Symbian^3 için Uygulama tavsiyeleri ve Hızlı sistem (Güncellendi 11 Eylül 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim faydalı olduysam ne mutlu bana

benighted

benighted

Üye
buyuk emek harcanmis gercekten cok tesekkurler uygulamalar sistemin bircok eksigini kapatiyor bence bu uygulamar yazilimla birlikte gelmeli youtube traveler vs. tarzi gereksiz uygulamalarla doldurmak yerine.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen imkan olsa bir cfw yapmak güzel olurdu

ramazan21

Üye
paylaşım için çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

ömür1978

ömür1978

Üye
bu kadar uygulamayı türkçeye çevirip paylaşman gerçekten takdire şayan ama dikkatimi çeken hiç islami uygilama bulunmaması .. merak ettim neden çevirisi zor olduğu için mi ¿... yabancı sitelerde islami uygulamar bulunuyor haliyle ingilizce menşeili türkçe olması kullandığımız cihazları daha güzel kılmaz mı ¿ ? mesela 99 names of Allah bence harika ama dili ingilizce çevirisini yapabilirmisin...!

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiki en kısa zamanda

ömür1978

ömür1978

Üye
bekleme modundayım :)... zatende gerekli çünkü s3 islami uygulamar bölümünde belle uyumlu uygulama mumla arar olmuştuk.. kolaylıklar dileğiyle

Gencofis

Üye
güzel (:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

DANKO

Üye
Süper olmuş ...Ellerine kollarına emeğine sağlık....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
çalışmaların güzel olmuş eline sağlık ama maximod4 sorun çıkırıyo yine

mesela efektlerdn herhangi birini "yenidn başlat" uyarısı geliyoya ondan sonra ben powerkeysdn yeniden başlat yapmayım direkt kapatıp açarsam telefn açılmıyo beyaz ekran oluyo tek çaresi hafıza kartını çıkartıp telefnu öyle açıp kartı takmak bu sorundan nasıl kurtulabiriz?

Diger sorun Menü Düzeni uygulamanı yükleyemedim."YÜKLENEMEDİ.BU YERLEŞİK Bİ BİLEŞEN." uyarısı veriyo nasıl çözebilirim. Yardım (please help)! :) :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 mi sistemin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelen kutusundan işareteyip silebilirsin telefonun c6-01 ama sistemin refresh mi ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
gelen kutusundan işareteyip silebilirsin telefonun c6-01 ama sistemin refresh mi ?

telefondan işaretleyip silemiyorum öyle biyer yok mobil

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/noss_bar-menu-duzeni-v3-noss_bar-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-657991.html

benim kastım buydu hazır menü nasıl yapacam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok de o normal belle için refresh farklı sana üstte attığım link aynı hesap

Üst Alt