Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Selam bana telefonu kurduğum saatte kapatacak ve açacak bir proğram yaparmısınız herkeze sesleniyorum var mı babayğit aranızdaaa ???
Teşekkürler...

Sarangni

Üye
Telefonuma yüklediğim hiçbir oyundan ses gelmiyor maalesef. Ayarlardan uyarı seslerini açtım ama yine aynı durum devam ediyor. Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?

waycell

Üye
Selam bana telefonu kurduğum saatte kapatacak ve açacak bir proğram yaparmısınız herkeze sesleniyorum var mı babayğit aranızdaaa ???
Teşekkürler...

Babayigitin teki dedigin proyu coktan yapmis arsivden bakip upload ederim demiştim ve buldum signed olduğunu hatırlıyorum umarım işine yarar..

----------Eklendi @ 19:38:24 ---------- Yazıldı @ 19:36:32 ----------

Telefonuma yüklediğim hiçbir oyundan ses gelmiyor maalesef. Ayarlardan uyarı seslerini açtım ama yine aynı durum devam ediyor. Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?

Ayarlardaki uyari bolumuyle alakasi yok oyunu acarken sessizmi seslimi diye sorar sen sessizmi seciyorsun acaba

----------Eklendi @ 19:41:11 ---------- Yazıldı @ 19:38:24 ----------

selam arkadaslar bende nokia c5 00 var onda kamerada fotograf cekerken deklansör sesini kapatamiyorum bu sorunu cozemezmiyiz ya bu 6120de de olmustu

Arkadasim rompatcher yamalari ile bu mumkun ama senin tele uygun yama varmi bilmiyorum yada fw yi editleyip sileceksin kamera seslerini oyle yazilim atacaksin

Sarangni

Üye
Ayarlardaki uyari bolumuyle alakasi yok oyunu acarken sessizmi seslimi diye sorar sen sessizmi seciyorsun acaba

Oyunları sürekli sesli olarak aç seçeneğini kullanıyorum. Aynı oyunu 6500s kurduğumda ses geliyor ama Nokia E75 kurunca ses gelmiyor. Hard ya da soft format atmadan bu işi nasıl çözeceğimi bir türlü bulamadım.

Fotistox

Üye
slm arkadaşlar bende n73 me var. Kilit kodumu unuttum. Birçok siteye baktım en başta maxicep olmak üzere ama hiçbir yöntem ise yaramadı . Nss dahi olmadı. ne yapmalıyım.teşekkürler

waycell

Üye
slm arkadaşlar bende n73 me var. Kilit kodumu unuttum. Birçok siteye baktım en başta maxicep olmak üzere ama hiçbir yöntem ise yaramadı . Nss dahi olmadı. ne yapmalıyım.teşekkürler

Teli kapat * 3 arama tusu power tusuna ayni anda basik tutup bekle bu sekilde formatlarsan duzelir

----------Eklendi @ 00:33:42 ---------- Yazıldı @ 00:30:35 ----------

Ben teli formatladiktan sonra karta yedek alirim bu sadece ayar yedekleridir bu tur durumlarda yedegi tekrar yuklerim sende yedek aldiysan kur tekrar

Fotistox

Üye

onu da denedim o da değiştirmiyor.

slm bn e71 kullanıyrm arkadaslarmn telfnu faceten vıdeo ındırıyor bnmkı ındırmyr nasıl ındıreblrm?

waycell

Üye
slm bn e71 kullanıyrm arkadaslarmn telfnu faceten vıdeo ındırıyor bnmkı ındırmyr nasıl ındıreblrm?

Opera mini 6 yi kurup onunla face e girmelisin videoya tikladiginda indirme baslayacaktir

----------Eklendi @ 22:47:29 ---------- Yazıldı @ 22:43:52 ----------

soft format telefon üzerinden olansa demedim kilit kodu istiyor o da . Başka bir yolu yok mu.

arkadasim senin yapman gereken tek sey var phoniex ile olu telefon yazilimi atmak jaf ilede mumkun link yazamayacam cepten yaziyorum suan ama sitede bu konular mevcut

angmar55

Üye
Nokia C5-00 model telefonumda n-gage 2.0 oyunlarını oynayamıyorum modülü kuruyom oyunuda yüklüyom KERN-EXEC hatası alıyorum açarken aslında severek oynayacağım tek bi oyunu var diğerlerini oynamıyorum onun için yüklemiştim ama açmıyor bi kaç yere baktım ekran küçük diye açmıyor dediler bunun bir çözümü var mı acaba??Ne yapmam lazım?

NOT:Telefonum hacklı ve Oyuna girerkende open4ll+ yamasını kapatıyorum.Yardım lütfenn..

Slm.facebookta sohbet edebileceğimiz bi program varmı?bi kaç tane buldum ama kullanılmıyor.ayrıca face te vidyoyu indirmeden izleyebileceğimiz bi program varmı?(boltbrowser çalışmıyor)

e 72 video kayıt yaparken takılma yapıyor

merhaba benim bi e65 im var. bi ara secman diye bi program yükledim. ondan sonra s60v3 uygulamaları oyunları temaları kabul etmiyo sadece javaları kabul ediyo. yardımcı olabilir misin lütfen ? şimdiden teşekkürler

slm bnm tel e71 telefona yukleyebılecegım vıdeo formatı degsterecek yanı vıdeoyu telfna uygun format yapacak program varmı?

waycell

Üye
Slm.facebookta sohbet edebileceğimiz bi program varmı?bi kaç tane buldum ama kullanılmıyor.ayrıca face te vidyoyu indirmeden izleyebileceğimiz bi program varmı?(boltbrowser çalışmıyor)

Skyfire yada nimbuzz ile mumkun oldugunu duymustum bi dene

----------Eklendi @ 22:14:17 ---------- Yazıldı @ 22:12:01 ----------

e 72 video kayıt yaparken takılma yapıyor

Arkadasim arka planda acik programlar var ise ram yetmiyordur hackli ise de yapabilir uzun zamandir formatlamayip cok program yuklediysen format zamani gelmis demektir yinede duzelmezse yazilimi yenilmelisin

----------Eklendi @ 22:16:21 ---------- Yazıldı @ 22:14:17 ----------

merhaba benim bi e65 im var. bi ara secman diye bi program yükledim. ondan sonra s60v3 uygulamaları oyunları temaları kabul etmiyo sadece javaları kabul ediyo. yardımcı olabilir misin lütfen ? şimdiden teşekkürler

Uyumlu olmadigi icin yuklemiyordur muhtemelen bozuk dosya uyarisi veriyordur teline uygun insatallserver.exe yi bulup sys bin e kopyalamalisin

----------Eklendi @ 22:18:57 ---------- Yazıldı @ 22:16:21 ----------

slm bnm tel e71 telefona yukleyebılecegım vıdeo formatı degsterecek yanı vıdeoyu telfna uygun format yapacak program varmı?

Arkadasim pc programi istiyorsan total video converter var her cep icin ceviri yapabilen kaliteli bir program nette cracklisinide bulabilirsin bulamazsan ben sana upload ederim suan telden yazdigim icin gonderemiyorum

O dosyayı telefona mı indircem yoksa pc ye mi ? Ve programı nerden indirebilirim ?