BOZKURT
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
evet hacı eğer patch yaparsan patchleri yaptıktan sonra sol tarafta egold altındaki core hariç bütün kutucukları tickleyip fwyi yüklüyon.2.sorunun cevabı şahsen bana ses yüksek geldiği için (orjinal fwye göre) ben hiç 9.kademede dinlemedim.Bu arada sx1 in mp3 çaları max 160 kbps e kadar...buda gayet yeterli bence..kişisel tavsiyem 128 kbps in altında vede stereo olmayan mp3 leri sx1 de dinlemeyin yada kısık dinleyin bence hoparlörü zorluyor..Bence 9.kademede dinleme ne olur ne olmaz..3.sorunun cevabı bu fw için temalar yapıldıkça hazır olur..zate nasıl tema yapıldığına dair bir topicte var forumda...ben çok profesyonel olmasamda kendi çapımda bişeyler yapıyorum..girişimci arkadaşlar olduğu müddetçe desteğimizde olacaktır..Harun kardeşimede emeği için special thanks diyorum..infazcı' Alıntı:o zaman bunu yükleyebilirim//Yükleme şekilleri diğerkİler gibi aynı yöntemmi
2.sesi 9.kademede dinlesek olmazmı yine patlama riskimi var?
3.bu FW İÇİN temalar hazırmı?
kardeş fwnin içinde zaten tema mevcutinfazcı' Alıntı:ok temaları eklenince bu versiyonu atarım
kardeş patchla ne işin var senin sennurani v4 ü yükle yapmak istediğin herşeyi bununla yapabilirsin...turgay89' Alıntı:yav beyler izmit te yasayan yok mu yav?? bigun bulusup bu patch isini bana yapabilecek bi arkadas yok mu?? ben tırsıyom patch den yav.. bi de benimki fw14 galiba:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?