Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian^3 bitiyormuu aydınlatın bizi.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah.
Üye
Konu Sahibi
Symbian^3 bitiyormuu aydınlatın bizi.
karaboga_1890
Üye
bu nasıl bi konu ya kusura bakma ama aynı konudan var biraz arka sayfalara baksan konu açmayagerek olmaz üstelik ciddiyetsizlik var yani konu içeriğinde bir şey de yok ki :S
bu nasıl bi konu ya kusura bakma ama aynı konudan var biraz arka sayfalara baksan konu açmayagerek olmaz üstelik ciddiyetsizlik var yani konu içeriğinde bir şey de yok ki :S
arkadaşım ne diyorsun ?
heralde kafamız karıştığı için açtık konuyu bi yerde yok olmaz öyle şey diyorlar bi yerde bitecek diyorlar ne yapayım ?
belferkay
Üye
bitmiyor
karaboga_1890
Üye
tmm işte her kafası karışan konu açarsa ne olur burası sabah bi konu okuyorum akşama 3. safyafa gidiyor olayların daha iyi anlaşılması için sabit konudan gitmek daha iyi diyorum yoksa dağılıyo nereye yazacağımızı şaşırıyoruz
diyleimki bitecek ne yapacaksın peki
belferkay
Üye
biz ne desek, nokia ne dese boş. içiniz içinizi yiyecekse hiç bulaşmayın, bulaştıysanız da kurtulun en iyisi. Ben rahatım valla...