SX1-NuraniV4-upragade version Çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SX1-NuraniV4-upragade version Çıktı.

Aslında bu yazılım daha önceden çıkmıştı ama maxicep'e biraz geç getirdik desek yeridir...
Yeni upgradedeki bir kaç yenilik-güncelleme şoyle sayılabilir;

• Resim kalitesinde artırım var,
  • Ram miktarında bir artırım var,
  • Ngage Oyunları için yeni Kaynak Dosyaları direkt A sürücüsune yüklü olarak geliyor. (yanlızca SX1 için uyumlu olanlar abii.) (Oyunlardan, Ses off durumda olunca daha iyi sonuç alınabilir)
  • Yeni Çok Güzel bir tema ile geliyor...Birde bir kaç sorun vardı diğer sürümde bunda o hatalar yok...

ocu77

Üye
çok sağolasın forumda bu fwyi isteyen arkadaşlarda vardı...infazcı kardeşte artık bu linkten yükleyebilir bu fwyi..arkadaşlar bu fwyi yüklemeden önce fwye 4 adet patch var bunları yapın öyle yükleyin derim ben..1.si uninstall dosyalarını c den e ye alma patchi(bence bu önemli 4 mb lık c yi yüklediğimiz proların uninstall dosyaları ile daha fazla şişirmeyelim) 2.si tuş takımı kilitli msjını kaldırma patchi 3.sü gereksiz msjları kaldırma patchi (şarja takınca şarj oluyor msjı gibi) 4.süde formattan sonra tarih ve saati ayarlarını koruyan patch..flash smsi pro olaraka yükleyin bence patch olarak tavsiye etmem..bide arkadaşlar orjinal fwye göre ses biraz bana yüksek gibi geldi..o yüzden siz siz olun bu fwyi yükledikten sonra zil sesi seviyesini enson seçmeyin en sonun 3 diş altı iyidir..bide mp3 sesini hoparlörden dinlerken yine son ses açmayın ondada ensonun 3 diş altı iyidir benden söylemesi hoparlörünüz zarar görmesin..karar sizin tabii ki güle güle kullanın..

kmya

Üye
önce elinize sağlık.sonra şimdi bu sürüm 15.4_90 sürümünün daha üstümü yani yoksa aynımı

ocu77

Üye
version aynı gibi ama bu daha düzeltilmiş vede stabil sürüm.. Ben şuan bunu kullanıyorum vede bunu tavsiye ediyorum..

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım geçen sürümde bazı sorunlar yaşandı bu diğer sürümün düzeltilmiş ve bazı özellikler katılmış yazılımı....

kmya

Üye
bide bunu yükleyelim bakalım indirdim zaten sağolasın

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla harun kardeşimiz saolsun...çünkü bu eserlerin hepsinde gördüğün giibi onun ismi var...

o zaman bunu yükleyebilirim//Yükleme şekilleri diğerkİler gibi aynı yöntemmi
2.sesi 9.kademede dinlesek olmazmı yine patlama riskimi var?
3.bu FW İÇİN temalar hazırmı?

ocu77

Üye
infazcı' Alıntı:
o zaman bunu yükleyebilirim//Yükleme şekilleri diğerkİler gibi aynı yöntemmi
2.sesi 9.kademede dinlesek olmazmı yine patlama riskimi var?
3.bu FW İÇİN temalar hazırmı?
evet hacı eğer patch yaparsan patchleri yaptıktan sonra sol tarafta egold altındaki core hariç bütün kutucukları tickleyip fwyi yüklüyon.2.sorunun cevabı şahsen bana ses yüksek geldiği için (orjinal fwye göre) ben hiç 9.kademede dinlemedim.Bu arada sx1 in mp3 çaları max 160 kbps e kadar...buda gayet yeterli bence..kişisel tavsiyem 128 kbps in altında vede stereo olmayan mp3 leri sx1 de dinlemeyin yada kısık dinleyin bence hoparlörü zorluyor..Bence 9.kademede dinleme ne olur ne olmaz..3.sorunun cevabı bu fw için temalar yapıldıkça hazır olur..zate nasıl tema yapıldığına dair bir topicte var forumda...ben çok profesyonel olmasamda kendi çapımda bişeyler yapıyorum..girişimci arkadaşlar olduğu müddetçe desteğimizde olacaktır..Harun kardeşimede emeği için special thanks diyorum..

radovex

Üye
Ben Bu Upgrade'İ Öncekİ Gİbİ Mİ YÜklİcem AÇiklayan Olursa Sevİnİrİm

radovex

Üye
ELİMDE PATCH DOSYASI VAR N4 Ü YÜKLERKEN ocu77 arkadasım göndernişti...
ama şimdi nasıl upgrade yapcam

Treable

Üye
abi ses olayını anlayamadım ama...

radovex

Üye
ses olayında sana diyolar ki hani hoparlörden müzik falan dinliyosun ya..

işte bu upradeyi yaptıktan sonra sesi sonuna kadar açma çok yüksek ses vereceğinden hoparlör büyük hasar görebilir ... anladın mı??

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok kardeş zaten fw 16 yoktur...

turgay89

Üye
yav beyler izmit te yasayan yok mu yav?? bigun bulusup bu patch isini bana yapabilecek bi arkadas yok mu?? ben tırsıyom patch den yav.. bi de benimki fw14 galiba:

roce

Üye
Patch olayı tırsılcak bi olay. Yardımsız yapılmıo. Kendim bizzat denedim. Bilmeden kimsenin yapmasını tavsiye etmem...

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
turgay89' Alıntı:
yav beyler izmit te yasayan yok mu yav?? bigun bulusup bu patch isini bana yapabilecek bi arkadas yok mu?? ben tırsıyom patch den yav.. bi de benimki fw14 galiba:
kardeş patchla ne işin var senin sennurani v4 ü yükle yapmak istediğin herşeyi bununla yapabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...