Symbian^3 Yepyeni Arayüzüne Kavuştu(?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

franzliszt

franzliszt

Üye
konsept modellerini gördüm verilen sitede pek açmadı tasarımlar beni htc modellerine benzemiş arkası umarım plastik olmaz samsung galaxy gibi hafif olsun ayağına plastik yapmazlar umarım . n8 de aliminyum kullanıldı böyle sağlam modeller olsa müthiş

suat1111

suat1111

Üye
kısmet

hotboy_ist

Üye
Valla symbian benim ilk göz ağrım sayılır... tabi ilk telefonlarımda yoktu ama sonradan 6600 ve benzeri teefonlarla hayatımıza girdi... İLk uygulamaları hatırlıyorumda... Ne kadar entresan gelmişti... Bi programla tüm elektronik aletleri kızıl ötesi ile kumanda edebiliyorduk... Symbian nokianın herzaman koltuk deyneği oldu... Android falan daha piyasada yokken symbian götürüyordu işi... Tabi Yeni çocuk eski çocuğu tekmeledi, şimdi symbianın pabucu dama atıldı... Artık hiçbir telefon üreticisi symbianı kullanmaz ve bir zamanlar ilk internet browseri olan NETSCAPE gibi tarihe karışır... Bilmem bilenleriniz varmı ama internet explorer, NETSCAPE nin çakması olarak çıktı ve microsoft NETSCAPE'yi öldürdü... Tıpkı şuan symbianı öldürdüğü gibi... Umarım gelecek Nokia için güzel olur...

Utku

Utku

Üye
eh idare ederr

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bekleyelim saol kardeş

speedyx1

speedyx1

Üye
slm symbianlarda herkes telefonun herseyi mudehale edebiliyordu ama wm7 gectiginde bakalim ne olacak uygulamalar kisitli -olur ole programlari kirmakda sorun olacak bende symbiani cok aricak millet

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Symbian^3 işletim sistemli Nokia E6 görüntülendi ve ilk mesaja koyduğum resimdeki simgeleri kullanıyor.

AYNA

AYNA

Üye
ya benim hiç hoşuma gitmedi bu simgeler nokianın şuanki simgeleri bin kat daha güzel bana göre hiç istemiyorum şu arayüzü böyle olacaksa..

--------------- Ekleme ---------------

bide o resimde ekranı 4 lemişler farkettiyseniz bekleme ekranını :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
o zaten belliydi x7 dede resiimlerinde hep4 tane var bence guzel olmus 5800la ayni gorunmesi hos degildi menunun insallah yakin zamanda degisir bu arada pr2.0 ile ilgili yeni haber varmi?

barann79

Üye
Yeni arayüzü çok güzel ve kaliteli :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

AYNA

AYNA

Üye
asında bu görünümde pek birşey yok sadece ikonlar değişmiş ilk resimde yani.bir temaya bu ikonlar uyarlansa gene aynısı yapılabilir yani öyle değil mi?

muratcan1905

Üye
asında bu görünümde pek birşey yok sadece ikonlar değişmiş ilk resimde yani.bir temaya bu ikonlar uyarlansa gene aynısı yapılabilir yani öyle değil mi?

katılıyorum basit bir tema çalışmasına benziyor şuan bulunan temalar bundan daha kaliteli hatta ben bu çıksa bile eskisini kullanırım onlar daha güzel bence.

sanırım bu seferde benim tek işime yarayacak şey şu minik qwerty klavye umarım çabuk çıkar şu ufak qwerty klavye ye ihtiyacım var

suat1111

suat1111

Üye

bencede

AYNA

AYNA

Üye
katılıyorum basit bir tema çalışmasına benziyor şuan bulunan temalar bundan daha kaliteli hatta ben bu çıksa bile eskisini kullanırım onlar daha güzel bence.

sanırım bu seferde benim tek işime yarayacak şey şu minik qwerty klavye umarım çabuk çıkar şu ufak qwerty klavye ye ihtiyacım var

o ufak querty klavye ile rahat yazabiliyor musun? bende nefret ediyorum ondan ufacık ufacık alfanumerikteki kadar rahat gelmiyor bana..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sosyal ve haritalar çok sırıtıyo

muratcan1905

Üye
o ufak querty klavye ile rahat yazabiliyor musun? bende nefret ediyorum ondan ufacık ufacık alfanumerikteki kadar rahat gelmiyor bana..

rahatlıktan çok kolaylık mesela hotfile tarzı sitelerde indirmeden önce kod girmen lazım şimdikiler bütün ekranı kapattığı için kodu ezberlemen lazım vs ufak olan pek çok alanda kolaylık bende tam tersi alfanumerikle yazamıyorum tuşlu telde hızlı yazarım ancak bunun alfanumeriği o kadar hızlı olmuyor

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ya zaten alfasayısal gitmiyoki sadece biraz küçültülüo okadar yne rahatlıkla yazılır

bide bende alfada yazarken harfler geç gelebilio

arasıra oluyo ama

ensarb

Üye
Hele şükür! Ama hoş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt