kardeşim netqin sadece internet önbelleğini siler pro atıklarını silmez söylediğim gibi. fakat werdiğim pro atıkları siler sorunsuzdur kurup deneyebilirsiniz. Kurduktan sonra proyu açın açar açmaz otomatik tarama yapar ve sizden onay alarak temizler normalde s60v3 prosu fakat N8 de sorunsuz çalışıyor. Sadece pronun içindeki ikonlar net görünmüyor ama çalışmasında bi problem yok. İlk sıradaki ikon C ve E yi temizler 2. sıradaki sadece C, 3. sıradaki sadece E. 4. sıradaki otomatik zaman ayarı yapıyorsunuz mesela 12 saatte bir temizle gibi sağ tarafta close düğmesini basarsanız pro kapanmaz arka planda çalışır ve belirlediğiniz zaman zarflarında temizlik yapar yada options tan çıkış yaparsınız ve sadece temizlik yapmak istediğiniz zaman açarsınız proyu. Ayrıntılı bi şekilde anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur.
sanırım herkes netqin mobile guard ı atık temizlediğini sanıyor fakat sadece internet atıklarını temizler tıpkı pc deki gibi net girdiğiniz zaman sitelerin bıraktığı küçük resimler ve çerezler gibi tabiki oda faydalı ben her ikisini birden kullanıyorum sizlerede tawsiye ederim.