v3!N
Üye
Arkadaşlar istek olursa 3*4 ve 5*4 versiyonunuda paylaşırım![]()
evet çok iyi olur
özelliklede 5x4 olan
Arkadaşlar istek olursa 3*4 ve 5*4 versiyonunuda paylaşırım![]()
özelliklede 5x4 olan
tmm dır en fazla yarın akşama kadar hazır olurevet çok iyi olurözelliklede 5x4 olan
![]()

GörevimizUndertaker gene yaptın yapacağını4x4 sorunsuzmu ? birde menü iconları birbiri içine girmişmi yani dip dibemi yoksa iconlar küçük olup aralarında boşluk varmı ona göre bekleyeceğim 3x4 ü

Saol.ok yarını bekliyorum. kolay gelsin.

ben şahsen öyle bir şeye rastlamadım wifi dende hattanda giriyorinşallah sorun yoktur. Türkçe dil olmayanda nete girme sorunu vardı. geçersiz sunucu gibi bişeyler yazıyordu. Umarım bu iyidir![]()

Görevimiz
4*4 sorunsuz ama tam ekran menü olmadığı için iconlar biraz birbirine giriyor sen en iyisi yarını bekle yarın 5*4 tam ekran 3*4 normal ekranda yükleyeceğim![]()
yarın 4*5 ve 3*4 versiyonunuda yükleyeceğim açacaksam tam açayım değilmi?Bence Sen Yeni Bi Konu Aç. Bu Konuda ki Editlemelerini Falan Bi Başlık Altında Topla.

birşeyi yanlış yapıyorsundur açılırkurulumdan sonra hep nokia yazısı gelior ama tel acılmıor bir turlu ?
aynen babamın tel gitti![]()

tmmdırUndertaker yarın 3x4 5x4 linklerini verirken senin yaptıgın sekilde kurulumuda yazarmısın lütfen. açılmayanlar varmış. sakata gelmeyelim.
kurulumdan sonra hep nokia yazısı gelior ama tel acılmıor bir turlu ?
aynen babamın tel gitti![]()
Önce x6 v30 orjinali yükle, hartd formatı bas, sonra bu yazılımı flaşla.