Symbian ^3 Oyunlar Bölümü için Kategori

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ^3 Oyunlar Bölümü için Kategori
Öncelikle herkese selam olsun :)

Uzun uzadıya yazmayacağım;

Symbian ^3 Oyunlar Bölümünde onlarca-yüzlerce oyun var, diyeceğim o ki, mesela ben yarış oyunu hastasıyım ama maxicep'tende başka sitelere yönlenmek istemiyorum çoğu ihtiyacımı maxicepte karşılıyorum o yüzden hangi oyunun yarış yada aksiyon olduğunu bilemiyoruz konuya girmek ilk sayfaya dönmek gerekiyor kısacası:

Symbian ^3 oyunlar bölümüne alt kategoriler eklenip o bölümün görevli adminleri/moderatörleri

Yarış/araba Oyunları
Aksiyon/Macera oyunları

gibi gibi şeklinde alt klasörler eklenerek oyunlar düzenlenirse daha hoş ve zarif olacağı kanısındayım.

Sadece bir öneridir umarım bu şekilde olur, şimdiden vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim :tebessüm:

ANIL

ANIL

Admin
Dediğin şey andoid bölümü için uygun olabilir çünkü Symbian için o kadar fazla oyun çıkmıyor ne yazık ki. Daha da azalacak çıkması. Kategorilerin yeterli olduğunu düşünüyorum.

larten123

larten123

Üye
Normal kalsın bence de. Çünkü artık oyun çıkmayacak.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
ımmm sizde haklısınız ne diyeyim ki :( ama en azından paylaşılan oyunların başına hani yazılıyor ya aksiyon/puzzle gibi yazılsa veya düzenlense en azından iyi olur :(

ANIL

ANIL

Admin
Kategori olmayan konularla ilgilenebiliriz bundan sonra bölümde kategori eklenmesi zorunlu halede getirilebilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kategori olmayan konularla ilgilenebiliriz bundan sonra bölümde kategori eklenmesi zorunlu halede getirilebilir.

olabilir çünkü gerçekten bi yarış oyunu ararken tek tek hep oyuna bakmak zor oluyor :( kategoriler olursa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt