Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

nicco87

Üye
Arkadaşlar Nokia E72 için güncel programlar arıyorum.Forumdakilerin çoğu eski sürümler...Yardımcı olabilirmisiniz.(E72 için gerekli olan programlar)

arbolat

Üye
Nokia E72-1 kullanıyorum.Çektiğim fotoğrafları sildiğimde Galeri de kalıyor fakat görünmüyor.Sadece mavi bir kutu olarak gösteriyor.Silmeye çalıştığımda da sistem hatası veriyor.Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

benim n73 için yani .jar , .sisx , .sis , .rar biciminde .zip acıcı bulmam lazım bi el atarmısınız :/

slm kardeşim bende n95 8gb var...uygulama yönetci çok ağır çalışıyor..gerek yüklerken gerekse yönetici yi açınca telefon 5 dk kendine gelemiyor...ha bi de mp3 dosyaları kaydederken de aynı şekilde ağırlaşıyor.,şimdiden Çok teşekkürler...ALLAH RAZI OLSUN

Nokia N79'da bluetooth açamıyorum. Daha önceden yoktu. Ne yapmam gerekiyor?

teşekkür ederim.

nicco87

Üye
Arkadaşlar Nokia E72 için güncel programlar arıyorum.Forumdakilerin çoğu eski sürümler...Yardımcı olabilirmisiniz.(E72 için gerekli olan programlar)

ya benim tel webe girince yüksek mbli sayfa açınca örn. Metin2.org tel sayfayı tam yükleyemiyor yani hafıza dolu lütfen başka uygulamaları kapatın yazıyor ama başka uygulama acık olmuyor lütfen acil yardım xS

----------Eklendi @ 21:35:42 ---------- Yazıldı @ 21:22:55 ----------

Bende N95 var Ama Bir çok özelliğinden yararlanamıyorum bu siteden indirdiğim çoğu programı tele yüklerken hep y sertifika hatası yada süresi geçmiş sertifikası diyor... Lütfen Yardım

telefonunun tarihini yıl olarak geri al ve indirdikten sonra tarihi düzeltebilirsin

waycell

Üye
Bende N95 var Ama Bir çok özelliğinden yararlanamıyorum bu siteden indirdiğim çoğu programı tele yüklerken hep y sertifika hatası yada süresi geçmiş sertifikası diyor... Lütfen Yardım

teli hackle arkadasim

----------Eklendi @ 22:42:40 ---------- Yazıldı @ 22:39:44 ----------

normalde yapmamasi lazim o yuzden bi ayari yok format at duzelir muhtemelen

----------Eklendi @ 22:46:41 ---------- Yazıldı @ 22:42:40 ----------

benim n73 için yani .jar , .sisx , .sis , .rar biciminde .zip acıcı bulmam lazım bi el atarmısınız :/

sis,sisx uygulamacir acamazsin,rar ve zipi xplore aciyor zaten,rar icinse programlar bolumunde winrar var

----------Eklendi @ 22:48:40 ---------- Yazıldı @ 22:46:41 ----------

cok fazla yukleme var hem karti hem teli formatla gereksiz yukleme yapma super hizli olur

----------Eklendi @ 22:49:33 ---------- Yazıldı @ 22:48:40 ----------

Nokia N79'da bluetooth açamıyorum. Daha önceden yoktu. Ne yapmam gerekiyor?

formatla duzelmezse yazilim at illaki duzelir

----------Eklendi @ 22:52:47 ---------- Yazıldı @ 22:49:33 ----------

baska site ismi vdrmek yasak en guncel be uyumlu prolar ovide yada netten arattiracan artik

----------Eklendi @ 22:54:57 ---------- Yazıldı @ 22:52:47 ----------

benim tel nete girince hafıza az bazı uygulamaları kapatın yazıyor. Ama telde herşey kapalı sadece web açık oluyor

71. Sayfada verdim cvb

teşekkür ederim peki başka yolu yokmu operadan değğil normal telde web yazan yerden giriyorum mobile almayınca bu site bile tam yüklenmiyor

----------Eklendi @ 23:17:21 ---------- Yazıldı @ 23:04:32 ----------

! Lütfen biri yardım etsin

memocasy

Üye
symbian uygulamalarını yüklemeye çalıştığımda yüklemede bir kaç saniye duraksayıp 'yüklenemiyor' deyip yüklemeden çıkıyor yardımcı olabilecek varmı ?

telin ekranın boyunda video indir

memocasy

Üye
kop git ya yukarıda yazdığım soruma cevap veremiyosan yer kaplama