sxe 11.8 fix1 Sağlam cfg | sxe 11.8 Aim cfg

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sxe 11.8 fix1 Sağlam cfg | sxe 11.8 Aim cfg
sxe 11.8 wall cfg indir, sağlam cfg indir, mükemmel cfg indir, en iyi cfg indir, sekmeyen cfg indir

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir cfg paylaşımlarıma ara vermiştim. Malum vize, final, bütünleme derken bazen nefes almayı bile unutuyoruz.
Uzun bir aranın ardından sizlere bir güzellik yapmamak olmazdı. Ben cfglerimi önce kendim kullanır ondan sıkıldıktan sonrada sizlerle paylaşır, kendime yeni ve daha gelişmiş ayarlar bulunan cfg hazırlar ve oyunumu oynarım. Ama bu seferlik bu kuralı bozuyoruz. 2-3 gün önce sıfırdan bir cfg yazdım. mga serverlarında sonuç mükemmel !!

Çok ince ayarlar bulunuyor cfg içinde, yürürken silahınız ileri geri yapmayacak, taradığınızda mermileriniz crossun dışına taşmayacak. Sekmeyecek demiyorum sekmeme gibi bir olayı cfg ile yapamazsınız zaten sadece şunun garantisini veriyorum, merminiz crosun dışına taşmayacak.
Duvar arkasındaki kan, patlama, mermi izleri vb şeyleri görebileceksiniz. Böylece duvarın arkasında birisi olduğunu anlayacaksınız.

Mikrofon ve görüntü ayarları var, aklıma daha başka özelliği gelmiyor deneyin görün dostlarım.

Not: userconfig olarak atarsanız klasör içine daha verimli sonuçlar alırsınız.

Ekli dosyalar

braveheart_bjk

Üye
müdür paylaşım için teşekkürler ancak dosyayı "valve/strike " içine usercanfig.cfg olarak atığımda oyun açıldğı anda kitleniyo kapatmak zorunda kılıyorum. userconfig yerine başka bir isim denediğimde açılıyor. işletim sistemim Win7-32-ulti

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:hmmm:hmmm anladım userconfig olarak girilmemesi gerkiyor

braveheart_bjk

Üye
ha bu arada userconfig.cfg yeri bi başka isim yazdığımda örneğin, konsola exec yazdığımda dosya yokmuş gibi hiçbir şey olmuyo yazı flan çıkmıyor onaylama olmuyor ;)
exec userconfig.cfg yaptımdada oyun kitleniyor bilginizee... ;) xp de oluyodur belki

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi
userconfig.cfg olarak ismi değiştirdiğinizde çıkan sorunu buldum. Cfg içerisinde en son satırda exec userconfig.cfg komutu bulunuyor. Bu komut yüzünden userconfig olarak isim değişikliği yaptığınızda sorun oluşuyor, cfg kısır döngü içerisinde sürekli kendisini açıyor. Bu satırı cfg içinden silerseniz bu sorunu ortadan kaldırırsınız. Size ismini userconfig yapın dememdeki amaç, map değiştiğinde cfg bozulur, yada bazı svler oyunculara kendi cfgsini gönderir. Bazı playerlar istem dışı reklam yaparlar, p tuşuna genelde serverlar reklamlarını koyarlar, sizde p ye bastığınızda istemeden reklam yapmış olursunuz. userconfig yaptığınızda bunları önlemiş olursunuz.

Cfgye dönecek olursak. Userconfig yapmadığınız taktirde sorunsuz çalışmaktadır.

crazyou28

Üye
dosya hasarlı dıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...