Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06 + Nt 2014.09 Türkiye haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

varolvali

Üye

böyle bi hata alıyorum sebebi nedir.. verdiğiniz dosyasını direk yükledim ve sizin verdiğiniz hazır sygiç harita dosyalarını direk telefon hafızasına attım..

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünün adina bir rakam ekle Sygic 2 olsun mesela ondan sonra
tekrar ac Sygic naviyi yine ayni hatayi verirse google+ vede play store kayitlarina bak kayitlimisin ayni zamanda
wi-fi üzerinde baglan indirmesi icinbilirsinki güvenlik ayarlarinida yapacaksin crk,li olanlari yükleyebilmen icin
gerekli indirmeye yaparsa benim sunumdan indirdigin Sygic/Maps klasörünün icindeki content-infoyu degisirsin...

S&S

Son düzenleme:
ahmet meço

ahmet meço

Üye
İndirme linki çok kötü reklamdan sayfa açılmıyor

varolvali

Üye
dediklerini yaptım yıne aynı hatayı alıyorum kardesim..

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas sanirin Türkiyede sorun var ülke ülke farkli olabiliyor burada hic bir problem yok
yarin tekrar denersin ya yazdigim gibi TR,de problem yada bir yerde hata yapiyorsun
onun icin bir sey diyemiyorum
S&S

ahmet meço

ahmet meço

Üye
tesekkürler sagol

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar Sygic v 14.7.2 eklenmistir ben hic silmeden digerinin üzerine yükledim problemsiz calismakta
hic bir degisiklik görmedim yeni yenidir denemek isterim derseniz üzerine yükliye bilirsiniz
Sygic yeni yüklemek istiyen arkadaslar Sygic klasörünü indirdikten sonra Sygic v14.7.2 Apk yükleye bilirisiniz

PW: memoli6767
S&S

Son düzenleme:

advisor006

Üye
14.6.8 üzerine 14.7.2'yi yükledikten sonra aynı sorun bende de oluştu. "Download failed because you may not have purchased this app" şeklinde açıklama çıkıyor. Yani cihaz uygulamanın satın alınmadığını bu sebeple download yapılamayacağını bildiriyor. Yukarıda yazılanların hepsini uyguladım ama bir işe yaramadı.
Uygulamayı kaldırıp, tüm dosyaları silip, cihazı yeniden başlattıktan sonra tekrar 14.6.8'i yükledim çalıştı.

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
14.6.8 üzerine 14.7.2'yi yükledikten sonra aynı sorun bende de oluştu. "Download failed because you may not have purchased this app" şeklinde açıklama çıkıyor. Yani cihaz uygulamanın satın alınmadığını bu sebeple download yapılamayacağını bildiriyor. Yukarıda yazılanların hepsini uyguladım ama bir işe yaramadı.
arkadas iki sekilde deneye bilirsin yüklü olan 14.6.8 kaldir yenisini yükle Sygic adina bir sayi ekle öyle dene
indirmeye baslasin indirmesi gereken Sygic klasörünü indirsin navi normal sekilde calissin diger Sygic / Maps klasöürnün icinden content-info vede TR mapsini Tasirsin yeni Sygic/Maps klasörüne
buraya kadar indirmeyi yinede yapmazsa eskide kalirsin eski calisan Sygic Apk yüklersin adinda degisiklik yaptigini normal sekilde yaparsin
yada Sygic/Maps klasörünün icindeki content-lic. vede footprint-info var bunlarida kaldir
Sygic v14.7.2 apk ondan sonra yükleyerek dene

S&S

Son düzenleme:

osmanbas

Üye
Memo neden Yeni sürümle beraber çalışan Sygic Klasörünüde beraber indirime sunmuyorsun... Ben hertürlü denedim olmadı, aklına gelebilecek her varyasyonu denedim yani... Burada türkiyede apk'yı kurunca dosya falan indirmiyor bir kere sorun üyelikte değil bizzat googleplay den kaynaklanıyor... Daha öncede belirttiğim gibi her sürümde çalışan Sygic klasörüyle beraber Apk dosyasını sunuma sür... Yoksa eski Sygic ile yeni sürümü kurmak hemen hemen imkansız...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Memo neden Yeni sürümle beraber çalışan Sygic Klasörünüde beraber indirime sunmuyorsun... Ben hertürlü denedim olmadı, aklına gelebilecek her varyasyonu denedim yani... Burada türkiyede apk'yı kurunca dosya falan indirmiyor bir kere sorun üyelikte değil bizzat googleplay den kaynaklanıyor... Daha öncede belirttiğim gibi her sürümde çalışan Sygic klasörüyle beraber Apk dosyasını sunuma sür... Yoksa eski Sygic ile yeni sürümü kurmak hemen hemen imkansız...

sunama hazirlarimda arkadas 14.7.2 olan indirmiyor 14.7.1 üzerine kuruldugu zaman normal sekilde aciliyor
yani 14.7.1kullaniyorsan 14.7.2 Apk yüklenecek sadece
Hic bir sey degismeden normal sekilde calisir tek versionu
degisiyor

S&S

y.tolga

y.tolga

Üye
teşekkürler 4/4 lük çalışıyor

• Beğen

advisor006

Üye
Evet 14.7.1 klasörünü kullanarak 14.7.2'yi kurunca gayet güzel çalıştı.

