Sxg75 Gündüz Çekilmiş Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

kurukafa_by

kurukafa_by

Üye
    Konu Sahibi
Sxg75 Gündüz Çekilmiş Resimler

Evet arkadaşlar gündüz çekilmiş resimler.Ayrıca şu linux meselesine son verelim telefon şuan elimde ve linux a dair herhangi bir veri yok yani telefon siemens tasarımlı işletim sistemi kullanmakta.Telefonu alalı 2 gün oldu ancak henüz oyun program veya theme yükleyemedim.Bir kaç site buldum bu konuyla ilgili ancak başarısız.Symbian dan sonra bu işletim sistemi zorlayacak bizi.Zorlayacak derken program kurulumu veye theme için söylüyorum.Telefonun kullanımı inanılmaz basit ilk gün telefonun neresi nasıl nerden değişiyor öğrenebilirsiniz.Anca tek sorun dediğim gibi program ve tema.Herneyse umarım beğenirsiniz.Sx1 dan sonra siemens ten vazgeçemedim.N70 N90 hatta N91 bile düşündüm ama benq siemens gözümü boyadı oldukça memnunum.Tavsiye ediyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok az belirginlikte gren var. Ama yine de kamerası güzel. Hayırlı olsun..

CooL'n'Quiet

Üye
fena deil kamerası
hayırlı olsun
bu telne linux neyim olmadıını daha önce belirmştim sende kanıtladın saolasın :)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Peki benim sorum telefondan genel olarak memnun musun? BENQ-Siemens EF81'den de bahsettik. İşletim sistemi nerdeyse aynı Siemens SXG75 ile.Hangisini tavsiye edersin?

Bu arada HAYIRLI OLSUN!!!. Allah hayırlı haberler almanı sağlar inşallah.

alihan

alihan

Üye
baya ii güle güle kullan

kikaksk

kikaksk

Üye
güsel resim cekiyomuş hayırlı olsun...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
fena değil..

kurukafa_by

kurukafa_by

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun yanlarındaki tuşlar kısayol tuşları hiçbir telefonda yoktur.Bir kaç sevdiğim özellikten bahsedeyim..

Çalışan programlara hemen ulaşmak için bir adet Görev Yöneticisi ulaşım tuşu hemen elinizin altında.Büyük bir rahatlık.Kamera için gene yanda bir tuş ayrıca o tuşun altında media oynatıcısı var.Bu arada medya oynatıcısı resimlerinizi müzik ve görüntülerinizi tek arayüzde oynatıyor.Gene yandaki görüntüü konuşma tuşu ses tuşları internete hızlı erişim tuşu.Atana bilir ekran tuşları.Ortadaki ileri geri sağ sol tuşuna istediğiniz programı atayabiliyorsunuz.Rakamlara istediğiniz program dahilinde istediğiniz numaralarıda atayabiliyorsunuz.

Yani diyeceğim o ki telefondan gayet memnunum.Kamerası N70 ile boy ölçüşemesede bu telefonun sesinin yanında n70 in sesi bebek ciyaklaması gibi kalıyor.Telefonda müthiş bir bas var dinlediğiniz müziği ince ayrıntısına kadar duyabiliyorsunuz.Ekran dersek zaten üstüne yok henüz.Bomberman diye bir oyun vardır hastaları bilir.Telefonda o oyun var ve oynarken o kadar ayrıntı seçebiliyorsunuz ki anlatmak mümkün değil.

Arkadaşlar SXG75 ve siemens artık vazgeçilmezim oldu Nokia felan artık tatmin etmiyor.Farklılık istiyorsanız siemens ten şaşmayın..

denizyalcin

denizyalcin

Üye
siemens e (cx75 hariç)para vereceğine sokağa at daha ii!

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(denizyalcin &#064; May 20 2006, 10&#58;51 AM) [post=338556]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
siemens e (cx75 hariç)para vereceğine sokağa at daha ii&#33;
[/b][/quote]
bu sözü niye söyledin anlayamıyorum. çünkü ben bir cx75 kullanıcısı olarak yazıyorum, CX75 75 serisinin başlangıcı. Oysaki SXG75 75 serisinin en gelişmiş modeli. Mp3 ses kalitesi CX75 den daha ii (müzik kulağı olanlar için). 3G telefon. artı radyosu var. çift hoparlörlü. artı 128 mb dahili hafıza ve 1gb rs-mmc var.
Bu telefonu CX75le karşılaştırıp eleştirebileceğin tek yanı fiyatı olabilir. Fiyatı içinde yazmamışsan bunu söyleyemezsin. SXG75 için.

Üst Alt