memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
memoli usta teşekkürler.maşallah size yetişemiyoruz.9-2015 haritayı uploaded
sitesinden indirmek istediğimde güvenlik kodu yerine kadar geliyorum.orda donup kalıyor dünden beri enaz 50 kez denedim indiremedim.inmediği içinde (free den 180 dk.şüre veriyor) başka bir siteden indirmemiz mümkünse verebilirmisin.teşekkürler.
arkadaşım wcl content info problem yaşayan arkadaşlar içinemek için teşekkür
yukarıda sygic.rar indirilince içinden wcl ve content info çıktı.
Bu taktirde aşagıdaki wcl,content info_ ta 2015.09 olan link den indirmek gerekmiyor degilmi?
Maps içindeki rupi klasörünün görevi nedir?
Bende androit vede pna wince var.İgo nun haritalarını her ikisindede kullanıyorum. Buradaki verilmiş haritaları sygic wince dede kullanmak mümkünmü? Sygic i yeni kullanacagım ve sizce igo ile karşılaştırırsak hangisi daha üstün?
Bu verilende hud modu varmıdır? Şayet yoksada nereye neyi ilave etmem gerekir.
Sygic te gördügüm kadarıyla çözünürlüge deginilmemiş.Sygic de böyle bir sorun yokmudur?
v15. 5.2,lerden sonra kendi eklediğimiz radarlar haber verme özelliği yok
Sygic mapsları Her ikisininde kullana bilirsin ama content info daki mapdların kapsadığı tarihlerde gerekli degişilikler yapılması gerekir.
arkadasim Sygic ve IGO ikisini ayri navi ikisi bir tlf,da oluru birinin mapsi digerine olmaz ben igo,yuda ekledim mapslarda var sunum bölümündeRupi ve import un radarla ilgili oldugunu anladım. Belirttiginiz versiyonun üzerindekilerde, zaten radar işlev görmüyorsa kullanmakta anlamsız.
Muhtemelen radar cihazları üzerinde bu tür yazılımlara karşı önlem geliştirildiginden program işlevsizleşmişte olabilir.
Bu başlıktaki versiyonu igo ile birlikte kullanılabilecek content info yu 1. mesajınıza ekleyebilir veya o tarihleme degişikligini dosyanın neresine neyi dikkate alarak ve ne şekildeki bir ifade olarak metne ilaveten yazmam gerektigi konsunda bilgi verebilirmisiniz.
sygic rar daki wcl nin içine aşagıdaki linkte verilen wcl nin içindekileri aktararak tek klasör yaptım.Ancak her ikisindede farklı içerikli olan content info var ve onuda aynı yöntemle birleştirsem hata yapmış olurmuyum?
Ücretsiz indirmede uploaded linkinde her indirme sonrasında, arada 2 saatlik bekleme mecburiyeti oldugundan kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
arkadasim benim ekledigim content info var Sygic/Maps klasörünün icndekiyle degiseceksin buraya ekliyorumMerhaba paylasimlarindan dolayi tesekkur ederim.bende bu hud ve dashcam ve menunun icindekiler kilitli ne yapmaliyim acmak ucin
zippy e yüklüler anında peşpeşe 130 mbps le anında iniyor.Ancak üst kısımdaki klasörlerden 3 tanesi sagdecene ul.to ya yüklenmişti onlar süreç olarak sorun çıkarttı ama sonuçta geçte olsa indirdim.maps indirmeye gelincede 2 degisik yerden sunumda birinde baklemen gerekir digerinde hic beklemeden indire bilirsin
estafurullah kardes yardimci ola bilmissem ne mutlu banaçok teşekkürler memoli büyüksün
arkadaşım çok kısa bir indirmesi gerekenler olduğu için yani kısada olsa internetin üzerindenmerhaba ben daha önce 15.5.9 versiyonunu kullanıyordum fakat poi leri arattığımda kilitlenmeler yaşadığım için bu versiyona geçmek istedim ama bir türlü yükleyemiyorum bunu . apk yı yükledikten sonra internet açık olmamasına rağmen google play den dosya indirmeye çalışıyor ve sonrasında hata veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? yada ben nerede hata yapıyorum acaba?
Doğru yazmamışsındır hata yok açtım ve kurdum tekrar deneRAR Şifresi hatalı açmıyor
Başka RAR açıcı ile oldu tşkDoğru yazmamışsındır hata yok açtım ve kurdum tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?