Uygulama çok güzel ama şu adres bulup rota belirleme kısmı biraz zorluyor. İstediğim herhangi bir adresi girdiğimde sık sık kayıt bulunamadı diyor. Bu uygulamada pratik bir şekilde adres bulmayı ve rota belirlemeyi anlatabilecek bir arkadaş var mı ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Evet 14.7.1 klasörünü kullanarak 14.7.2'yi kurunca gayet güzel çalıştı.

Uygulama çok güzel ama şu adres bulup rota belirleme kısmı biraz zorluyor. İstediğim herhangi bir adresi girdiğimde sık sık kayıt bulunamadı diyor. Bu uygulamada pratik bir şekilde adres bulmayı ve rota belirlemeyi anlatabilecek bir arkadaş var mı ?
arkadas bilirsinki Türkiyenin tamamini kapsamiyor genelde Naviler ama bizim ülkemize adresler genelde cok karisik
benim dikkatimi ceken su oldu pek cok yer Sehir üzerinden kayitlara girmemis büyük bir cogunlugunun direk adini
yazdiginda bulmakta
mesela benim Filyosluyuz oglum yazdigi icinbilirsiniz Filyos direk yazdigimda bulur onun icin gitmek veya bulmak istedigin ilce.bucak hangisiyse
direk oranin adini vererek bir dene normalde büyük bir cogunlugu böyle oldugu icin daha iyi bulunur.
mesela Nt mapslarindada degisik ta mapsinin kapsamadigini düsündügümüz yerleri eski adiyla göstermekte
kisacsi bizim ülkemizde sokak adlari resmi olarak baska bizim dilimizde baska taniyor insallah oda rayina oturuda
ayni Sehirde birbirinin aynisi isimleride kafamiza göre vermeyizde adres bulmadada zorluk cekmeyiz insaallah.. Adresi verdiginde haritayi gösterir oradanda bakabilirsin bulmak istedigin adresi ......

S&S

Son düzenleme:

advisor006

Üye
arkadas bilirsinki Türkiyenin tamamini kapsamiyor genelde Naviler ama bizim ülkemize adresler genelde cok karisik
benim dikkatimi ceken su oldu pek cok yer Sehir üzerinden kayitlara girmemis büyük bir cogunlugunun direk adini
yazdiginda bulmakta
mesela benim Filyosluyuz oglum yazdigi icinbilirsiniz Filyos direk yazdigimda bulur onun icin gitmek veya bulmak istedigin ilce.bucak hangisiyse
direk oranin adini vererek bir dene normalde büyük bir cogunlugu böyle oldugu icin daha iyi bulunur.
mesela Nt mapslarindada degisik ta mapsinin kapsamadigini düsündügümüz yerleri eski adiyla göstermekte
kisacsi bizim ülkemizde sokak adlari resmi olarak baska bizim dilimizde baska taniyor insallah oda rayina oturuda
ayni Sehirde birbirinin aynisi isimleride kafamiza göre vermeyizde adres bulmadada zorluk cekmeyiz insaallah.. Adresi verdiginde haritayi gösterir oradanda bakabilirsin bulmak istedigin adresi ......

S&S

Teşekkürler.

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Sygic v 14.7.2 ta Türkiye mapsiyla sunuma eklenmistir

S&S

Son düzenleme:

osmanbas

Üye
sunama hazirlarimda arkadas 14.7.2 olan indirmiyor 14.7.1 üzerine kuruldugu zaman normal sekilde aciliyor
yani 14.7.1kullaniyorsan 14.7.2 Apk yüklenecek sadece
Hic bir sey degismeden normal sekilde calisir tek versionu
degisiyor

S&S
Daha 14.7.1'i bile kuramıyorum 14.7.2'yi de denedim ama olmuyor. dediğim gibi ayrı ayrı değil çalışan Sygic klasörüyle sunuma sun...

AdemOyuklu

Üye
memoli kardeş artık ayrı bi konu açsan karışmaması için takibide kolay olur valla hızına yetişemiyoruz :)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Android 5.calistigini okudugum
940_6004 tomtom Türkiyeyi sunuma hazirladik onay bekliyoruz
onaylandi sunuma acik durumda su anda......
S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

Üst Alt