Symbian^3 Tema Arşivi { Sürekli Yenileri Eklenecek } [Son Güncelleme 05.01.2012 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Sinann25

Üye
süper

• Beğen
Tepkiler: najanaja

allele

allele

Üye
teşekkürler:aha:

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
naja najaaaaaaa sen bu işi bitirmişsin eline ayağına yüreğine sağlık bea...

• Beğen

Berga

Üye
iyi

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cok teşekkürler najanaja konuyu baştan sona takip ettim temalar hep tek tek veriliyordu ben genelde temanın şekline bakmıyorum mesaj kısmına bakıyorum bazı temalarda yazmak kolay oluyor bu yüzden tema hoşuma gitsede mesaj kısmı hosuma gitmiyordu simdi burdan baya indirdim hiç girmedim tema bölümüne normalde biliyorumki aralarında işime yarayacak cok tema var emegine saglık dostum :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkürler najanaja konuyu baştan sona takip ettim temalar hep tek tek veriliyordu ben genelde temanın şekline bakmıyorum mesaj kısmına bakıyorum bazı temalarda yazmak kolay oluyor bu yüzden tema hoşuma gitsede mesaj kısmı hosuma gitmiyordu simdi burdan baya indirdim hiç girmedim tema bölümüne normalde biliyorumki aralarında işime yarayacak cok tema var emegine saglık dostum :)
rica ederim kardeşim aslında dewam ederdim ama fazlası sıkardı heralde bu bile fazla oldu sanırım bi bakıyorumda kaç sayfa paylaşım yapmışım :) belki bi tane daha üst konu yaparım istenirse daha dün 13 tane kadar tema paylaştım tek tek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

rica ederim kardeşim aslında dewam ederdim ama fazlası sıkardı heralde bu bile fazla oldu sanırım bi bakıyorumda kaç sayfa paylaşım yapmışım :) belki bi tane daha üst konu yaparım istenirse daha dün 13 tane kadar tema paylaştım tek tek.
böyle konular lazım bence elinden geldigince yap sen :)

Jın Kazama

Jın Kazama

Üye
Elinize sağlık gayet başarılı çalışmalar teşekkürler..

• Beğen
PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler

• Beğen

Eleftra

Üye
bokihe ve galaxy temalarini cok begendm ama bnm telle uyumlu degilmiş :/ guzel temalar var tesekkurler

• Beğen

halilibo6671

Üye
retro temaları olan varsa paylaşabilrm ?

legolas0675

legolas0675

Üye
tekrardan eline saglık kardes :)

• Beğen
dr.lebron

dr.lebron

Üye
emeğinize sağlık teşekkürler..:oke:

• Beğen