Symbian ^3 v6. 5800(ARTIK TÜRKÇE!)(RM-356) - 5230(RM-594) - 5530(RM-504) - X6(RM-559)

Sponsorlu Bağlantılar

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
ya kardeş benim merak ettiğim bu fw yi yüklersek telin symbian versiyonu değişecek mi yani n8 gibi v3 mü olacak? vede hackli olacak mı?
Tel'in symbian versiyonu yine aynı sadece v3 görünümüne sahip olacak

.BlueTR

.BlueTR

Üye
S60 hata gidericimi ne öyle bişey vardı onunla çözdüm

irenekruger

irenekruger

Üye
X6 için türkçeleştirdim fakat mesajlar açılmıyor bunun bi çözümünü bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Arkadaşlar x6 almayaı düşünüyoum ama rm olayını hiç anlayamadım rm-559, rm-551 falan filan nedir bu rmler ne iş yarar..?

sekolele

sekolele

Üye
şarjı çok çabuk bitiyo taker önerdiğin fw varmı şarzı uzun giden emeğine sağlık bu arada

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Öncelikle elinize ve emeğinize sağlık..Paylaşım için teşekkürler.
Fw'yi kurdum..Gayet hızlı..
Ama kamera da resimleri silmeye çalıştığımda kamera zaten kullanılıyor hatası veriyor,ana ekranda beklemede olduğumda mavi ve kırmızı ışık yanık kalıyor,şarja taktığımda orta tuş ile kırmızı tuş yanık kalıyor..
Bende ki sorunlar bunlar..
İki defa fw yi kurdum ikisindede aynı problemi verdi..Sistem klasörlerini falan hepsini silmeme rağmen..
Bilgilerinize...

maholine

maholine

Üye
Bende de kendi dosya yöneticisinden müzik açınca geri dediğim zaman dosya yöneticisine değil de menüye atıyor başka bir sorunum yok benim için de pek önemli değil zaten.:hmmm

mardok

mardok

Üye
5230 RM-588 neden yok pff :(

Charade

Charade

Üye
Mesaj saatlerinde sorun devam ediyormu hala

BlackSxLive

BlackSxLive

Üye
Bunu kimse mi x6 için adam akıllı türkçe editleyemedi ?

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
aynen bende bekliyorum x6???????

daws

Üye
arkadaşlar hadin x6 için editleyin lütffen...sabırsızlıkla bekliyorum

winstonsmith

Üye
walla arkadaşlar şunu x6 ya editleyecek biri yokmu..adamakıllı bi cfw varmı x6 için bildiğiniz??

daws

Üye
arkadaslar ilk sayfadaki RM 559 un naviwirm ile idirilenle değiştirilmis halini upload edebilir misiniz ben bir turlu neyi indireceğimi bulamadım.eger bana bu v6 nasıl yuklenir verirseniz sevinirim...simdiden tesekkurler

tugrul61

Üye
arkadaslar ilk sayfadaki RM 559 un naviwirm ile idirilenle değiştirilmis halini upload edebilir misiniz ben bir turlu neyi indireceğimi bulamadım.eger bana bu v6 nasıl yuklenir verirseniz sevinirim...simdiden tesekkurler
arkadaşlar ben bunu 5800 a yükledim 3 gündür kullanıyorum.Eksileri Oviye girmiyor, orjinal tarayıcısıda dışarı atıyo haberiniz ola

memoooo

Üye
n97 için yok mu arkadaşlar ya =(

evci1

Üye
biz bunu nasıl kuracaz kardeş yaw

kuluncak

Üye
Bunu nasıl yükleyeceğiz? Bu konuda bilgim yok hiç.

tugrul61

Üye
Kardeş diğer fw leri nasıl kuruyorsan öyle yani jaf la

Üst Alt