tyfn541
Üye
merhaba formunuza yeni üye oldum. aradım ama bir türlü bulamadığım için soruyorum e63 telefonum için arama engelleyen, sms engelleyen bir proğram arıyorum ne öneririsiniz (daha doğrusu böyle bir program varmı?) teşekkürler
Arkadaşlar Telefonu Alalı 3 Ay Gibi Bir Zaman Oldu Arama Yaparken Aradığım Kişi Meşgule Bırakırsa veya Numara Meşgulse Telefon 5-6 Saniyeliğine Donuyor Hiç Bir Tuş Çalışmıyor Ne Yapıyorsam Olmuyor Ekranda Numara Meşgul Yazısı Bir Müddet Duruyor Sonra Telefon Kendine Geliyor Bu Sorun Her Zaman Oluyor Yani Aradığım Kişi Meşguyle Bırakırsa Kesin Oluyor.. Telefonda 1 2 Program Yüklü Sadece Yüklediğim Bir Programdan Olduğunu Sanmıyorum ve Hatta Bir Kez Hard Format Attım Tekrar Denedim Yine Aynısı.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
merhabalar.
öncelikle çok faydalı bir konu açtığınızı belirtmek isterim.
benim yurtdısından gelme imeisi kaydedilmiş bir e63üm var.
daha önce s60v3 kullanmamıştım hiç ve bu sertifika ve hack olayları konusunda hiçbir bilgim yok.(küçük birkaç araştırma dışında)
soruma gelicek olursam telefonu hacklemenin zararları nelerdir yarın birgün karşıma ne gibi sorunlar çıkarır?
teşekkür ederim..
merhabalar... nokia n86 kullanıyorum. en son guncellemeyi ovi den kurduktan sonra fotograflar arasında 100 e yakın dosya oluştu. bunlar dosya yoneticisinde gorunmuyor. ama fotograflar/tümü dedigim zaman gorunuyor. sil dedigimde ise sistem hatası diyip silmeme izin wermiyor. ne yapmalıyım? teşekkürler şimdiden cevap için.
Mrb e63 e flash lite 3.1 yüklenir mi birde tesekkür nerden ediliyor
kardeş bu sertifikalama işi riskli değil mi ya?
ımeı numaramızı veriyoruz direk,bakıyorum baya da yapan var,arada kaldım,bazı programlar tema veya oyunlarda çalışmıyo yaptırmazsak,içimi rahatlatabileceğin bişey var mı?
s.a e71' de film izlemek için smart movie yükledim ama filmin üstünde ? işareti var ve başlatmak istediğimdede
---No codec for video format : "avc1" yazıyor yardımLarı bekLİyorum...
ya hani böyle değişik komik ilginç program arıyorum bi yardımcı olabilirsenz
üstadlar ben daha önce e63 mü hackledim sonra bişeyden dolayı formatladım geri tekrar hacklemeye uğraşıyorum olmuyo hellox2 yi kullanıyorum olmuyo bilen yardımcı olsun çok sakat bişey yaa
unpacking file dyo uzun süreler sonunda netice vermiyo
oylede denedım gırdım kontor gıdıyor 10 gun sonra tum kontoru alıyor yınede ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım bırde nokıa c5 ıcın ovıden tv programı ındırdım spb tv acıyor ses gelıyor bıraz ama goruntu hıc yok sonra duruyor ekran sıyah bır sekılde neden olurdur sence
ya arkadaslar sertıfıkayı telefone ındırıyorum fakat ayarlarını nasıl yabıcaz Allah askına bırısı lınk versın kafama agrı gırdı yaa nasıl oluyo bu
hiç ilgilenen yok ya
aga hangi sürümü atayım teldeki klavye türkçe yabancı falan olmasın daha sonra daha zor işlerin altına girmeyeyim başka hack türü biliyomusun n 73 de instaleri yerleştiriyoduk bitiyodu bunda işler daha zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?