symbian^3 için ccleaner tarzı program arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

POKEM0N

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben bulamadım gözümden kaçmış olabilir

Emre-45

Emre-45

Üye
Ram temizlemek için Ramblow programını kullanabilirsin..

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:oke:

POKEM0N

Üye
    Konu Sahibi
program artıkları.. internet artıkları.. gereksiz dosyaları tamamen siliyor mu ?

POKEM0N

Üye
    Konu Sahibi
ramblow pro kurdum bide nasıl kullanıldığını ince detaylarını öğrenebilsem :evet:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ramblow pro kurdum bide nasıl kullanıldığını ince detaylarını öğrenebilsem :evet:
hayır dostum o pro bizim aradığımız şey değil rami temizliyor geçiçi hafızayı boşaltıyor.. ccleaner işlevini telefonda sağlayacak tam bi pro yok...

filozofurkan

Üye
x clear olabilir tam cclener denemez ama o da bayağı bişi temizliyor

ozzytaste

ozzytaste

Üye
NetQin kullan...

uribaju

uribaju

Üye
bu tür programları bana sorarsan kullanma yararlı dosyalarınıda silme ihtimali var sistem dosyalarınıda silebiliyor bazen.Palbt remover vardı python ile çalışıyordu resimlerin önizleme klasörlerini tarayıp siliyordu istersen onu yükle :oke:

najanaja

najanaja

Üye
istediğin pro war kardeş adı cleaner ben n82 ye kurmuştum ilk defa phyton istemeyen bi temizlik prosu aynısını N8 de kurdum çalışıyor artık dosyaları temizliyor sadece pronun içinde ikonlar net görünmüyor oda önemli deil zaten proyu açar açmaz otomatik atık dosyaları buluyor ve temizliyor kullanımı çok basit sabredersen akşama eklerim buraya.

KO9

KO9

Üye
Netquin v3 bu işin en ideali hem çok yararlı bir pro tavsiyemdir

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
netquin v3 signedmi imzasiz mi yksa

najanaja

najanaja

Üye
buyur kardeş

Ayrıca Netqin sadece internet önbelleğini yani internet artıklarını temizler dosya artıkları temizlemez. İsterseniz bi kaç gün hiç nete girmeyin sonra netqin le temizlik yapmaya çalışın bakalım temizleyecek bişeyler bulabilecekmi.

----------Eklendi @ 19:49:38 ---------- Yazıldı @ 19:48:14 ----------

Bu arada Netqin i kötülemiyorum bende kullanırım kesinlikle mükemmel ve gerekli bi pro onuda kullanın elbette tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: accman
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ee bu sdce internetin mi onbelligini temizliyor? e bu zten kendi tarayicisinda olan bi ozellik var yani

POKEM0N

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin verdiğin nasıl bir program açıklar mısın özelliklerini

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yukarda arkdas solemis internetteki on bellegi flan siliormus..

najanaja

najanaja

Üye
kardeşim netqin sadece internet önbelleğini siler pro atıklarını silmez söylediğim gibi. fakat werdiğim pro atıkları siler sorunsuzdur kurup deneyebilirsiniz. Kurduktan sonra proyu açın açar açmaz otomatik tarama yapar ve sizden onay alarak temizler normalde s60v3 prosu fakat N8 de sorunsuz çalışıyor. Sadece pronun içindeki ikonlar net görünmüyor ama çalışmasında bi problem yok. İlk sıradaki ikon C ve E yi temizler 2. sıradaki sadece C, 3. sıradaki sadece E. 4. sıradaki otomatik zaman ayarı yapıyorsunuz mesela 12 saatte bir temizle gibi sağ tarafta close düğmesini basarsanız pro kapanmaz arka planda çalışır ve belirlediğiniz zaman zarflarında temizlik yapar yada options tan çıkış yaparsınız ve sadece temizlik yapmak istediğiniz zaman açarsınız proyu. Ayrıntılı bi şekilde anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur.
sanırım herkes netqin mobile guard ı atık temizlediğini sanıyor fakat sadece internet atıklarını temizler tıpkı pc deki gibi net girdiğiniz zaman sitelerin bıraktığı küçük resimler ve çerezler gibi tabiki oda faydalı ben her ikisini birden kullanıyorum sizlerede tawsiye ederim.

erollcelik

erollcelik

Üye
sertifika hatası verdi bende yükleyemedim

najanaja

najanaja

Üye
walla kardeşim açıkçası hatırlamıyorum her iki telefonda kurulu o kadar çok program warki demek ki unsigned mış sertifikalandırıp kurmanız gerekiyor o zaman.

Takipçi Satın Al

Üst Alt