Symbian 3 .swf İstek Bölümü!

gazogen

Üye
tamam doğukan canın sağolsun bi strateji oyunu yaparmısın swf yaparsan sevinirim

Tepkiler: doquqan2 ve aşian27
[h=1]Akıllı Salyangoz 2 bu güzel mause la oynanıyor bide bu Zorlu Kaçış[/h]

Tepkiler: doquqan2 ve aşian27

aşian27

Üye
Öncelikle teşekkür ediyorum oyunlar için.
Belki telefonun oyunu kaldırmama sebebi RAM'dir?512 Mb RAM'li bir telefonda denenmeli, belki onlar kaldırır?

Tepkiler: doquqan2
begeni yapıp üst konu olmasına yardmcı olabilrz sonucta arkadasın paylastıgı arşiv cok farklı deger verilmeli bence

Tepkiler: doquqan2, aşian27 ve NonaZayi
kardeşim benim sinirli sincabı koymadın bu oyunlarda süper bunuda yap (eski çağ adamı) (kurbağa ameliyatı)

Tepkiler: doquqan2, aşian27 ve NonaZayi
Flash sitelerde tüm oyunlar swf uzantısında zaten. Alma yöntemini söylemeyeyim madem

Tepkiler: doquqan2 ve NonaZayi

NonaZayi

Üye
şöyle strateji ve defans oyunları dolu bir paket gelsede bizde burda coşsak ben elimden geldiğince beğenmeye çalışıyorum hatta senin tüm yorumları beğeniyorum gerçekten güzel bir iş yapıyorsun.

- - - Eklendi - - -

Flash sitelerde tüm oyunlar swf uzantısında zaten. Alma yöntemini söylemeyeyim madem

biz indirme yöntemini bulup indirsek direk tele atsak oyunların boyu falan tutarmı?

- - - Eklendi - - -

boydan kasıt yani hafıza olarak değil ekrandan taşarmı anlamında =)

gazogen

Üye
doğukan rica etsem söyliversene nasıl yapılıyor oyunlar swf ye dönüştürülüp telefonda nasıl oynanılıyor

kraloyunda zor penaltı vardı, bide süper kaleci

gazogen

Üye
anlatsan iyi olurdu ama neyse bi oyun var adam dövmece adama vurunca abi 5 lira versene yaa filan diyo halledersen sevinirim

- - - Eklendi - - -

anlatsan iyi olurdu ama neyse bi oyun var adam dövmece adama vurunca abi bi 5 lira versene falan diyor halledersen sevinirim

byjxsura

Üye
stratejik oyunlar yap hocam..

byjxsura

Üye
eline sağlık.. Dostum birde 50 lik arşıvdekileri tek tek koyma şansın varmı kotalıyımda..

byjxsura

Üye
pekala arşivi 10 mb 10 mb olarak parçalayabilirmisin

aşian27

Üye
Şut çekme oyunu var.Link: h ttp://www.oyunoyna.web.tr/oyun.php?oyna=293

Roket Bombacı isimli oyun var.Link: h ttp://www.oyunoyna.web.tr/oyun.php?oyna=1504

Burada beyblade atıyoruz ve diğer beybladeleri vuruyoruz.Link: h ttp://www.oyunana.com/gercek-beyblade-oyna.html

Bu oyun biraz basit ama güzel sayılır.Ekrana basılı tuttukça rokat hızlanarak yükseliyor.Link: h ttp://www.oyunana.com/roket-firlatma-oyna.html

Bu oyunda Johnny Bravo'ya yiyecek fırlatıyoruz, eğer vuramazsanız o size yiyecek atıyor Link: h ttp://www.oyunana.com/yiyecek-firlat-oyna.html

Umarım hepsi çalışır

byjxsura

Üye
dostum varmısın yok musun, kim 500mılyar isterde yapabilirmisin çok memmun olurum.. Cok tesekkur simdiden kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/eglenceli-ve-kaliteli-flash-oyun-paketi-654351.html#post4792605 bu linktekinide parcalarsan super olur bulduk ustayı isteyelim ozur dılıyorum.

byjxsura

Üye
tamamdır..kolay gelsin sağol tekrar. Haa birde seri li bir oyun vardı 3 karakter siyah cöp adamlar silahla odaları gezerek gorev yapıyordu oyun firması pyrazone adı neydi yaa

byjxsura

Üye
çok sağol arkadaşım. Heh buldum o oyunu vuran 1 den vuran 5 e kadar koyarsan sevinirim başka bisey istemem zaten daha ustad

atakan25

Üye
kardeş buz arabası ve kraloyundaki spiderman 1i tek olarak paylaşırmısın bi zahmet

atakan25

Üye
teşekkürler adamsın

byjxsura

Üye
akşam oldu ustad nerde kaldın?