BJKDRAGON1
Üye
doğrular yakar kardeşdediğin öneri saçma geldi bana ben program yüklemiyor diyorum video değil
symbian uygulamalarını yüklemeye çalıştığımda yüklemede bir kaç saniye duraksayıp 'yüklenemiyor' deyip yüklemeden çıkıyor yardımcı olabilecek varmı ?
pcim bozuk ondan cvp yazamiyorum muhtemelen hackten olur hacklidegilse uyimsuz programdan olur cozumurlul uyumsuzlugu telin versiyonina olan uyumsuzlugu olabilir.fakat her proda bu hatayi aliyorsan formatla
uygulmanın boyutu 2 mb dan fazla olunca yükleme zaten yavaşlıyor bilirsin.. Duraksadığı an yüklemiyor bidaha.. tel im hackli. Bazı arkadaşlar bu sorunun resource klasöründen kaynaklandığını söylüyor fakat bu klasörü sildiğm an yüklediğim herşey açılmıyor.. 3 kez hard format attım birkaç yüklemeden sonra yine aynı sorun oluştu.. Tel n73 hackli
cevaplayabilecek biri yokmu?
merhaba bir kaç şey sormak istedim benim telefon e 72 telefonun internetine girdiğim zaman kendi web brow.ndan bazenleri kendiliğinden kapanıyor browser 2.si telefonun ramini nasıl yükseltirim bu arada hafıza kartı 600 mb boş alanı var. 3.bu telefon nie hiç güncellenmiyor v 31 de v54 e yükselmiyor telefonu güncelleme bölümüne geliyorum ama hiç bir versiyon bulmuyor.
E65 S60 v3 mü
selam öncelikle kolay gelsin ve böyle bi yer ayırdıgın icin tesekkürler ben e52 kullanıcısıyım telefon hackli değil programlar bölümüne baktım herkes birseyler yazmıs sizden smart setting - x plorer - advendec device locks - winrar açma programı bide bildiğiniz gercekten güzel video oynatıcı programı var ise söyler misiniz şimdiden tekrar tesekkürler
Merhaba E63'ün kamerası düzgün çekmiyor bunun için önereceğiniz bir kamera programı var mı?
selam kardeş bir sorum olacaktı telefonda navigasyon kullandığımda hafıza kartı dolmaya başlıyor bunları tekrar nasıl silebilirim yoksa her kullandıkca yer kaplayacak mi telefon e52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?