera mini ile girebiliyorum diyenler var dene istersen

AHKE

Üye
yardımların îçin saol

bveo

Üye
reis ieglas ın anlatımıyla phoenix ile telefona flashlamaya çalışıyordum ortada hata verdi iptal ettim telefon açılmıyor ne yapacam ya garantisi de yok ;( telefoncu yapar mı?

ben de 5730 xprees musıc var ama s60v3 oyunlarını acmıyor ndn yukleyemeıyo hata verrıyo

joker66

Üye
slm forum nokia elimde nokıa c5-00 var içinde güncel ovi suite le güncellediğim 071,005 yazılımı var sitelerde sürekli anna yazılımı çıktı deniliyoır bu anna yada belle yazılımı c5-00 lara çıktımı çıktı ise nasıl yüklenir şu anki yazılımdan ne gibi farkları var teşkler

waycell

Üye
reis ieglas ın anlatımıyla phoenix ile telefona flashlamaya çalışıyordum ortada hata verdi iptal ettim telefon açılmıyor ne yapacam ya garantisi de yok ;( telefoncu yapar mı?
telefoncuda yapar ama olu telefon yazilimi sitemizde mevcut bi bak eminimki yaparsin

----------Eklendi @ 01:55:53 ---------- Yazıldı @ 01:51:26 ----------

ben de 5730 xprees musıc var ama s60v3 oyunlarını acmıyor ndn yukleyemeıyo hata verrıyo
Muhtemelen cozunurluk yada surum uyumsuzlugu vardir.s60 v3 os92 oyunlarini yuklemelisin eger tel hackliyse installserver uyumsuzlugu vardir hicbiri degilse formatla

----------Eklendi @ 02:14:59 ---------- Yazıldı @ 01:55:53 ----------

Symbian Anna güncellemesi Symbian^3 yüklü cihazlara yenilenmiş bir internet tarayıcısı, yeni menü ikonları v.b. yeniliklerin arasında bulunduğu birçok iyileştirmeyi sunuyor. Söz konusu güncelleme birkaç hafta içinde mevcut Symbian^3 cihazlarına güncelleme olarak ulaşacak. Her ne kadar, Symbian^3 assolist durumunda olsa da, Symbian S60 ile çalışan birçok cihazın da bulunduğunu ve o cihazların da güncellemelere muhtaç olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Zaten Nokia da yayınlamış olduğu yeni Symbian güncellemesiyle o cihazları kullananları unutmadığını gösterdi. E72 gibi Symbian 3.2 ve 5800 XpressMusic gibi S60 5th Edition cihazları için yayınlanmış olan güncelleme 7.3 versiyon numaralı, daha sade bir kullanıcı arayüzüne sahip bir internet tarayıcısı ve performans iyileştirmeleriyle birlikte geliyor. 3.2 cihazları için Wi-Fi üzerinden kapalı ortam konumlandırması yetenekli ve gezi tavsiyeleri barındıran Ovi Haritalar3 SR4 sürümü gelirken, 5th Edition telefonları da sosyal ağlarda yer bildirimi imkânı sunan Ovi Haritalar SR6 yazılımını kazanıyor. Bunların yanı sıra, her iki sürüme ait telefonlar da mesajlaşmayı daha zevkli hâle getirecek ikonlar kazanıyor. Nokia C6-00 ve Nokia 5230 cihazları bu güncellemeleri ilk alacak cihazlar olacak. Diğer cihazlar ise kademeli şekilde önümüzdeki birkaç hafta içinde güncellemeleri alacak. Güncellemeyi alacak cihazlar listesini aşağıda bulabilirsiniz: Symbian 3.2 Nokia E72 Nokia E52 Nokia E5 Nokia C5-00 Nokia 6700 slide Symbian S60 5th Edition Nokia C6-00 Nokia C5-03 Nokia 5230 Nokia 5235 Nokia 5250 Nokia X6 Nokia N97 mini Nokia 5800 XpressMusic. ovi suite ile yukleyebilirsin senin tel icin ciktimi emin degilim

alintidir

joker66

Üye
waycell usta verdiğin bilgiler için teşkler bu listede benim kullandığım cihaz c5-00 listeye eklenmiş umarım kısa sürede gelir emeklerin için sağolasınız

APOvBABA

Üye
Telefonum N73, java oyunlarını yüklerken "Yetkilendirme Hatası" alıyorum. Bir çözümü yok mu? Teşekkürler..

waycell

Üye
waycell usta verdiğin bilgiler için teşkler bu listede benim kullandığım cihaz c5-00 listeye eklenmiş umarım kısa sürede gelir emeklerin için sağolasınız
rica ederim arkadasim umarim yardimim olmustur

----------Eklendi @ 22:04:28 ---------- Yazıldı @ 21:56:27 ----------

Telefonum N73, java oyunlarýný yüklerken "Yetkilendirme Hatasý" alýyorum. Bir çözümü yok mu? Teþekkürler..
yunun .jar Dosyasının Üzerine Gelip Sağ Tıklayarak Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve Winrar Arşiv Seçin Daha Sonra Açılan Pencereden Meta-Inf Klasörüne Girin. -Klasör İçindeki Manifest.mf Dosyasını İstediğiniz Yere Çıkarın. -Sonra Çıkardığınız Manifest.mf Dosyasının Üzerine Sağ Tıklayıp Birlikte Aç Seçeneğine Tıklayın ve N Notepad 'i Seçin.Çıkan Ekran da 'Midlet-Permissions ile Başlayan Satırı Tamamen Silin ve Dosyayı Ka Olarak Ctrl-s. -Jar Dosyası İçindeki Manifest.mf Dosyasını Düzenleyerek Kaydettiğiniz Yeni Manifest.mf Dosyası ile Winrar 'ı Kapatın. Editlediğimiz .jar Dosyasını Telefonunuza Atıp Oyunu Yetkilendirme Başarısız Uyarısı Olmadan yukleyin

alintidir

Başkan ne zaman geliceksin benim N95 8GB'mi Türkçe yapmaya, İzmit Merkez'ê ? Yada ben geleyim ?

