Symbian^3 Port Etmiş Biri 5800'a :D Gözlerime İnanamadım Ama Biri Fake Olduğunu Açıklasın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mardok

mardok

Üye
Gdesk miş evet ama bide burdan bakın bayağı özellikli olacak

powercocuk15

powercocuk15

Üye
    Konu Sahibi
Ona Bakılırsa . 256 Mb Ram Olan Bilgisayara Bile Windows 7 Rahatlıkla Yüklüyorum Canavar Gibide Çalışıyor. Sadece Yazılımcılar Ugraşmıyorlar

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Ona Bakılırsa . 256 Mb Ram Olan Bilgisayara Bile Windows 7 Rahatlıkla Yüklüyorum Canavar Gibide Çalışıyor. Sadece Yazılımcılar Ugraşmıyorlar

256 mb ramle windows7 ve hiç kasmıyormu helal :hmmm

Quantanium

Quantanium

Üye
5800 symbian ^1 kullanirken symbian ^3 port edilemez böyle bir dünya yok :)

powercocuk15

powercocuk15

Üye
    Konu Sahibi
Tabi Ustam Dene İstersen =) :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 symbian ^1 kullanirken symbian ^3 port edilemez böyle bir dünya yok :)
olmazda zaten bırakta herkes kendi sistemi üzerinden yol alsın bunların hepsi boş hayal halen böyle şeyler için nasıl ümitleniyosunuz merak ediyorum artık 5 yaşındaki çocuk bile bunu kabullendi :D :D :D

ces5

ces5

Üye
g-desk olarak zaten yabancı sitelerde yayınlandı. inanmayan arkadaşlar neden inanmamakta ısrar ediyor anlamadım. g-deski ben de kullandım hiç kullanışlı değil. ayrıca hızlı olarak görülebilir fakat bu sadece geçişlerde ondan öteye gitmez.

----------Eklendi @ 22:57:32 ---------- Yazıldı @ 22:57:08 ----------

konuyu açan arkadaş da yeterince ikna olmuştur umarım :)

kvnc39

Üye
bence bu konu kapatılsın.konuyu açan arkadaş başka bir konu daha açmış C7 port 5800 diye.birde kodlama yapıyorum uğraşıyorum gibilerinden zırvalamış (afedersiniz özür dilerim tabirim için) de bu kadarda bir insan kendini büyük göstermek adına kaldıramayacağı yükün altına girmez.. argoda bu söz yiyemeyeceği diye devam ediyor.ne gerek varki bu sözleri söylemeye.tamamen gereksiz çöp niteliğinde konular açmış.kendisine bu yüzden ve gösterdiği ukalalık yüzünden teşekkür ediyorum.!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt