Sygic adres arama da cözüm - Ülke Sehir Sokak Numara

Sponsorlu Bağlantılar

1-kanuni

1-kanuni

Üye
    Konu Sahibi
Sygic adres arama da cözüm - Ülke Sehir Sokak Numara
Eskiden bir yere gitmek istedigimizde sygic navigasyonda önce ülke sonra sehir sonra sokak ve sonunda ise numara veriyorduk.
Bilindigi gibi Sygic yeni versiyonlarda bu arama veya adres verme yöntemini kaldirmis. Öyle gözüküyor, ama hicde öyle deyil.

Bir ingiliz sitete buna bir cözüm buldum. Sitede bilgilendirme amacli söyle yaziyor:
1. New search engine (FTS) in SYGIC>=16.5.0: !!! ALL maps !!! in SYGIC\MAPS directory MUST HAVE FTS file !!! (except WCL, of course.
2. Old search engine (country, city,street) in SYGIC>=16.5.0: delete some FTS file in any map folder in SYGIC\MAPS\ directory

Yani kisacasi: Sygic 16.5.0 dan itibaren yeni FTS arama motoru kullaniyor. Her ülke dosyasi icinde bir .fts datasi var. Mesela almanya haritasi "deu.ta.2017.01" icinde "deu.fts" diye bir data var. Ayni sekilde Türkiye harita dosyasi "tur.ta.2017.01" icinde "tur.fts" diye bir data var.

Eski adres girme ve arama yöntemini isteyenler bu ülke harita dosyalari icindeki "....fts" (mesela >deu.fts< / >tur.fts<) datalari silsinler.
Yani, her haritanin icindeki .fts datayi siliyoruz ve eski arama motoru geri geliyor.

Ben suan sygic 17.2.8 versiyonunu yükledim htc one m9 telefonuma. Bütüm avrupa haritalarini indirdim. Her ülkenin harita dosyalarinin icine girip tek tek bu .fts datalari sildim. Ve nihayet eskisi gibi ülke > sehir > sokak ve numara girerek adres girebiliyorum navigasyona.

Eger yeni arama yönteminden memnun olanlar varsa ozaman silmesinler .fts datalari.

Hepinize iyi seyahatler ve güle güle kullanin arkadaslar.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt