Symbian^3 Açık Kaynak Kod Hikayesi "?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Açık Kaynak Kod Hikayesi "?"
Beyler 2010 yılında S^3 sisteminin kaynak kodlarının sunulduğunu daha önceden farketmiştim. Ancak noldu da geri çekildi ? Nokia'nın bu konuda bir açıklaması oldu mu ? Pes 2011 bu kodlar açıkken mi portlanabildi ? Ve son olarak Nokia'nın 2016'ya kadar kaynak kodlarıyla ilgili bir planı var mı ?

Symbian bu olamaz, böyle bitirilemez.. En kötü ihtimal "Biz yapamadık bari siz yapın" deyip kodları vermeli..

Ayrıca bu gidişle Nokia'nın Microsoft'a satılacağını düşünüyorum.. Sony'nin SonyEricson'u tamamen satın alması gibi..

Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714 ve Amaru Shady

Del Rey

Del Rey

Üye
Şu an için firmalar ve iş için kaynak kod hala açık. Ancak uygulamaların portlanmasının kaynak kodla pek alakası yok. O dediğin Qt API Mapping Tool'du.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
"Biz yapamadık bari siz yapın" deyip kodları vermeli..

Verebilir mi sence? Bir sahis olarak degil yillarin firmasi olarak dusun, becereksizligini kabul edecek bu yurek, bu cesaret kurumsal olcekte olabilir mi???

NOKIA bunu yapmaz, yapamaz ya da hicbir firma yapmaz. Yapacak olan cok azdir. Hele ELOP varken...

Insallah ben utanirim da NOKIA bize hissettirdiklerinin ve dusundurduklerinin tersini yapar.

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Verebilir mi sence? Bir sahis olarak degil yillarin firmasi olarak dusun, becereksizligini kabul edecek bu yurek, bu cesaret kurumsal olcekte olabilir mi???

NOKIA bunu yapmaz, yapamaz ya da hicbir firma yapmaz. Yapacak olan cok azdir. Hele ELOP varken...

Insallah ben utanirim da NOKIA bize hissettirdiklerinin ve dusundurduklerinin tersini yapar.

Daha önce yapmıştı.. Hem symbian ölen bir sistem. Ölümünü hızlandıracağına sakat bırakıp gerisini yazılımcılara bırakabilir..

hizan

hizan

Üye
tahminime göre symbian bitmeyecek yeni bir dev isim gelecek buda ard arda çıkan belle yazılımlarından anlaşılıyor şundan emin olun ki bir gün symbian tek olacak bu benim tahminim.

cukuleaks

Üye
tahminime göre symbian bitmeyecek yeni bir dev isim gelecek buda ard arda çıkan belle yazılımlarından anlaşılıyor şundan emin olun ki bir gün symbian tek olacak bu benim tahminim.

Efsane....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt