[video=youtube;r0JR70ZJUNM]http://www.youtube.com/watch?v=r0JR70ZJUNM&context=C3ee4f21ADOEgsToPDskJO Kw8q3kuS-EirUPFjHuq1[/video]
işte c6-01 de boyle oldu kurtuluş40 abimzn paylaştıgı effect

saolasın kardeş fakat sendeki tema anna yla tam uyumlu deilmiş bazı ikonlar farklı neyse belle yükleyince kullanırım artık ama gerçekten kaliteliymiş o temada.najanaja on numara abi![]()
tema effect ini kapamış olabilirsin.. yoksa durup dururken effectler biyere gitmez!!bende N8 var bugün symbian belle ye geçiş yaptım ilk bir kaç saat tıpkı videoda ki gibi sayfa geçişlerinde effect oluyodu birden bire daha olmamaya basladı sayfalar arası normal geçişler yapıyo artık nedeni ne olabilir bi bilgin varsa bana yazarmısın lütfen
bende N8 var bugün symbian belle ye geçiş yaptım ilk bir kaç saat tıpkı videoda ki gibi sayfa geçişlerinde effect oluyodu birden bire daha olmamaya basladı sayfalar arası normal geçişler yapıyo artık nedeni ne olabilir bi bilgin varsa bana yazarmısın lütfen

bu temanın adı nedır.. lınk atabılırmısınız?
N-desk le oluyordu galiba birde illegal yol vardı@trontr menüdeki ikon sayısını nasıl öyle yaptınız?
@trontr menüdeki ikon sayısını nasıl öyle yaptınız?
trontr, kardesim bi sorum var. gordugun gibi ben xtreme menu mod var bende. ama menu icon sayisini degistiremedim. bunlarin ikisi bi arada mumkun mu?