memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
her gün sürüm güncelliyoruz ustahızına da yetişilmiyor valla..
haritanın sürümü kaç 2014/6 mı 2014/9 mu ?Memoli her girdigimde harita indiriyor maps yok diyor indirmeme ragmen yardimci olur musun
arkadaslar NQ 2014.09 TR Haritasi Maps klasörüyle yenilenmistir.
Sygic klasörünün icindeki ta maps klasörüyle degisiniz hangisini
kullanmak isterseniz onu kullana bilirsiniz ..
S&S
arkadas NQ mapsini kullanirsan Sygic klasörü 335 MBusta ne kadar yer kaplıyor bu sygic toplam olarak ? ufak boyutlu çevrimdışı istanbul için harita uygulaması önerebilir misin ?
hmm ben 600 700 felan sandım fazla degılmısarkadas NQ mapsini kullanirsan Sygic klasörü 335 MB
Ta mapsini kullanirsan Sygic klasörü 296 MB
S&S
memeoli kardeş telefon hafızasında çalıştı navigasyon programı kapatırken yanlıs gprs sinyalı hatası aldım ama yerimi buldu önemli değil .
hafıza kartına taşıyacagım nasıl yapıyım bu işi dosyaları komple mi taşıyım yok sa uygulamalardan sd karta taşıdan mı ?
arkadas ekstra bir program var ama enkolay yolu mesela Nt Mapsini kullanacaksin her iki maps kalsörünü atarsin SygicHaritaların ikisini de kullanmak mümkün mü, mümkün ise nasıl?
Yukarıda bahsedilmiş ama alternatif olarak şu şekilde de yapabilirsin.Haritaların ikisini de kullanmak mümkün mü, mümkün ise nasıl?
arkadas biri teleatlasin biride Navteq(Here) Navteq icin olan normalde Truck mapsi icin sunumlardayadi benimBu ikisinin arasındaki farkı bilen yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?