cesur5534 Üye noss_bar usta bu uygulamanın türkçesi varmı. Yoksa çevrilebilirmi. Quick Mail by AS Software updatedto 2.2 Symbian^3 signed - MaxiCep
noss_bar usta bu uygulamanın türkçesi varmı. Yoksa çevrilebilirmi. Quick Mail by AS Software updatedto 2.2 Symbian^3 signed - MaxiCep
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap eline saglik hack yapmaya gerek yok bence biraz telefonu yavaslatiyo
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi hackle telefon yavaşlamaz alakası bile diğer konularim da bunun nasıl çalıştığı mantığı nedir anlattım emin ol yavaşlama gibi Birşey imkansız
hackle telefon yavaşlamaz alakası bile diğer konularim da bunun nasıl çalıştığı mantığı nedir anlattım emin ol yavaşlama gibi Birşey imkansız
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap noss_bar' Alıntı: hackle telefon yavaşlamaz alakası bile diğer konularim da bunun nasıl çalıştığı mantığı nedir anlattım emin ol yavaşlama gibi Birşey imkansız Genişletmek için tıkla ... yoneticim symbian telefona android yuklemis birisi olarak bence on bellegi doldurur
noss_bar' Alıntı: hackle telefon yavaşlamaz alakası bile diğer konularim da bunun nasıl çalıştığı mantığı nedir anlattım emin ol yavaşlama gibi Birşey imkansız Genişletmek için tıkla ... yoneticim symbian telefona android yuklemis birisi olarak bence on bellegi doldurur
AtLaNtiSs. Üye bi bakalım sagol levent Reis şu Firefox operann güzel bi görüntüsü var kurdmda açlmadı ya fp2 de ??