sx1 walkman skini kaçmaz çok süper

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
sx1 walkman skini kaçmaz çok süper

bu resmi
buda skin

2.skin

burdakilerde işinize yarar

radovex

Üye
dostum büyüksün süper eline sağlık

turgay89

turgay89

Üye
cok saol guzelmis..

ocu77

ocu77

Üye
turgay89

turgay89

Üye
tamam simdi yaptım yine de saol

radovex

Üye
ben bu olayı yapamadım şimdi delirecem uyuz oldum bu rar dosyasına 1 tane resim bir de text yazısı cıktı ben bunları e: içinde direk nereye atcam. va sadece resimi mi atcam.
restart atmamada gerek war mı

mustafacimdeli

Üye
sağol

ocu77

ocu77

Üye
radovex' Alıntı:
ben bu olayı yapamadım şimdi delirecem uyuz oldum bu rar dosyasına 1 tane resim bir de text yazısı cıktı ben bunları e: içinde direk nereye atcam. va sadece resimi mi atcam.
restart atmamada gerek war mı
yapan arkadaş sadece skin dosyasını koymuş anlaşılan..yapman gerekn file manager ile z:\system\apps klasörü içindeki mp3player klasörünü olduğu gibi e:\system\apps içine kopyalayıp rarlı dosya içindeki iki dosyayıda skin klasörü içine kopayalyıp varolanla değiştirmek....

radovex

Üye
yapcam şimdi

radovex

Üye
ya çok tuhaf benim z: de mp3player adlı klasör yok!!!!!

ocu77

ocu77

Üye
radovex' Alıntı:
ya çok tuhaf benim z: de mp3player adlı klasör yok!!!!!
doğru sana N4 yüklemiştik tabii doğal olarak a:\system\apps klasörüne bak orada olacak..:ah:

radovex

Üye
doğru bir bakıyım ve yapıyım

radovex

Üye
tamam oldu bunu da öğrendim sayende.sağol

luckyesref

luckyesref

Üye
sağol baya bir güzelmiş

turgay89

turgay89

Üye
ocu77' Alıntı:
doğru sana N4 yüklemiştik tabii doğal olarak a:\system\apps klasörüne bak orada olacak..:ah:

usta N4 neyin nesi???

ocu77

ocu77

Üye
Nurani 15_0004..yani Nurani arkadaşımızın yapmış olduğu son Fw..ben şuan bu modifiye fw yi kullanıyorum vede tavsiye ederim...:good:

roce

roce

Üye
Bende yüklemek istiyorum ama garnti konusunda terettütlüyüm. Forumlarda birkaç arkadaş içinde nurani yüklüyken serwise yolladıklarını we tamiri yapılıp son wersiyon yüklenip geri yollandığını sölemişti. Bunun doğruluk derecesi nedir ki?

ocu77

ocu77

Üye
roce' Alıntı:
Bende yüklemek istiyorum ama garnti konusunda terettütlüyüm. Forumlarda birkaç arkadaş içinde nurani yüklüyken serwise yolladıklarını we tamiri yapılıp son wersiyon yüklenip geri yollandığını sölemişti. Bunun doğruluk derecesi nedir ki?
bende şimdiye kadar çevremde içinde orjinal fw olmadığı için garanti dışı kalan sx1 görmedim...% 90 yapıyorlar..zaten N4 ün tele zararı yok..sonrasında orjinal fw 15 ide yükleyebilirsin..:good:

perfectlover

Üye
Güzel çalışma. Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt