Symbian^3 Kullanıcılarının Dikkatine! Bu Yazıyı Lütfen Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Kullanıcılarının Dikkatine! Bu Yazıyı Lütfen Okuyun!
Symbian^3 destek forumunu açıldığı günden beri takip ediyorum ve belli ki sizler de öyle. Fakat bu forum, açıldığı günden beri samsung ve iphone kullanan bazı arkadaşların nokia kullanıcılarına yoğun saldırısı altında. Forum, sorunlara çözüm, destek vereceği yerde gereksiz kavgalara ve gereksiz telefon karşılaştırmalarına şahit oluyor. Ben gözümün önünde Nokia kullanan arkadaşlara bazı üyeler tarafından ağır hakaret edildiğini, onların nokia kullandıkları için saf, enayi yerine konduğunu gördüm ve hakaret içerikli mesajların bazılarını bizzat şikayet ettim. Size söyleyeceğim şudur:

Hakarete uğrarsanız lütfen hakaret eden kişiye cevap yazmak yerine mesajını şikayet edin. Site yönetimi o kişiyle ilgilenir zaten.

Telefon karşılaştırmalarında bu arkadaşların yazdığı n8 aşağılayıcı mesajlarına lütfen cevap yazmayın. Adamın düşüncesi zaten belli, değiştiremezsiniz.

Telefon alacak arkadaşlar: Sizde lütfen alacağınız telefonu dükkanında karşılaştırın, kararı kendiniz verin.

Son olarak da destek bölümünde lütfen gereken konuları açalım.
Saygılar...
Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: yagizER, Mertolozzi, BULENTATASEVEN ve 6 diğerleri

sh0ck

sh0ck

Üye
Evet, bu yazıyı yazman isabet oldu....

PM yazıp, tehtit edip kendini samsungun başkanı sanan hanzo üyelere duyurulur..

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
gok gormedigin oglu olmus tutmus seyini kesmis, ipodun varsa ne geziyon simbian bolumunde ....

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Evet, bu yazıyı yazman isabet oldu....

PM yazıp, tehtit edip kendini samsungun başkanı sanan hanzo üyelere duyurulur..

PMlerini de şikayet edin, yönetim ilgilensin...

selly1310

selly1310

Üye
Bunu yapanların hayatı ne kadar boş olması gerekiyormuş.Başka bir işleri yok herhalde

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone ile nokia kullanıcları yolda gorseler birbirlerini kavga etcekler o hale geldik beyler

erkara_64

gs-fb rekabetine dönecek sanırım:) yakın da spor siteleri de başlar ıphone taraftarı mı çok n8 taraftarı mı? N8 her ne kadar sezona çok iddalı girsede istediği başarı grafiğini yakalayamamış durumda fakat her ne kadar ıphone 4 gerisinde kalmış olsada transfer dönemin de yeni güncellemelerle kadrosunu güçlendireceğe benziyor.ayrıca ıphone de yeni transferleriyle ve sorunlu olan oyuncusu ANTEN ile görüşmeler devam etmektedir..şu an çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir:)bakalım ikinci devre de liderlik koltuğuna kim oturacak...aradaki puan farkı kapanacak mı yoksa şampiyon önceden mi belli olacak izleyip göreceğiz:)

ozggurr

ozggurr

Üye
iphone ile nokia kullanıcları yolda gorseler birbirlerini kavga etcekler o hale geldik beyler

Ben Iphone 4 ve N8 kullanicilarinin %95'inin basit seyler yuzunden kavga edecegine ihtimal vermiyorum...
Burdaki tartismalar hobi ve bir anlamda desarj olma amacli tartismalar...

Iphone 4 kullanicisi olanlar da, N8 kullananlar da Canlarini SIKMAKTANSA, keyiflerine bakmayi bilen insanlardir diye dusunuyorum...

rapman

rapman

Üye
evet son derece katılıyorum.özellikle n8 kullananları aşağılamak ve saf görmek beni çileden çıkartıyor ! hadi telefona laf attın, kullanıcıya ne laf atıyorsun be adam !

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
gs-fb rekabetine dönecek sanırım:) yakın da spor siteleri de başlar ıphone taraftarı mı çok n8 taraftarı mı? N8 her ne kadar sezona çok iddalı girsede istediği başarı grafiğini yakalayamamış durumda fakat her ne kadar ıphone 4 gerisinde kalmış olsada transfer dönemin de yeni güncellemelerle kadrosunu güçlendireceğe benziyor.ayrıca ıphone de yeni transferleriyle ve sorunlu olan oyuncusu ANTEN ile görüşmeler devam etmektedir..şu an çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir:)bakalım ikinci devre de liderlik koltuğuna kim oturacak...aradaki puan farkı kapanacak mı yoksa şampiyon önceden mi belli olacak izleyip göreceğiz:)

:D :) budur ya.

--------------- Ekleme ---------------

evet son derece katılıyorum.özellikle n8 kullananları aşağılamak ve saf görmek beni çileden çıkartıyor ! hadi telefona laf attın, kullanıcıya ne laf atıyorsun be adam !

Bunu anlatmaya çalışıyorum işte.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
onlarda telefonum akıllı ben de akıllıyım mantığı var biraz yüksekten bakıyolar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben n8 imden çok memnunum,iyikide bunu almışım

delidolunet

delidolunet

Üye
1 ay iphone kullanıp onu sattım, n8 aldım. inanır mısınız, n8'in tek eksiği şu: uygulama zenginliği yeterli değil; bu da zamanla düzelecek bişey zaten. bu durum xaviyle messiyi karşılaştırmak gibi, biri atmayı biri attırmayı seviyor :)

one2one2

one2one2

Üye
dogru yaw sanki iphone veya nokia babalarinin malida bir telefon aldi diye sirketi sahipleniyolar kavgaya tutusuyolar. yaw tercih meselesi bu arkadasim. iphonun uygulama olayi ovi stordaki gibi olsaydi ben dk bile dusunmezdim iphonlu olurdum. nokia telefon uretiyor dogru teknolojiyede uyum sagliyor buda dogru ama iphone kadar akilli telefon uretemedigi bir gercek. ve mecburen microsoftla anlasma imzaladi. gereksiz tartismalarada gerek yok bence.

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
çok dogru bi konuya deginmissin gerksiz tartışmaların olmaması lazım bu forumda

intoman

intoman

Üye
Gereksiz yere iphone övenlerden bir kaç tanesi şuanda cezalı umarım diğerleride ceza alırda telefonu kötüleyenler çıkmaz ...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız ve beni desteklediğiniz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt