Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian^3 Üzerinde Android 4.1 Jelly Bean!
Sponsorlu Bağlantılar
sefa oğlan
Üye
tmm sağol kardeş
Jan
Üye
Symbian a özgürlük hack !
Symbianizer
Üye
William2134
Üye
Lütfen yardım telfonm c601 anna telden giriyorum ve sertfika hatası alıyorum.Rica etsem lütfen linki sis veya sisx jar da olabilir yeniden ayarlar msnz ..
Lütfen yardım telfonm c601 anna telden giriyorum ve sertfika hatası alıyorum.Rica etsem lütfen linki sis veya sisx jar da olabilir yeniden ayarlar msnz ..
Hocam Yardım eder misin Vallaha yapamadım sertfika hatası veriyor :S
SAAMEET258
Üye
konuda detaylı anlatıyor harfiyen yap sorunsuz olur, konuda da yardımcı olucak kişiler var.
William2134
Üye
installservers_pack.zip DOSYASINI PC DE Mİ AÇACAĞIZ TEL DESTEKLEMİYOR C601 KARDEŞ BİR YARDIM EDİN HEPSİNİ YAPIYORUM BU LANET DOSYA DESTEKLEMİYOR TEL :/
installservers_pack.zip DOSYASINI PC DE Mİ AÇACAĞIZ TEL DESTEKLEMİYOR C601 KARDEŞ BİR YARDIM EDİN HEPSİNİ YAPIYORUM BU LANET DOSYA DESTEKLEMİYOR TEL :/
Tam hatırlamıyorum ama kurduğun hafızada bi klasörün içinde swf dosyası olacak.Ya da sen direkt sis editörle aç sis dosyasını,swf olanı çıkar.Her şey o swf de slayt yani
Cihanî Sultan
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar sisle uğraşmak yerine rar dosyasını indirip klasöre çıkart derseniz olur.daha da olmazsa uğraşmayın bence amacım sadece ekranlarımızda Jelly Bean'in ne kadar şirin durduğunu göstermekti yani arayüz bile değil bu.