pRime.
Üye
Symbian^3 Kullanıcılarının Dikkatine! Bu Yazıyı Lütfen Okuyun!
Symbian^3 destek forumunu açıldığı günden beri takip ediyorum ve belli ki sizler de öyle. Fakat bu forum, açıldığı günden beri samsung ve iphone kullanan bazı arkadaşların nokia kullanıcılarına yoğun saldırısı altında. Forum, sorunlara çözüm, destek vereceği yerde gereksiz kavgalara ve gereksiz telefon karşılaştırmalarına şahit oluyor. Ben gözümün önünde Nokia kullanan arkadaşlara bazı üyeler tarafından ağır hakaret edildiğini, onların nokia kullandıkları için saf, enayi yerine konduğunu gördüm ve hakaret içerikli mesajların bazılarını bizzat şikayet ettim. Size söyleyeceğim şudur:
Hakarete uğrarsanız lütfen hakaret eden kişiye cevap yazmak yerine mesajını şikayet edin. Site yönetimi o kişiyle ilgilenir zaten.
Telefon karşılaştırmalarında bu arkadaşların yazdığı n8 aşağılayıcı mesajlarına lütfen cevap yazmayın. Adamın düşüncesi zaten belli, değiştiremezsiniz.
Telefon alacak arkadaşlar: Sizde lütfen alacağınız telefonu dükkanında karşılaştırın, kararı kendiniz verin.
Son olarak da destek bölümünde lütfen gereken konuları açalım.
Saygılar...
Herkese iyi forumlar.
Hakarete uğrarsanız lütfen hakaret eden kişiye cevap yazmak yerine mesajını şikayet edin. Site yönetimi o kişiyle ilgilenir zaten.
Telefon karşılaştırmalarında bu arkadaşların yazdığı n8 aşağılayıcı mesajlarına lütfen cevap yazmayın. Adamın düşüncesi zaten belli, değiştiremezsiniz.
Telefon alacak arkadaşlar: Sizde lütfen alacağınız telefonu dükkanında karşılaştırın, kararı kendiniz verin.
Son olarak da destek bölümünde lütfen gereken konuları açalım.
Saygılar...
Herkese iyi forumlar.

yakın da spor siteleri de başlar ıphone taraftarı mı çok n8 taraftarı mı? N8 her ne kadar sezona çok iddalı girsede istediği başarı grafiğini yakalayamamış durumda fakat her ne kadar ıphone 4 gerisinde kalmış olsada transfer dönemin de yeni güncellemelerle kadrosunu güçlendireceğe benziyor.ayrıca ıphone de yeni transferleriyle ve sorunlu olan oyuncusu ANTEN ile görüşmeler devam etmektedir..şu an çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir