symbian 4 xeon n8de bulunuyor nokia c7de neden olmasınSymbian 4 yok ve cihazına yüklenemez.
Neden olmasın n8 den c7 nın neyi evsıksymbian 4 xeon n8de bulunuyor nokia c7de neden olmasın
symbian^4 diye bir sistem yok olmayan birşey için nasıl var dersinizNeden olmasın n8 den c7 nın neyi evsık
symbian^4 diye bir sistem yok olmayan birşeysymbian 4 xeon n8de bulunuyor nokia c7de neden olmasın

Symbian^4 Beklenirken Nokia Belle Olarak Çıkmıştır.symbian^4 diye bir sistem yok olmayan birşey
için nasıl var dersiniz![]()
yine symbian^3 üzerinden yapıldı güncellemeler anna da belle de öyleSymbian^4 Beklenirken Nokia Belle Olarak Çıkmıştır.
Aynen Ama Garip Bir Durum Vardı Sanki Güncellemeler İle Symbianı Öldürmek İsteyen Sahibiydi Nokia,yine symbian^3 üzerinden yapıldı güncellemeler anna da belle de öyle

1gb ram çıkmadı symbian için şu an 512 de yetiyorAynen Ama Garip Bir Durum Vardı Sanki Güncellemeler İle Symbianı Öldürmek İsteyen Sahibiydi Nokia,
1GB Ramlı Symbian Hiç Kullandın Mı İsa Abi![]()

1gb ram çıkmadı symbian için şu an 512 de yetiyor![]()
Ben cfw tarzında dedimsymbian^4 diye bir sistem yok olmayan birşey için nasıl var dersiniz
bu videodaki nedir pekisymbian^4 diye bir sistem yok olmayan birşey için nasıl var dersiniz
symbian^3bu videodaki nedir peki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
symbıan 4 görünümlü symbıan 3 xdsymbian^3
CFW.bu videodaki nedir peki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
cfw demek ıstedın arkadaşım her alden8 e bırcok cfw var ama c7 ye yok ben fp2 portunu beklıyorum
cfw demek ıstedın arkadaşım her alde
en ıyısı fp2 portunu beklemek olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hatırladım Buydu Galiba.