Eline sağlık, çok güzel temalar var. Teşekkürler...
Benim bir ricam olacaktı elinde Atatürk Teması var mı acaba?
maalesef yok kardeş hiç kimse atatürkle alakalı bi tema yapmamış s60v3 için war ama symbian 3 için yok.
ilerleyen zamanlarda yaparım kardesimde koyar buraya indirirsinEline sağlık, çok güzel temalar var. Teşekkürler...
Benim bir ricam olacaktı elinde Atatürk Teması var mı acaba?

Aynen sana zahmet olmazsa arkadaşın istediği gibi atatürklü bi tema yapıwerirsen iyi olur arkadaşın işi görülür hem eminim başka isteyenlerde wardır. bu arada kardeş benim memlekettenmiş uzak sayılmaz. Sinan kardeş bundan sonra tema isteği çok olur gibime geliyo. İstersen başlığı değiştirelim istek tema kabul ederiz diye
seninle ortak yürütürüz üst konuyu hoş zaten ortak yürütüyoruz çok katkın oluyor. Bide senin öbür siteden bakıyorum da s60v5 temalarında gerçekten çok güzel bazıları keşke s3 içinde olsaymış diyorum kendime bence s3 üzerinde de biraz daha dur daha çok tema bekliyoruz senden 
maalesef yok kardeş hiç kimse atatürkle alakalı bi tema yapmamış s60v3 için war ama symbian 3 için yok.
----------Eklendi @ 23:06:57 ---------- Yazıldı @ 23:06:29 ----------
![]()

ilerleyen zamanlarda yaparım kardesimde koyar buraya indirirsin
----------Eklendi @ 00:49:24 ---------- Yazıldı @ 00:48:02 ----------
kardeş naja en çok benim temam indirilmiş..sanırım temalarımı begeniyorlar![]()
Güzel yapıyorsun ki indiriliyor. kaliteden anlıyorlarAynen sana zahmet olmazsa arkadaşın istediği gibi atatürklü bi tema yapıwerirsen iyi olur arkadaşın işi görülür hem eminim başka isteyenlerde wardır. bu arada kardeş benim memlekettenmiş uzak sayılmaz. Sinan kardeş bundan sonra tema isteği çok olur gibime geliyo. İstersen başlığı değiştirelim istek tema kabul ederiz diye
seninle ortak yürütürüz üst konuyu hoş zaten ortak yürütüyoruz çok katkın oluyor. Bide senin öbür siteden bakıyorum da s60v5 temalarında gerçekten çok güzel bazıları keşke s3 içinde olsaymış diyorum kendime bence s3 üzerinde de biraz daha dur daha çok tema bekliyoruz senden
![]()

ya kardeş istersen siirt olsun ben Tam Atatürkçü biriyim.Asla ayrımı sevmem.sana sitem değil biz Asla yönetenler gibi olmayacağız. Herkes Kardeştir.Herkes dostluk mesajı vermeli bunu görev kabul ediyorum.siyah beyaz yapacağım Atatürke böyle tema yakısır bazı yerlerine kırmızı yapacagım bayragı temsilen bakalım ne olacak son kararDenizli'ye de![]()
naja kardes tema yapılır istegi bende baskı oluşturur söz veririz yapamayız en iyisi normal devam