Tavsiye Symbian^3 dns ayarlarını degistirme

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 dns ayarlarını degistirme
Youtube giremiyom dsn nasıl degişiyor ??

cesur5534

Üye
ben 701 için şöyle ayarlar,bağlantı,ayarlar,ağ hedefleri,internet erişimi noktası,burdan kullandığın sağlayıcı avea türkcell yada vodafone internet sonra en altta ayarlar butonu,dns adresleri,burda otomatik seçili kullanıcı tanımlı seçilecek ordanda isteeiğin dns giriliyor . Bu işleme başlamadan mobil veri kapatılması gerekiyor. Umarım yardımcı olur.

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
ben 701 için şöyle ayarlar,bağlantı,ayarlar,ağ hedefleri,internet erişimi noktası,burdan kullandığın sağlayıcı avea türkcell yada vodafone internet sonra en altta ayarlar butonu,dns adresleri,burda otomatik seçili kullanıcı tanımlı seçilecek ordanda isteeiğin dns giriliyor . Bu işleme başlamadan mobil veri kapatılması gerekiyor. Umarım yardımcı olur.
ben wifi üzerinden degiştirmek istiyorum

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ayarlar-Bağlantı/Ayarlar-Ağ Hedefleri-Internet. Bağlandığın modemi açıp Seçenek-Gelişmiş Ayarlar-Ipv4 ayarlarından değiştirebilirsin.

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar-Bağlantı/Ayarlar-Ağ Hedefleri-Internet. Bağlandığın modemi açıp Seçenek-Gelişmiş Ayarlar-Ipv4 ayarlarından değiştirebilirsin.
bildgniz bi dsn varsa soyleye bilirmisiniz

BRKTNL

BRKTNL

Üye
8.8.8.8
8.8.4.4

208.67.222.222
208.67.220.220

195.46.39.39
195.46.39.40

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
dostum konu basligini ve konudaki mesajlarini dsn yerine dns olarak degistirirsen internet aramalarindada cikar bu sorunu yasayan kisilerde faydalanir :) cunku dsn degil dns :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: okankayci
asigsasi

asigsasi

Üye
farkımız hem laf bosta kalmasın die degiştrmyom :ehe:
ileride lazım olursa bu konuyu bulamayabiliriz google de dns ayarları olarak arama yapıldığı zaman bu konu bulunsun amaç bu onun için başlığı değiştir diye mesaj yazdık ister değiştir ister değiştirme sen bilirsin

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
ileride lazım olursa bu konuyu bulamayabiliriz google de dns ayarları olarak arama yapıldığı zaman bu konu bulunsun amaç bu onun için başlığı değiştir diye mesaj yazdık ister değiştir ister değiştirme sen bilirsin
bende onu demek istedimde dalga geçiyorum sandı o :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt