angmar55
Üye
arkadaşım ya telin desteklemiyor yada uyumsuz modul kullanıyorsun çünkü her modül her tele uymaz zaten paylaşan arkadaslarda altına uyumlu modelleri yazarlar en güncel modül 2.0 diye biliyorum onu dene istersen
Benim bildiğim en son modül 1.40.1557 2.0 ilk defa sizden duyuyorum araştırma yaptım fakat bulamadım 2.0 diye bi modül varsa link atarsanız onuda denemek istiyorum, teşekkürler şimdiden
Tamam teşekkürler denerimWalla arkadasim yabanci sitelerde ngage 2 ile bir cok link buldum tikliyorum ovi sitesi aciliyor ve bulunamadi diyor 1.4 e devam bide 1.0 dene istersen elimden baska bisey gelmiyor kusura bakma...belki cozunurlukle alakali bir sorun vardir yatay ekran kullanma programi vardi rotateme diye onu kur yatay ekranda bi dene ismi yanlis yazmis olabilirim googledan arattir
n73 kullanıyorum ve bazen rehberden arama yapamıyorum.problem telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama daha sonra tekrar ediyor.yardımcı olabilir misiniz ?
waycell kardeşim mcleaner gibi telefonu temizleyici rami rahatlatan bir signed program bulabilir misin yardımın için teşekkürler
----------Eklendi @ 14:56:03 ---------- Yazıldı @ 14:54:46 ----------
sanırım mcleaner yanlış program ben temizlik için istemiştim
merhaba arkadaşlar benim telefonum samsung i550w telefonum symbian s60 yuklu guncellestirmeye çalışırken yukleme yarıda kaldı dondu sarım.. iptal ettim ve açılmıyor artık..açıyorum samsung yazısı çıkıyor kalıyor öyle. . bu tlf ilgili bu sorunla ilgili bi şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı aramız da
Benim sıkıntım şu nokia E72 yazılım sürümü 054.005 özel sürüm 054.005.C00.01 bu özel sürüm bildiğim kadarıyla nokianın türkcell versiyonu, türkcell reklamlarını nemesis ile hallettim sorun yok, fakat bu özel sürümün tamamen kalkmasını istiyorum, bunun için ne önerebilirsiniz zira telefonun ram sıkıntısı var bütün uygulamalar kapalıyken dahi kendi web uygulaması açıkken gezinti sırasında yetersiz bellek uyarısını sıkça almaktayım, tüm araştırmalarıma rağmen hiç bir yerde bu konuda bir bilgiye rastlamadım, bende kendi düşüncem olarak bu özel sürümün telefonda sıkıntı yarattığını düşünüyorum, bu telefonun stabil çalışması için neler yapılabilir telefonu çok beğenerek aldım çokta memnundum fakat bundan önceki telefonum E71 de dahi bu sıkıntıları yaşamadım, ram bu telefonda en büyük problem araştırmalarım sırasında bu telefonun kilitlenme donma şikayetlerine çok sık rastladım büyük olasılık bunun arkasında yatan 128mb lık ram sıkıntısı fazla yormak istemiyorum sizi son olarak bu ram olayını nasıl çözer ve bu özel sürümü tamamen nasıl yok ederim, ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
Teşekkür ederim eline sağlık dostum, bu başka türkçe product kodunu nasıl bulabilirim acaba...
Bundan iyisi şamda kayısı çok teşekkürler eline bilgine sağlık...
telefonum n73 oynadığım oyunlar kaydedilmiyor. Her zaman en baştan başlıyorum. Fark ettim de sadece Symbian Os oyunları kaydediliyor onlarda 4 tane filan.
n79 telefonuma format attım, ngage uygulaması silindi. Menüden ngage i geri yükle seçeneğini seçip yükledim ve sorunsuz çalıştı. Geçenlerde yine format attım ve aynı şekilde menüden ngage i yükle dedim ama internet sitesi açılmadı ve hala deniyorum açılmıyor. Burda forumda n79 için verilen ngage sitesinden yükleme linklerine tıkladığımda ise içerik bulunamadı ya da telefonunuza uygun değil diyor. N gage yükleyemiyorum yani yardım eder misiniz? Sürüm 32.001 Özel sürüm 32.001.53.1 teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?