Sx1 Safe Mode

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Safe Mode
Arkadaşlar ben yabancı sitelerden birinde sx1'in üzerinde ileri ok şeklindeki tuşa basarak açarsak Windows'taki Safe Mode (Güvenli Mod) diye okudum. Bunu bi denermisiniz? Bende olmadığı için yapamıyorum. Bakalım oluyor mu? Ne olur ne olmaz diye tel hafızasının yedeğini almayı unutmayın!!!

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(Super Serhan &#064; Mar 30 2006, 12&#58;18 AM) [post=306904]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Arkadaşlar ben yabancı sitelerden birinde sx1&#39;in üzerinde ileri ok şeklindeki tuşa basarak açarsak Windows&#39;taki Safe Mode (Güvenli Mod) diye okudum. Bunu bi denermisiniz? Bende olmadığı için yapamıyorum. Bakalım oluyor mu? Ne olur ne olmaz diye tel hafızasının yedeğini almayı unutmayın&#33;&#33;&#33; [/b][/quote]

doğru duymuşsun, bu sayede tel yalnızca açılması için gerekli olan dosyaları çalıştırır ve güvenli modda açılarak bazı sistem hatalarını engellemiş olur.bu şekilde açtığınız zaman arka planda çalışan dosyalar çalışmaz...

azun78

Üye
su ısı bı aydınlıga kavusturun ? nasıl yapılıyor ? ben denedim olmadı yahu

perfectlover

Üye
Merak ettim ben de şimdi. Deneyeceğim.

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(azun78 &#064; Mar 30 2006, 03&#58;54 PM) [post=307134]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> su ısı bı aydınlıga kavusturun ? nasıl yapılıyor ? ben denedim olmadı yahu [/b][/quote]

teli açılana kadar shift tuşuna basılı tutarak açarsan işlem gerçekleşir.

azun78

Üye
olmadı gerci ben nurani 15.85&#39;i kullanıyorum belki ondandır. cmert senin dediğin gibi bir kaç kez denedim ama
olmadı tesekkurler beyler keske calıssaydı

radovex

Üye
ewet ben de oldu hata vermiyo,ayrıca telefon oldukça hızlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt