kaynak kodları uzun zamandır piyasa da dolaşıyo zaten nokia bi ara açık kaynak koduna geçmişti kullanıcılar indirdi. Daha sonra ne olduysa tekrar kapalı koda geçtiler. Bunlar o dosyalar olsa gerek. Önemli olan kaynak kodlarını kullanabilecek birini bulmak. Varsa forumda kendine güvenen kişi çıksın söylesin biz de elimizden geleni yapalım. Yalnız bu işler ağızdan iki kelimenin çıkması kadar kolay değil onu da baştan söyleyeyim.

Symbianı geliştirmek isteyenler için güzel haber. Kod bilmek lazım ama.

iyi olmuş eline sağlıkKişiyi hedef alan mesaj silinmişdir..Neden bunu yapıyorsunuz ki ?
Herkesin bildiği kendine yeter kimse alim değil burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor...
Aynısını sizlerden de bekleriz...Siz yardım edin o halde bilginizle....

Arkadaşlar müjde vereyim.S^3 Bootloader kaynak kodunu Nokia kırık bir şekilde verdi.Ama onun Core.img'a nasıl entegre edileceği büyük problemdir.Bu yüzden bunun kısa yolu=Nokia Extractor ile Core.fpsx dosyasını seçin ve çıkarılır.Çıkarılmış şeklinde bir .txt ve 3 tane .img vardır.Biri Core diğeri kernel diğeri uboot.Bunları düzenleyip tekrar Core haline getirince ortaya yapmış olduğunuz(nasıl düzenlendiyse)Core çıkar.Ki s60v5 c6 cfw larında da core'un içi boştur ama 35Mb olarak gözükür ki içinde de gözükmeyen birkaç dosya vardır.Bu dosyalar kernel vs..tır.Ve bunlarla Overclock bile yapılabilir.Kernel düzenlenip Android kurmaya uygun hale getirilebilir.Yazılım geliştiriciler ilgilenmeli bence.Sizce?

yahu bu konuyu hortlatan çocuk daha kaç gün önce hepinizi kekledi hala ciddiye alıyor musunuz Allah aşkına?
aslında böyle hortlamış konular çok pis geyik yapılacak yerler ha![]()
ban ensemde bana şah damarımdan daha yakınSakin ol.S^3'teyiz.Unutma.

ban ensemde bana şah damarımdan daha yakın![]()