Symbian^3 Tema Arşivi { Sürekli Yenileri Eklenecek } [Son Güncelleme 05.01.2012 ]

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Boran20

Boran20

Üye
Eline sağlık, çok güzel temalar var. Teşekkürler...
Benim bir ricam olacaktı elinde Atatürk Teması var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: sevimlibrad ve najanaja
Bomb City

Bomb City

Üye

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
Eline sağlık, çok güzel temalar var. Teşekkürler...
Benim bir ricam olacaktı elinde Atatürk Teması var mı acaba?
ilerleyen zamanlarda yaparım kardesimde koyar buraya indirirsin :D

----------Eklendi @ 00:49:24 ---------- Yazıldı @ 00:48:02 ----------

kardeş naja en çok benim temam indirilmiş..sanırım temalarımı begeniyorlar :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yapıyorsun ki indiriliyor. kaliteden anlıyorlar :) Aynen sana zahmet olmazsa arkadaşın istediği gibi atatürklü bi tema yapıwerirsen iyi olur arkadaşın işi görülür hem eminim başka isteyenlerde wardır. bu arada kardeş benim memlekettenmiş uzak sayılmaz. Sinan kardeş bundan sonra tema isteği çok olur gibime geliyo. İstersen başlığı değiştirelim istek tema kabul ederiz diye :) seninle ortak yürütürüz üst konuyu hoş zaten ortak yürütüyoruz çok katkın oluyor. Bide senin öbür siteden bakıyorum da s60v5 temalarında gerçekten çok güzel bazıları keşke s3 içinde olsaymış diyorum kendime bence s3 üzerinde de biraz daha dur daha çok tema bekliyoruz senden :)

Boran20

Boran20

Üye

:rica: maalesef yok kardeş hiç kimse atatürkle alakalı bi tema yapmamış s60v3 için war ama symbian 3 için yok.

----------Eklendi @ 23:06:57 ---------- Yazıldı @ 23:06:29 ----------

:rica:

----------Eklendi @ 13:57:02 ---------- Yazıldı @ 13:54:15 ----------

ilerleyen zamanlarda yaparım kardesimde koyar buraya indirirsin :D

----------Eklendi @ 00:49:24 ---------- Yazıldı @ 00:48:02 ----------

kardeş naja en çok benim temam indirilmiş..sanırım temalarımı begeniyorlar :D

Güzel yapıyorsun ki indiriliyor. kaliteden anlıyorlar :) Aynen sana zahmet olmazsa arkadaşın istediği gibi atatürklü bi tema yapıwerirsen iyi olur arkadaşın işi görülür hem eminim başka isteyenlerde wardır. bu arada kardeş benim memlekettenmiş uzak sayılmaz. Sinan kardeş bundan sonra tema isteği çok olur gibime geliyo. İstersen başlığı değiştirelim istek tema kabul ederiz diye :) seninle ortak yürütürüz üst konuyu hoş zaten ortak yürütüyoruz çok katkın oluyor. Bide senin öbür siteden bakıyorum da s60v5 temalarında gerçekten çok güzel bazıları keşke s3 içinde olsaymış diyorum kendime bence s3 üzerinde de biraz daha dur daha çok tema bekliyoruz senden :)

Çok iyi olur, bu arada Aydın'a selamlar... :bye2:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Denizli'ye de :bye2:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Avril Lavigne by Varenya

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Wave by Panos

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Miroğlu.80 ve yutkun
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Meego SE by NovaG

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sinan_1460 ve Miroğlu.80
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Minimalist Holes by NovaG ( Tawsiye )

Ekli dosyalar

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
ya kardeş istersen siirt olsun ben Tam Atatürkçü biriyim.Asla ayrımı sevmem.sana sitem değil biz Asla yönetenler gibi olmayacağız. Herkes Kardeştir.Herkes dostluk mesajı vermeli bunu görev kabul ediyorum.siyah beyaz yapacağım Atatürke böyle tema yakısır bazı yerlerine kırmızı yapacagım bayragı temsilen bakalım ne olacak son karar :D naja kardes tema yapılır istegi bende baskı oluşturur söz veririz yapamayız en iyisi normal devam

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mac & Mac OS by Black Heart

Ekli dosyalar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
NStore Theme by Rugge

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Protest Profesör
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Black Texture by sevimlibrad ( Tawsiye transparan pencereler siyah ağırlıklı ) ( Kardeşim benim için yapıwerdi. burdan tekrar teşekküler ediyorum kendisine ellerine sağlık bende sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar )

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun ve sevimlibrad

Üst Alt