yusufgiderim
Üye
-
Konu Sahibi
-
android uygulamaları açabilceği söyleniyor amajolla nokiadan çıkarılan işçiler ve mühendisler tarafından kurulmuş ama malesef android işletim sistemi kullanılıyormuş..
amaç ne?affınıza sığınarak söylüyorum sizi biraz heyecanlandırmak istedim haberin tarihleri değiştirdim. symbian vakfı 17 Aralık 2010 tarihinde kapanmıştır geliştirilmesi mümkün değildir ama hayali bile insanı mutlu ediyor
Yanlis biliyosun hocm sanirim duzeltmek istedim jolla android isletim sistemini kullmiyo sailfish isletim sistemini kullaniyo buda apayri bi sistem yukari sosoylendigi gibi sadece uyglamalarini calistirabilecek androidin saygilarjolla nokiadan çıkarılan işçiler ve mühendisler tarafından kurulmuş ama malesef android işletim sistemi kullanılıyormuş..
hayal kurmak .samaç ne?
jolla nokiadan çıkarılan işçiler ve mühendisler tarafından kurulmuş ama malesef android işletim sistemi kullanılıyormuş..
android e esinlenmiş ama symbian devam etse daha iyi olurdu hem bizler için bence symbian yani eski nokia kadar kullanışlı bi telefon daha yok herkes android e geçmiş arı sürüsü gibiYanlis biliyosun hocm sanirim duzeltmek istedim jolla android isletim sistemini kullmiyo sailfish isletim sistemini kullaniyo buda apayri bi sistem yukari sosoylendigi gibi sadece uyglamalarini calistirabilecek androidin saygilar
symbianin eksiği çok hocam tarayıcı sorunlu sosyal ağlar bişeye yaramaz oyun uygulama bi android veya iosla aşık atamaz ki bunda geliştiriciler para nerdeyse oraya yatırım yapıyolar bi kaç güne kısmet olursa symbianin yanına bide meego koymayı planlıyorum androidi sadece oyun için kullanıyorum benandroid e esinlenmiş ama symbian devam etse daha iyi olurdu hem bizler için bence symbian yani eski nokia kadar kullanışlı bi telefon daha yok herkes android e geçmiş arı sürüsü gibi
tabi biz symbian a güveniyoruz sonuçta o kadar ürünü piyasada hâlâ kullanılıyorbiz de symbian adına bir yenilik beklemiyorduk artık zaten
tabi biz symbian a güveniyoruz sonuçta o kadar ürünü piyasada hâlâ kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?