arkadas 14.3.4 olan Sygic versiyonlari anliyorumda nicin 13 versiyonlara yönlendirmeye calisiyorsun arkadaslariArkadaşlar,14..... serili versiyonlar beta. Bu yüzden ne adres ne de Özellikle POI bulunamıyor. Bu yüzden 13.... serisini kullanırsanız, haritaları da güncelleyince daha kolay oluyor.
arkadas tomtom Türkiye sunuma atim acildi burada denersinpeki bu mu tom tom mu ?
arkadas ben Türkiyede denemedim hangisi daha iyidir kesin bir sey söyliyemem her ikiside ta mapsini kullanmaktahayır onu demek istemedim kullanış açısından hangisi sygıc mi tom tom mu hangisini kullanıma tavsiye edersin.
arkadas Sygic genelde Sehir olarak degil ilce,bucak olarak verdiginde adresi bulmaktaSygic uygulama olarak çok iyi ama adres bulması tam bir felaket, bulamıyor. Tomtom müthiş adres buluyor ama Sygic'teki özellikler yok. Tomtom'un en büyük eksisi yürüyüş özelliğinin olmaması. Şehir merkezinde de araçla adres arayamazsınki, yürüyüşte olmalıydı.
Bildiğiniz başka bir uygulama var mı ? İnternet bağlantısı istemeyen, hem çok iyi adres bulabilen hem de yürüyüş modu olan.
Teşekkürler. Navigon'u yükledim deneyeceğim. Navitel'i ne zaman yüklersiniz.arkadas Sygic genelde Sehir olarak degil ilce,bucak olarak verdiginde adresi bulmakta
tomtom var yürüyüs özelligi ayarlardan gireceksin Rota planlama buraya girdiginde Rota türü buradan girdiginde göreceksin
ben Navitel 9.3.0.195 hazirladim yeni Türkiye haritasiyla sunuma atacagim 14.11.2014 mapsiyla birlikte
yanliz bu Navitel Türkiye mapsi 776 mb cok kapsamli oldugunu yazan arkadaslar var ama ben kesin bir sey diyemiyorum
ben birde Navigon atmistim sunuma yeni Türkiye Nt Q3 2014 mapsiyla birlikte onuda deneye bilirsin Ekim ayinda yeni mapsi eklemistim
burada Navigon
NAVIGON Europe v5.2.6 + Türkiye Haritasi yeni - MaxiCep
S&S
merhabalar özüt kardesMemoli merhaba,
Sygic klasörü bir önceki ile aynıdır.Direk apkyı kurun çalışır.
Umarım kızmamışındır.Konuna istersen eklersin. Çalışmalarında başarılar.
Sygic 14.7.3 beta crc.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce okumustum bir degisiklik yapilmadiysa yasak oldugu icin hic sunum yapmadimİlginize teşekkür ederim.
----------------------
Forumda, İgo ile ilgili hiç paylaşım göremedim.
Dediğiniz aramayı yaptığım için bu yorumu yaptım. Ankarada yaptığınız POI aramasında birçok POI (örn.Acity, Optimum v.s) bulunamıyor, ancak öncelik arama şekili ile arama yapan versiyonlarda hepsi çıkıyor. Hatta önceki arama şeklindeki POI dosyasını yeni versiyona attığım halde yine de bulamıyor. Bunun için önermiştim.arkadas 14.3.4 olan Sygic versiyonlari anliyorumda nicin 13 versiyonlara yönlendirmeye calisiyorsun arkadaslari
yeni seriler yani Sygic 14.7.2 kadar olanlar beta poi,lerdemi beta arkadasim istersen iyice incele bir bak poi,ler nerede nasil
bulunuyor ona göre yönlendirelim arkadaslarimizi ne dersin...
mesela sen Ankarda POI arayacaksin Sygic navi calistir Türkiye Ankara yaz Yakin POI.leri göster
göreceksin oraya tikladiginda LISTE olarak verir yada GRUPLAR yazan yere tikladiginda hansisine bakmak istersen ona bakarsin
ayarlardanda POI ayarlarini yaptinsa Rotadaki POI ayarlarinida yaptiysan istedigin POI,leride
......
S&S
arkadas önermene sözüm yok 13 olana yönlendirmeni anlayamadim Sygic v14.3.4 bu versiyonlar banada dahaDediğiniz aramayı yaptığım için bu yorumu yaptım. Ankarada yaptığınız POI aramasında birçok POI (örn.Acity, Optimum v.s) bulunamıyor, ancak öncelik arama şekili ile arama yapan versiyonlarda hepsi çıkıyor. Hatta önceki arama şeklindeki POI dosyasını yeni versiyona attığım halde yine de bulamıyor. Bunun için önermiştim.
istersen bunu yükleVersiyon adını yanlış vermişim, benim kullandığım da 14.3.1 versiyonuymuş. demek istediğim eski arama şekli idi.
14.3.1 den farkı var mı sizce?istersen bunu yükleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadas degisiklik yok biraz daha hizlaniyor RAM kb,ti yükseliyor14.3.1 den farkı var mı sizce?