Bu forumda bılende konusuyor bılmeyende.
Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul
Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul
bak kardeşim nasıl eski telefonlar(7610,6260 v.b)cihazlar 3G yi desteklemiyorsa Symbian^3 Cihazlarda 4G yi Desteklemiyor ! Bu Programsal Olarak Halledilebilecek Birşey Değil Cihazlarda 4G'entegresi Yok ki sen ne yapacan 4G yi orayıda merak ettim açıkçası Türkiyede 4G yok Başka Ülkelerde Varsa Bilemem Ama !
ben hiç öyle bir sorun yasamadım ama belli yerler olabilir sinyali engelleyen zaten heryerden çekse radyasyondan beynimiz buharlaşır ama şunu söylüyeyim ben trabzonun yaylalarında bile 3g baglanıyorum