Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

19952010

Üye
E63 hacklenmiyor maxicepte ki her programı denedim

mstf_l

Üye
arkadaşım sertifika alıp helleox 2.2 yi sertifikalayıp teli hackliceksin ama sertifika vermiyor siteler bu aralar

iste olmuyo helloox 2.1 2.2 ve 2.3 hepsini denedim ama uygulama erisimine izin verilmedi diyor

sieby

Üye
hocam ben e71 kullanıcısıyım facebooktan indirdiğim videoları izleyemiyorum opera ve skyfirede denedlm cozumu olmadı yardım et :S

fym2005

Üye
skyfire çalıştırabılen var mı acaba

waycell

Üye

EMİN FB

Üye
nokia e5 telefonu 071.003ve güncelledim resim düzenlemeyi acmıyor beyaz ekran geliyor herhangi bir tuşa basınca geriye alıyor yani resimler bölümüne dönüyor yardımcı olursanız sevinirim

mk5_68

Üye
hocam youtobeden nasıl takılmadan video izleyebiliriz real playerin başka sürümü varmı veya dns ayarlarındamı sorun var telefon 6730c

Nef'i

Üye
Türkçe dil paketini nerden bulurum ?

waycell

Üye
nokia e5 telefonu 071.003ve güncelledim resim düzenlemeyi acmıyor beyaz ekran geliyor herhangi bir tuşa basınca geriye alıyor yani resimler bölümüne dönüyor yardımcı olursanız sevinirim
yazılımsal bir durum türkçe başka bir product kodla phoniex yardımıyla yazılım yükle düzelecektir

----------Eklendi @ 23:00:44 ---------- Yazıldı @ 22:58:38 ----------

hocam youtobeden nasıl takılmadan video izleyebiliriz real playerin başka sürümü varmı veya dns ayarlarındamı sorun var telefon 6730c

bildiğim kadarıyla yeni sürüm tel yazılımlarında real playera ön yükleme yapıyor ve ordan seyrediliyor mobil flash olduğu için web üzerinden seyredemiyorsun bu konuda yapılabilecek bişey yok elindekiyle yetinmelisin

----------Eklendi @ 23:02:55 ---------- Yazıldı @ 23:00:44 ----------

Türkçe dil paketini nerden bulurum ?

telin marka ve modelinide yazsaydın keşke telin türkçe dili yoksa nss ile product kodunu türkçe kod ile değiştirip ovi suite ile normal olarak güncelleyebilirsin.yada dirkt olarak türkçe yazılım indirip jaf ile kurabilirsin

n73'e hangi programları önerirsiniz?

_OrdeaL_

Üye
n95 aldım ama opda kapalı olduğu için hackliyemiyorum başka hackleme yolu var mı ???

_OrdeaL_

Üye
deneme yanılma yoluyla kendine uygun programları bulabilirisinz

----------Eklendi @ 23:37:28 ---------- Yazıldı @ 23:36:24 ----------

şuan yok arkadaşım

saol artık açılmasını ya da yenisinin çıkmasını bekliyecez

hocam bu serfitika hatalarını nasıl çözerim?

waycell

Üye
hocam bu serfitika hatalarını nasıl çözerim?

teli hacklemen gerek bunun için imeini verip sertifika alman aldığın sertifikayla hellox programını sertifikalaman ve teli hacklememn gerek fakat siteler sertifika vermeyi durdurduğundan biraz bekleyeceksin

_OrdeaL_

Üye
n-gage 2 yükledim oyunu yüklüyorum start game diyince oyun bulunamadı diyor çözümü var mı ?

ertooth

Üye
bendede E72 var kaç sefer denediysem Hellox u sertifikaladırdım telefona yüklemede okey ama gel gelelim hackleme işlemi olmuyor olmadı.Daha önceden n95 şim vardı onu hacklemiştim ama bu e72 de bir türlü olmadı.

waycell

Üye
n-gage 2 yükledim oyunu yüklüyorum start game diyince oyun bulunamadı diyor çözümü var mı ?
oyunları hafıza kartındaki ngage klasörüne atman lazım

----------Eklendi @ 23:38:57 ---------- Yazıldı @ 23:37:09 ----------

bendede E72 var kaç sefer denediysem Hellox u sertifikaladırdım telefona yüklemede okey ama gel gelelim hackleme işlemi olmuyor olmadı.Daha önceden n95 şim vardı onu hacklemiştim ama bu e72 de bir türlü olmadı.

root sertifikalı helloxu bulman lazım önce root ile sonra kendi sertifikalanla sertifikalarsan problem olmayacaktır yada fw hackleme konularına bak entegre edebilirsin