evet kardes su anda osekilde ama degisiklik oldugu yazmakta bakalim neyi nekadar düzelttiler hep beraber görecegiz..Memoli Kardeş, bu 14.... serinin hepsi mi beta sürümü acaba?
degisilmeyecek arkadas Sygic/Maps klasörüne maps atilipYeni verdiğiniz dosya içindeki content.info da değiştirilmeli mi?
arkadas yapman gerek Sygic klasörünü indireceksinbendeki zenfone 5 ve vodafone smart tablet 3 7'' lik tablete sygic kurmak istiyorum. ilk mesajı okudum ama tam anlayamadım.tam olarak sıfırdan nasıl kurulduğunu indirme linklerini vererek anlatabilir misiniz?
sifre): memoli6767tamam hemşerim. en kısa zamanda deneyeceğim.arkadas yapman gerek Sygic klasörünü indireceksin
Sygic
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PWsifre): memoli6767
bu apk,yi indireceksin
Sygic v14.7.0 Apk
buradaki iki parti veya tek olani indireceksin Sygic klasörü cikacak Sygic/maps klasörünün icindeki tur.2014.06 mapsini (haritasini)
alacaksin elinde Türkiye haritasi yoksa ilk indirdigin Sygic/Maps klasörünün icine atacaksin Sygic klasörünü atacaksin senin sd karta veya
hafizasina tabletin indirdigin sygic apk yükluyeceksin
Sygic klasörü yeni yükleyecek arkadaslar icin hazir Sygic klasörü + Türkye mapsi icindedir..
Sygic ve ta 2014.06 TR maps
part:1
part:2
yada buradan Sygic ve ta 2014.06 TR maps
PW:memoli6767
yapman gereken bunlar arkadas
ben Türkiye mapsi genelde herkesde var oldugu icin vede yüklemesi cok uzun sürecegi icin
tek Sygic klasörünü sunuma ekledim...
S&S
dediklerini yaptım ancak olmadı. google play hatası veriyor. ancak sygic1465crk başarıyla yüklendi.arkadas yapman gerek Sygic klasörünü indireceksin
Sygic
bu apk,yi indireceksin
Sygic v14.7.0 Apk
buradaki iki parti veya tek olani indireceksin Sygic klasörü cikacak Sygic/maps klasörünün icindeki tur.2014.06 mapsini (haritasini)
alacaksin elinde Türkiye haritasi yoksa ilk indirdigin Sygic/Maps klasörünün icine atacaksin Sygic klasörünü atacaksin senin sd karta veya
Sygic klasörü yeni yükleyecek arkadaslar icin hazir Sygic klasörü + Türkye mapsi icindedir..
ben Türkiye mapsi genelde herkesde var oldugu icin vede yüklemesi cok uzun sürecegi icin
S&S
Google Play hatası genellikle eski versiyonun tam kaldırılmamasından kaynaklanıyor. Telefonunuzdaki Sygic dosyasına ait ne varsa hepsini kaldırın. Mümkün ise clean master v.b bir programla artıkları temizleyin ve yeni sürümü tekrar kurun.tamam hemşerim. en kısa zamanda deneyeceğim.
dediklerini yaptım ancak olmadı. google play hatası veriyor. ancak sygic1465crk başarıyla yüklendi.
Selamlar,arkadas yapman gerek Sygic klasörünü indireceksin
Sygic
bu apk,yi indireceksin
Sygic v14.7.0 Apk
S&S
Selamlar,
cihazım Note 4, dediğiniz şekilde üstteki dosyaları indirdim,
telefona sygic klasörünü ve apk yı attım,
sonra apk yı çalıştırdım,
program yüklendi,
programa tıkladım, hata verdi...google play hatası verdi....
wi-fi açık, üyeliklerim tamam...
ne önerirsiniz?
dediğinizi yaptım,arkadaş Sygic klasörünün adını degistir yükledigin Sygic
normal sekilde calıstır kendisi indirip Sygic klasörü yapacakmı yaparsa onun üzerinden indirmek istedigin
ülkenin haritalarını indir daha sonrada benin sunima ekledigim Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info
teks ile senin indirdigin Sygic/Maps klasörünün icindekiyle
degistirmen gerekir yazdigin gibi kayit vs probkem yoksa normal sekilde calismasi gerekir...
S&S
arkadas normalde problem cikmamasi gerekir ama her ülke farkli olabiliyor onundediğinizi yaptım,
hatta sağlam olsun diye komple sygic klasörünü kaldırdım,
apk yı da kaldırdım,
sonra telefonun kapatıp, wipe yapıp tekrar açıp, tekrar apk yı yükledim,
apk yüklendi, programı açınca yine play hatası (satınalma) verdi,
sizin diğer konuda verdiğiniz 1465apk yı deneyeyim dedim,arkadas normalde problem cikmamasi gerekir ama her ülke farkli olabiliyor onun
icin kesin bir sey söylemek mümkün degil benim yazdigim sekilde yapmissin yinede
problem cikiyorsa bir sey diyemiyorum yada bekle bir kac gün sonra tekrar denersin
belki Sygic kendi indirme sistemiyle ilgili problem vardir ayni
senin problemini yasayan bir arkadas var Almanyada S3,de kendim hci problem yasamiyorum
onun icin bir seyde diyemyorum.
S&S
arkadas Sygic v 14.7.1 Apk eklenmistr istersen deneye blirsin ben elimdekisizin diğer konuda verdiğiniz 1465apk yı deneyeyim dedim,
bu konudaki harita ve sygic klasörünü kullarak 1465 apk çalıştı,
programı ilkkez kullanıyorum gerçekten güzelmiş,
bahsettiğiniz diğer arkadaşa da 1465 i denetin olmazsa...
arkadas Sygic v 14.7.1 Apk eklenmistr istersen deneye blirsin ben elimdeki
Sygic v14.7.0 üzerine yükledim hic silmeden peoblemsiz indirmesi gerekenleri
indirdi normal sekilde calismakta...
S&S
arkadas HUD özelligi vede araba kamerasi özelligi resimlere bakma cesitli digisikler var tabiki1465 ile 1471 arasında ne tür fark var?
yani yüklemeye çalışmaya değer mi?
hazır çalıştırmışken riske girmeye değer mi?