Symbian ^3 v6. 5800(ARTIK TÜRKÇE!)(RM-356) - 5230(RM-594) - 5530(RM-504) - X6(RM-559)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
evet çok iyi olur :evet: özelliklede 5x4 olan:oke:
tmm dır en fazla yarın akşama kadar hazır olur:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 3*4 ü normal 5*4 ü tam ekran menü yapacağım itirazı olan?:ehe

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Undertaker gene yaptın yapacağını :D 4x4 sorunsuzmu ? birde menü iconları birbiri içine girmişmi yani dip dibemi yoksa iconlar küçük olup aralarında boşluk varmı ona göre bekleyeceğim 3x4 ü

PriZm

PriZm

Üye
Undertaker gene yaptın yapacağını :D 4x4 sorunsuzmu ? birde menü iconları birbiri içine girmişmi yani dip dibemi yoksa iconlar küçük olup aralarında boşluk varmı ona göre bekleyeceğim 3x4 ü
Görevimiz:ehe
4*4 sorunsuz ama tam ekran menü olmadığı için iconlar biraz birbirine giriyor sen en iyisi yarını bekle yarın 5*4 tam ekran 3*4 normal ekranda yükleyeceğim:oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ok yarını bekliyorum. kolay gelsin.

maholine

maholine

Üye
inşallah sorun yoktur. Türkçe dil olmayanda nete girme sorunu vardı. geçersiz sunucu gibi bişeyler yazıyordu. Umarım bu iyidir:hmmm

maholine

maholine

Üye
şimdilik tr de sorun yok gibi bulursam paylaşmaya çalışırım:aha:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Görevimiz:ehe
4*4 sorunsuz ama tam ekran menü olmadığı için iconlar biraz birbirine giriyor sen en iyisi yarını bekle yarın 5*4 tam ekran 3*4 normal ekranda yükleyeceğim:oke:

Bence Sen Yeni Bi Konu Aç. Bu Konuda ki Editlemelerini Falan Bi Başlık Altında Topla.

maholine

maholine

Üye
bu arada çok teşekkür ederim zahmetli iş gerçekten

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kurulumdan sonra hep nokia yazısı gelior ama tel acılmıor bir turlu ?
aynen babamın tel gitti :(

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Undertaker yarın 3x4 5x4 linklerini verirken senin yaptıgın sekilde kurulumuda yazarmısın lütfen. açılmayanlar varmış. sakata gelmeyelim.

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
kurulumda hata alanlar muhakkak kurulum yaparken yanlış yapıyorsunuz.Ben şimdi 03/02/2011 saat:18:49 itibarı ile kurulumu gerçekleştirdim herhangi bir sorun yok.

BlackSxLive

BlackSxLive

Üye
Önce x6 v30 orjinali yükle, hartd formatı bas, sonra bu yazılımı flaşla.

Derken x6 da bende açamadım tr yapıp. aynı sorun oldu. bole yaparsam açılırmı ? ve birde türkçe t9 hangi dosyada oluyor rof da onu solerseniz x6 için bende bişiler yaparım buraya.

caner991

Üye
3x4 çıkdımı yada ne zaman çıkıyo beyler

alperaota

Üye
msj sorunu devam ediyor arkadaşlar en azından bende devam ediyor dil entegresi için çok teşekkürler kardeş ama bu mesaj saati sorunu için yapabileceğimiz birşey var mı yardımcı olurmusun

tugrul61

Üye
ya kardeş benim merak ettiğim bu fw yi yüklersek telin symbian versiyonu değişecek mi yani n8 gibi v3 mü olacak? vede hackli olacak mı?

Üst Alt