Merhabalar;
Elimde bir E55 telefonum var, her türlü ihtiyacımı da görüyor aslında. Bunun yanında da 8 senedir kullandığım bir 6220 telefonum var. Bu telefon artık miadını doldurdu ancak halen tek bir özelliğini ısrarla kullanmak zorunda kalıyorum. O da M-Cüzdan'ın Kişisel Notlar özelliği. Burda farklı klasörler halinde şifreleme altına alınmış notlarım var. Birçok forumda araştırmama rağmen Symbian özellikli telefonuma uygun bu özelliği barındıran bir program ya da özellik bulamıyorum. Bulduğum gün 6220'yi de artık emekli etme kararı da alacağım.Bu husustaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

waycell

Üye
Başkan ne zaman geliceksin benim N95 8GB'mi Türkçe yapmaya, İzmit Merkez'ê ? Yada ben geleyim ?

sana ramazandan sonra demiştim bana özelden numaranı ver bayramdan sonra ararım

----------Eklendi @ 22:46:28 ---------- Yazıldı @ 22:33:23 ----------

muhtemelen turkcell kullanıyorsun sana bir alternatif olabilir..
Turkcell'in Cep-T Cüzdan servisi
NFC (Yakın Saha İletişimi) özelliğine sahip cep telefonları, kredi kartı, sinema bileti veya kimlik kartı olarak kullanılabilecek. Turkcell'in yazılı açıklamasına göre, Cep-T Cüzdan platformuna
dahil olan ilk servis sağlayıcı Yapı Kredi oldu. Servis, Yapı Kredi'nin PayMobile servisi
aracılığıyla MasterCard logolu kredi kartı sahiplerinin, temassız işlem kabul e n tüm iş yerlerinde, tek seferde 35 liraya
olan ödemelerini cep
telefonuyla, "şifresiz" ve "imzasız" olarak yapmasını sağlıyor. 35 lira üzeri ödemelerde,
müşterinin belirlediği kart şifresi girilerek işlem gerçekleştirilebiliyor. MasterCard PayPass temassız ödeme tyapısı ile çalışan Cep-T Cüzdan ile yurtiçinde 40 bin, yurtdışında 300 bine yakın noktada temassız işlem yapılabiliyor. Servise, Turkcell İletişim Merkezleri'nden başvurulabiliyor. Servisi kullanmak , Turkcell
SIMPlus 256 SIM kart ve Samsung
Star gibi NFC özellikli cep
u veya cep telefonunu NFC
özellikli hale getiren Turkcell
Cep-T Cüzdan anteni gerekiyor. Turkcell Cep-T Cüzdan
uygulaması, Turkcell Uygulama Dükkanı'ndan indirilebiliyor. Turkcell ve Servis
Yönetiminden Sorumlu Genel
Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, sürecin devamında müşterilerin, etkinlik biletini posterdeki etiketi cep
telefonuna okutarak satın alabileceğini, konsere, maça, sinemaya sadece cep telefonu
taşıyarak girebileceğini, toplu ulaşım araçlarında cep telefonu ile ücret ödeyebileceğini, giriş- çıkış için izin gerektiren yerlerde veya turnike geçişlerinde cep telefonunun kimlik olarak
kullanılabileceğini kaydetti.
alıntıdır

flat_kil

Üye
waycell kardeş şu an telefondayım e71 kullanıcısıyım e71 de cihaz yöneticisinden neler yapılabiliyor?Bunun yanı sıra cihaz yöneticisinden yazılımları kontrol edebıleceğimi duydum bunu nasıl yapabilirim cihaz yöneticisinln ayarları bende yok nokia nın kendi sitesinden aldım fakat işlem sunucu tarafından iptal edildi diyor bunu nasıl cozebılırız baska ayarları var mıdır nelerdır yada cıhaz yonetıcısınden baska bır uygulamayla oluyor mu P Sımdıden tesekkurler..

arkadaşlar ben n95 8gb kullanıyorum forumda dolaşıyorum telefonla giriyorum bu arada. Sis dosyalarını yüklüyorum ama açmıyo sadece jar dosyalarını açıyor. Ama her n95 uygulamaları da sis olarak veriliyor. Ve herkes açtığını söylüyor. Benim telefonda mi hata var. Anlamış değilim yardım ederseniz sevinirim. Bir de ovi nasıl güncellenir bir hatadan dolayı en eski sürümüne geri döndü.

waycell

Üye

ovi suite araçlardan yazılım güncellemelerine gir orda gösteriyor zaten yeni sürümü...jar ları açabiliyoruz ama sis dosyalarını telde açamıyoruz hatta pcde bile açmak için programlardan yararlanırız telde en fazla hex görüntüleyici ile bakabilirsin buda pek işine yaramaz

----------Eklendi @ 23:05:31 ---------- Yazıldı @ 22:51:25 ----------

burda sorusuna cvp verilmiş bende kullandım bu telefonu ama hep pcden güncelledim senin yaptığın ayarları yapan herkes uygulamayı kullanamamaktan şikayetçi aslında fota desteği yok diye biliyorum bende

AHKE

Üye
kardes bn n95 8gb almayı dusunuomda nasıl telefon iyi mi bide bataryası nası gdiyor.sana zahmet bi yazıverirmsn