symbian 3 anna ve belle menü ve giriş ekranı tasarımlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
najanaja on numara abi :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

lBrainl

lBrainl

Üye
[video=youtube;r0JR70ZJUNM]http://www.youtube.com/watch?v=r0JR70ZJUNM&context=C3ee4f21ADOEgsToPDskJO Kw8q3kuS-EirUPFjHuq1[/video]

işte c6-01 de boyle oldu kurtuluş40 abimzn paylaştıgı effect

bu paylasımı tekrar paylasma imkanın varmı bizde c6 mızı bole yapalım :)

najanaja

najanaja

Üye
najanaja on numara abi :)
saolasın kardeş fakat sendeki tema anna yla tam uyumlu deilmiş bazı ikonlar farklı neyse belle yükleyince kullanırım artık ama gerçekten kaliteliymiş o temada.

constantine_53

Üye
bende N8 var bugün symbian belle ye geçiş yaptım ilk bir kaç saat tıpkı videoda ki gibi sayfa geçişlerinde effect oluyodu birden bire daha olmamaya basladı sayfalar arası normal geçişler yapıyo artık nedeni ne olabilir bi bilgin varsa bana yazarmısın lütfen

n000k

n000k

Üye
bende N8 var bugün symbian belle ye geçiş yaptım ilk bir kaç saat tıpkı videoda ki gibi sayfa geçişlerinde effect oluyodu birden bire daha olmamaya basladı sayfalar arası normal geçişler yapıyo artık nedeni ne olabilir bi bilgin varsa bana yazarmısın lütfen
tema effect ini kapamış olabilirsin.. yoksa durup dururken effectler biyere gitmez!!

otostopçu

otostopçu

Üye

güç tasarrufunu kapatıp dene bide :)

qsaw

qsaw

Üye
Herkes fotoları koymuşda linklerini niye unutmuş bulamıyorum beğendiklerimi :D

pzero

Üye
ana menü 3X4 değilde 4X5 olmalı.

ahmad85

ahmad85

Üye
amaaannn. Anna gördüm... Şuan kusuyorum... Allahım birdaha bize o günleri yaşatma...

haliloz95

Üye
@trontr menüdeki ikon sayısını nasıl öyle yaptınız?

Emil_Ceferli

Üye

Emil_Ceferli

Üye
trontr, kardesim bi sorum var. gordugun gibi ben xtreme menu mod var bende. ama menu icon sayisini degistiremedim. bunlarin ikisi bi arada mumkun mu?

trontr

Üye
trontr, kardesim bi sorum var. gordugun gibi ben xtreme menu mod var bende. ama menu icon sayisini degistiremedim. bunlarin ikisi bi arada mumkun mu?

ben belle kullanmadım hiç kardeşim bilemiyorum. annada yardımcı olablirdim ama :)

Emil_Ceferli

Üye
tamam. Benim ekran tasarimimi nasil buldunuz? :)

yasarr35

Üye
Bunlarda benimkiler :)

sky_boy

sky_boy

Üye
arkadaşlar bazı uygulamaları wifi ya da batarya göstergesi gibi ana ekranın üstünde tutmak istiyorum buna benzer bir program var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt