Symbian ^3 v6. 5800(ARTIK TÜRKÇE!)(RM-356) - 5230(RM-594) - 5530(RM-504) - X6(RM-559)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
bu n97 ye oluyor mu

ozy3590

ozy3590

Üye
arkadaşlar öncelikle bu konu hakıındakı butun mesajları okuma fırsatım olmadı.cfw yi yukledım gayet güzel ama 2 tane sorunla karsılastım 1.sorun mesajların saatı degısık gelıyo 5-6 mesaj sonra yenı gelen mesaj en basta degıl ortalarda cıkıyor bu daha önceden c6 cfwlerınde alıstıgımız bı durum. 2.sorun ise mesaj attıgında iletim raporu geldigi zaman mesaj gelmıs gıbı mesaj sesı çalıyor ve tıtresım oluyor çok mesajlasan bırı olaraktan moral bozucu bişey bunların çözümü varmı acaba ?bu arada telefon 5800xm

kral25

Üye
arkadaşlar allah rızası için x6 için editleyin şunu ya

maytrax

Üye
arkadaşlar ben bunu yapamadım bir türlü yükleyemedim bu dosyayı.flaşlamak ne onu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.güzel bi paylaşim yapmişsınız emeginize saglık.

MURAT1425

MURAT1425

Üye
güzel bir fw bence

adilasi

Üye
arkadaşlar öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. makineyi aldım alalı bu kadar verimli ve içime sine sine kullanmadım. tek problemi var oda şarzı çok az gidiyor.

maytrax

Üye
arkadaşlar bana bi yardım edin ben bunu yükleyemedim.ACİL kardeşler.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
5230 rm 588 e yukleme imkani varmi

marqhen

Üye
    Konu Sahibi
evimde olmadığım ve sınava hazırlandıgim için ilgilenemiyorum kusura bakmayin. Elimde editlenmis versiyon var ama bilgisayarım yanımda değil şu an :( mobilden giriyorum zaten, ama sabit konulardan bakarak kendiniz tr yapabilirsiniz

ozgur_473

Üye
teşekkürler

cmnn

cmnn

Üye
v31 için olurmu

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
mesajların türkçe problemi var diyorlar düzeltildimi acaba?

sanalbela37

sanalbela37

Üye
aLLah senden Razı oLsuN kardeş çok qüzel fw ilk fw symbıan^3 oldu muhteşem oldu sıkılmışdım artık telefonun takılmasından olsun efektlerinden olsun allah razı olsun herkese tavsiye ederim çok ama çok qüzel bakalım hataları çıkmazssa süper..:):):)

sanalbela37

sanalbela37

Üye
benim media bar ilk açdıqımda açıldı ama bidaha açılmadı hala açılmıyor çalışmıyor media bar butonu :S bi yardım edin lütfen...teşekkürler..

yus7

Üye
adam akıllı linkini versenize

Üst Alt