fatalali
Üye
maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/nns-product-code-degistirme-programi-en-yeni-firmware-yuklemek-icin-328201.html abicim bak burda çok güzel anlatmış arkadaşımız yapabilirsin..
arkadaşlar nokia n8 sahibiyim telefonu sertifikalandırırsak(opda tarzı sitelerle) garantiden çıkar mı? ne gibi yararları var bi de yakında çıkacak olan anna güncellemesini telefona yüklerken etkiler mi? şimdiden sağolun.
Usta oradakileri yaptım ama telefon hala İngilizce ve Türkçe dil paketi gelmedi, ben telefona hackmı attım ne yaptım bilmiyorum
telefona format atmaya çalışıyorum ama önce tüm etkin aramaları ve bağlantıları kapatın diyo hiçbişey açık olmadığı halde :S
normal zamanlarda ben arıyoruum zaten yada pcden bağlanıyorum ama ramazan dolayısıyla çok yoğunum sorulara bile zor cvp veriyorum aslında biraz araştırmayla herşeyi yapabilirim yanlış yapmaktan korkma herşeyin hal çaresi vardırwaycekk ve vbeo.
Telefon N95 8GB. Ben hiç anlamam böyle şeylerden, mümkün olursa bana canlı destek olabilirmisiniz. Gerekir ise telefonlara arıyabilirim sizi. RM 320 telefon. Gerekli kodları, indirmem gereken programları siz söylerin indireyim. Uygun bir zamanda arayayım yada MSN yolu ile bağlantı kuralım.
usta ben helloox yükledim ama tel hack lenmedi teli güncellemistim acaba ondan mı olmadı tele hard format atsam hack leyebilirmiyim tsk
benim telefon n73 batarya hiç dayanmıyor aniden bosalı veriyor ne yapmalıyım mesala 5 çubukken telefonla oynayınca hmen 4 inmeden batarya zayıf uyarısı veriyor eger oynamazsan teker teker azalıyor şarj?
Telefonu bugün aldım teknik servisten (5730) güncellenmiş fakat ana ekrandaki renkleri değiştiremiyorum. Menude üzerinde bulunduğum sekmede(mesela rehber) arka planda turkuaz rengi çıkıyor. Eskiden griydi tabi bu temanın rengini de değiştiriyor. Ne yaptıysam nerden değiştirileceğini bulamadım yardımcı olun.
usta teli hack ledim saol ama şimdi de n gage de problem yaşıyorum n gage (1.40) yi sorunsuz yükledim internetten oyunlarını indirdim klasöre attım n gage oyunu gördü yükledi oyunu giriyorum hiç bir şey gelmeden geri kapanıyor error veriyor ne yapabilirim tsk
Arkadaslar ben nokıa e71 i alalı 1 ay anca olmustur.Kuzenımde E55 var onda aynı yerde 3.5 G cekıyor bende 3G cekıyor ayarlarda umts secılı degıl cıft mod secılı bunu gorunce acaba telefonda mı sorun var mı dıye tereddut ettım bır sorun mu var acaba ? Bırde nokıa E71 de 3G ve sarj gostergelerını buyutmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ?
pekı tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?