teşekkürler![]()

naja najaaaaaaa sen bu işi bitirmişsin eline ayağına yüreğine sağlık bea...

rica ederim kardeşim aslında dewam ederdim ama fazlası sıkardı heralde bu bile fazla oldu sanırım bi bakıyorumda kaç sayfa paylaşım yapmışımcok teşekkürler najanaja konuyu baştan sona takip ettim temalar hep tek tek veriliyordu ben genelde temanın şekline bakmıyorum mesaj kısmına bakıyorum bazı temalarda yazmak kolay oluyor bu yüzden tema hoşuma gitsede mesaj kısmı hosuma gitmiyordu simdi burdan baya indirdim hiç girmedim tema bölümüne normalde biliyorumki aralarında işime yarayacak cok tema var emegine saglık dostum![]()
belki bi tane daha üst konu yaparım istenirse daha dün 13 tane kadar tema paylaştım tek tek.böyle konular lazım bence elinden geldigince yap sen
rica ederim kardeşim aslında dewam ederdim ama fazlası sıkardı heralde bu bile fazla oldu sanırım bi bakıyorumda kaç sayfa paylaşım yapmışımbelki bi tane daha üst konu yaparım istenirse daha dün 13 tane kadar tema paylaştım tek tek.

yeni üst konu açılmıştır kardeşim sadece belle temalarını orada toplayacam
böyle konular lazım bence elinden geldigince yap sen![]()

yeni üst konu açılmıştır kardeşim sadece belle temalarını orada toplayacam![]()

Elinize sağlık gayet başarılı çalışmalar teşekkürler..
Paylasim icin tesekkurler

bokihe ve galaxy temalarini cok begendm ama bnm telle uyumlu degilmiş :/ guzel temalar var tesekkurler

tekrardan eline saglık kardes![]()