Symbian^3 Home Screen v.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
Symbian^3 Home Screen v.1.2
arkadaslar bu aslinda bir swf dosyasi.. ama ben baska bir flash uygulamasini editleyerek yuklenebilir yaptim.. proyu sertifikalandirip yukleyin...

Uploaded with

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dust61, yunus3787, lebron_jamess ve 10 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

omerynd

omerynd

Üye
sağol kardeşim güzel paylaşım fakat indireceklerin bilgisi olsun direk ev ekranı değil uygulamalardan çalıştırılıyor. Fakat işlevsel bir program arama rehbere erişme... Yapabiliyor.

Εthnic

Εthnic

Üye
sağol kardeşim güzel paylaşım fakat indireceklerin bilgisi olsun direk ev ekranı değil uygulamalardan çalıştırılıyor. Fakat işlevsel bir program arama rehbere erişme... Yapabiliyor.

evet haklisin bilgilendirmen icin tesekkurler..

serkan

Üye
teşekkürler

inception+

Üye
guzel bişey....

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi gunlerde kullanin arkadaslar..

ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
saol güzel paylaşım

halittosun

Üye
Arkadaş Eline Sağlık Ama Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor Hatası Veriyor Telefon Hack li Bunun Unsignedini Koyarmısın

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
teşekkürler

halittosun

Üye
Arkadaş Eline Sağlık Ama Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor Hatası Veriyor Telefon Hack li Bunun Unsignedini Koyarmısın KONUYU AÇIP İLGİLENMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ARADA BİR KONULARA GÖZ ATARMISINIZ

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Eline SağLıK GüzeLMiŞ :tşk:...

Εthnic

Εthnic

Üye
Arkadaş Eline Sağlık Ama Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor Hatası Veriyor Telefon Hack li Bunun Unsignedini Koyarmısın KONUYU AÇIP İLGİLENMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ARADA BİR KONULARA GÖZ ATARMISINIZ
oncelikle telefonumu degistirip android bir telefon aldigim icin daha cok android bolumuyle ilgileniyorum... o yuzden symbian bolumunu biraz ihmal ettigim dogru.. elimde symbian olmayan bir telefon oldugu zaman symbian bolumunde ne kadar faydali olurum orasini bilemem... konuya gelirsek..
forumdan aratip siseditor progamini yukleyin... daha sonra siseditor programini acip dosya sec deyip bu programi acin.. ve seceneklerden sertifika yonetimini secip imzalari sil secenegini secin.. cikis deyin ve cikarken kaydedilsinmi sorusuna evet diyin.. daha sonra kaydettiginiz programi eger telefonunuz hackli ise direk yukleyin degilse sertifikalayip yukleyin... calismasi lazim... normalde eski telefonum olsa bunlari yapip siteye yeniden eklerdim ama malesef yok...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ev ekranı bole oluyorsa direk dönem orji fw ye diecektim :D

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

Üst Alt