Symbian^3te Uzak Durulması Gereken Uygulamalar!

normalde sorun çıkarmaz ama telefonunda da problem olabilir.çünkü sorun yaşayan ilk sen varsın.belki de türkçe versiyonu silip ingilizceyi kurduysan üstüne türkçeden bazı dosyalar kalmış olabilir.

Hayır sadece o yok ben de varım sen alıştın galiba bi kaldır bakalım fark var mı

illaki bir nebze yavaşlatır ram kullanıyor sonuçta az da olsa.ama benim için olmazsa olmazlardan biri

EVOLS CFW NEDÏR

Tepkiler: mahmut.
normalde sorun çıkarmaz ama telefonunda da problem olabilir.çünkü sorun yaşayan ilk sen varsın.belki de türkçe versiyonu silip ingilizceyi kurduysan üstüne türkçeden bazı dosyalar kalmış olabilir.
Bilmiyorum vala ama telefonu flashlamıştım onun üstüne kurdum eski kalıntı falan yoktu ama sen diyorsan olabilir yani o kadar bilmiyorum ben sadece çok fazla kastı onu biliyorum

bende problem olmadığı için birşey diyemiyorum ama merak ettim ne gibi sorunlar yaşadın extra buttons ile?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum vala ama telefonu flashlamıştım onun üstüne kurdum eski kalıntı falan yoktu ama sen diyorsan olabilir yani o kadar bilmiyorum ben sadece çok fazla kastı onu biliyorum
extra buttonsun kastığını ilk defa senden duydum

Tepkiler: can_huso_sulo
bende problem olmadığı için birşey diyemiyorum ama merak ettim ne gibi sorunlar yaşadın extra buttons ile?
ben zoru başarmış gibi duruyorum o zaman sanırım bu programla telefonu kastırarak şöyle söyleyeyim mesela arkada yüksek bi oyun açıkmışta menüye basınca bekleye bekleye giriyomuş gibi sonra ev ekranları arasında geçiş yaparken aynı şekilde takıla takıla ekran değişiyordu. Sonra tepkiler aşırı yavaştı işte en son beni delirttiğinde yanlış anlaşılmasın an yükler yüklemez böyle olmuyo ama mesela normal kullandığım gibi kullanırken uygulama sayısı artınca başlıyo böyle yapmaya. Mesela su an aşağı yukarı 7 uygulama açık ama o dediğim olay yok eğer yüklü olsaydı muhtemelen deliriyo olurdum pardon 9muş

birde son versiyonu 3.5i yükleyip dener misin sana zahmet.bakalım olacak mı

birkaç gün test et sonucu yaz buraya bakalım.
hocam şöyle söyleyeyim kurduktan sonraki bir saat içerisinde iki kere res attı daha sonra yapmadı öyle. Ama kullanım esnasında aynı şeyler başladı yine açık uygulama sayısı arttıkça mesaj yazarken yavaşlama uygulamalarda kasma ev ekranları arasında geçişte takılma falan. Ha bire ramblowdan tüm uygulamaları kapatıp kasma durumunu bulmaya çalıştım. Dün kaldırdım şöyle söyleyeyim kurulu iken 5 uygulamadan sonra kasma başlıyo yüklü değilken 9 uygulamada tık yok öyle bi gözlemim oldu ama benim telefonumdan kaynaklı olabilir bu durum çünkü bu kadar belirgin olsaydı herkes şikayet ederdi

bence senin telefondan kaynaklı bu.çünkü kimsede olmuyor bu sorun format zamanı gelmiş bile çoktan.