ozggurr
Üye
S^3 TE adobe flaş player 10.1 var.
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bende n8 var ama bada ile android i görüyorum içim kararıyor bi yardım lütfen n8 geliştirilirmi
dostum sen telefon da ne yapıyorsun ?
arama , mesaj yazma, foto çekme, müzik dinleme, grps, wlan,dolpy,hdmi ...
symbian hepsini yapıyor fazlasıyla
bada nın ne farkı var görsellik ve widget başka bişey yok .
android çok mu iyi ......
bunları görünce için neden kararıyor hala anlamış değilim ..
citten anlamış değilim ..
neden için kararıyor detaylı yazda bilelim ....
not: symbian dan sonuna kadar memnunum , bence en iyi işletim sistemlerinden biri ... sen sorununu deteylı anlat bende sana symbianın neden en iyi işletim sistemi olduğunu anlatacam
arkadaşım be n8 den memnunum sadece biraz uyguama artırılsın istiyorum
20 mart'tan sonra gökten vahiy'mi gelecek symbian 3 için ?
Arkadaşım ne kurması tarayıcıda 10.1 var bütün flaş videolarını izleyebilirsin. Gir bir tane siteye aç videoyu kanıt arıyorsan nokia.com a gir. Orda şöyle yazar, flaş lite 4 desteğiyle adobe flaş player 10.1 aynen böyle yazar, ki anlamak zor değil tarayıcıdan gir bi flaş siteye videoyu izle
Flaş 10.1 in yalancısı damı var. İlk senden duydum. Ki yok ise şuan hiç bir telefonda 10.1 yok bunuda söyleyeyim. Ben bu zamana kadar onlarca siteye girip rahatlıkla izledim, flaş videoları ikisini ayırt edebiliyorum diyorsun ama yalancı 10.1 bu diyorsun. Peki öyle olsun arkadaşım bu arada ben gayet sakinim ama sen belliki çok gerilmişsin yumuşa biraz tama relax
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada o siteye girdim telefondan japon mudur, çin sitesımidir. Ne karın ağrısıysa videolar açılıyor. Geniş aile yazdım ve sonuç falan çıkmadı. Dediğin f harfide
olsaydı uzmantv videolarını her zaman açardı kafasına göre hareket etmezdi olsaydı youtubede 720p video izleyebilirdik olsaydı eğer maxicepte profil sayfasında çalan müziği müzik player üstünde durmaya gerek kalmadan da dinleyebilirdikS^3 TE adobe flaş player 10.1 var.
Ben maxicepteki profil müziklerini sorun yaşamadan dinleyebiliyorum. Uzman tv de nasıl kafasına göre hareket ediyor. Onu anlamadım. Youtube da 720p video ile bunun ne alakası var onuda anlamadım. Eğer yoksa nokia yalan söylüyor demektir.
Tartışmaya qerek yok arkadaslar bnde Nokia N97 ve Nokia 5800 Xm Var ikide 5 para etmıo en qüzeli i phone apple abi bn bunu anladım qerısı yalan nokia servisini arıom flash player için yetkılı bızım yapabileceqimiz bişi yok dio ilqili yere yonlendırmemı ıstermısnız dıo evet Lütfen dıom ve nereye yonlerdırceksınız adobe A.Ş dio bunlar mal yha kral qb telefonlar yapmıslar çocu seyı desteklemıolar saçmalık bu tşkler yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?