Gunumuz teknolojisi herzamankinden hizli bir sekilde gelisiyor, ister Symbian^3, ister Android, Isterse IOs isletim sistemli telefonlarin en ust modellerini alin, 1 sene icinde orta sinif bir telefon haline gelecektir. Yani uzerine yeni modeller muhakkak cikartilacaktir, cikmazsa uretim durur, uretim durdurulur mu kardesim?!
Mevcut N8 halihazirda 3 sene rahat kullanilabilecek bir kapasiteye sahiptir. Eger basligi acan arkadas gercekten symbian kullanicisi ise niye panik yapti anlamis degilim, kim sifir bir telefon alip sonra o telefonu satip yeni telefon almak ister ki, madem oyle bir harekette bulunacaksin en bastan ikinci el telefon al. Telefonun daha garanti suresi dolmadan satip yeni telefon alma luksun varsa eger, olusacak ufak tefek zarari neden bu kadar buyutup suru psikolojisine yol acmaya cabalarsin acayip acayip basliklarla, yok o kadar luksuk yoksa Symbian^3'un bir yere kactigi yok, seni telefonun garanti suresi bitinceye kadar rahat goturur...
Baslik cok manasiz geldi bana, ben de bir o kadar manasiz yazdim ama idare edin a dostlar... Betalabs canavar gibi programlar ve ozellikler kazandirmaya devam ediyor Symbian telefonlara, ucret vs de odemiyoruz hicbirimiz farkindasinizdir...
Panik yok, elindekinin kiymetini bil, verimli kullanmanin yoluna bak derim son sozum budur...