Symbian 3D Oyunlar S60v3 OS 9.1 İçin

Sponsorlu Bağlantılar

fatihoz81

Üye
arkadaşım eline sağlık hepsini yükledim ama bu asphalt 2 yi yükledim oyun ikide bir donup kalıyor menü çıkıyor oyuna devam diyorum 2 saniye sonra gene aynı oluyor.oynayamadım bi türlü nedenini bilen varmı biraz acemiyimde buarada telefonum n95 8gb

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadaşım eline sağlık hepsini yükledim ama bu asphalt 2 yi yükledim oyun ikide bir donup kalıyor menü çıkıyor oyuna devam diyorum 2 saniye sonra gene aynı oluyor.oynayamadım bi türlü nedenini bilen varmı biraz acemiyimde buarada telefonum n95 8gb

dostum aynen bndede n95 8gb var ve bende yükledim aynı sorun bendede var yani oyunda bişe var heralde yya oynanmıo oyun:hmmm

obaspinar

obaspinar

Üye
kardeş eline sağlık..

ulker6909

Üye
:( LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ ? Symbian 3D Oyunlar S60v3 OS 9.1 bu kategoriye giriş yapamıyorum.giriş yapmak istediğim anda üyeliğim devre dışı bırakılıyor.yeniden üyelik adımı ve şifremi yazdığımda sistem dışı ediliyorum yani üye girişi yapamıyor ve linkleri göremiyorum.:(

sefa catalkaya

Üye
teşekkürler

sweetboyy01

Üye
tşk emeğine sağlık

elnino757

elnino757

Üye
eline sağlık kardeş

yılcılar

yılcılar

Üye
saol kral eline sağlık

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
tsk

--------------- Ekleme ---------------

sağol

halil_cool

Üye
süpper

eritro

Üye
sağolasın süpeeerr bi paylaşım eline emeğine sağlık

kemal21

kemal21

Üye
oyunlar güzel
paylaşım güzel emegine sağlık

sypastick

Üye
oyunlar için teşekkürler

yunakre

yunakre

Üye
heyyyeyyy adamın bak deneyom iyiyse sseni unutucam nasılsa bikerelik olsun sana minnettar

habbuj

habbuj

Üye
bunlar 6630 a olur mu
?

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
çok saol brothers in arms ı indirip yükledim çok güzel

joker_robin

Üye
sagol dostumm......süpersin....bide yeni oyunlar yok mu yha ie yaramaz telefonların bile dünya kadar oyunu var araştır gözünü sevimm

amasyalıkaptan

Üye
çok güzel oyunlar kardeş saol

yeniuye2

yeniuye2

Üye
teşekkürünü ettim + değerlendirme puanını da verdim :oke:

remosel

Üye
Paylaşımın için çok teşekkürler.Eline sağlık ve oyunlar süper.Benim sadece bir oyunda sorun var. Real Football 2008 European Tournament oyununda tarihi 11.05.2007 yaptığım halde ''Sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış '' diye bir uyarı alıyorum.Bende nokia N 79 var. Yardımcı olabilirmisin.? Şimdiden emeğin için sağol...