Symbian^3 de ki En Güzel Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
Şimdiki telefonlar toprağa karışmış ayrıştırıcılar tarafından ayrışiyorlar :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben lumia serisine geçicem Allah kısmet ederse :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ios kadar hiç bi sistem stabil olamaz tabiki şuanlık ilerde ne olur bilinmez ama wp gayet stabil bir sistem.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
ios kadar hiç bi sistem stabil olamaz tabiki şuanlık ilerde ne olur bilinmez ama wp gayet stabil bir sistem.

gerçi ios kadar stabil olmasına gerek yok. durduk yerde donmasın atmasın yeter. zaten interneti bayağı hızlı lumiaların. marketi de git gide gelişiyor bu gidişle diğer işletim sistemleri ile yarışacak düzeye gelecektir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gelecektir microsoftun acayip desteği var.

censez41

Üye
arkadaşlar bende 600tl ikinci el nokia 700 altım aldıktan 3 sün sonra telefon kilitlendi 15 gün sonra geldi anakartı değişmiş neyse garantide yaptırdım sıkıntı yok sıfır nokia 603 alcaktım ama aynı fiyata az kullanılmış nokia 700 bana daha cazip gelmişti neyse bu telefın nokyanın en güçlü donanıma sahip modeli sanırım yanılıyormuyum özellikle gpu 128mb belleği ve hızlı çalışıyormuş yani 750 tl civarı satılan android telefonların çok performanlı olmadığı için nokia aldığım için ben memnunum şahsen

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende 600tl ikinci el nokia 700 altım aldıktan 3 sün sonra telefon kilitlendi 15 gün sonra geldi anakartı değişmiş neyse garantide yaptırdım sıkıntı yok sıfır nokia 603 alcaktım ama aynı fiyata az kullanılmış nokia 700 bana daha cazip gelmişti neyse bu telefın nokyanın en güçlü donanıma sahip modeli sanırım yanılıyormuyum özellikle gpu 128mb belleği ve hızlı çalışıyormuş yani 750 tl civarı satılan android telefonların çok performanlı olmadığı için nokia aldığım için ben memnunum şahsen

bu konuyla bu yazının alakasını çözemedim ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konuyla alakaya maydanoz olmuş da. 701 daha iyi donanım olarak aynılar zaten ama 701 in ekran daha büyük.

WebStyle

WebStyle

Üye
Angry Birds, Fruit Ninja, Asphalt6, Spider Man ve Dungeon Hunder 2 favorilerim..

MrKarakeci

MrKarakeci

Üye
Pottery :yuru

Üst Alt